Hvordan modtager man kærlighed?

Det første, man skal forstå, er, at elsker som følelse er en stærk kraft, som ingen kan kontrollere, men kan fordele med omhu og venlighed efter egen vilje. Loven om tiltrækning siger klart, at din energi går, hvor dine tanker flyder, hvilket betyder, at du som individ har magt til at manifestere, hvad det er, du ønsker. Hvis du også ser hyggelige og glade par og sukker, er det måske på tide, at du tager et skridt tilbage, trækker vejret dybt og sætter pris på kærligheden i dig, før du forventer det fra andre kanter. Hvad vi mener med dette er, at hvis du vil modtage kærlighed, skal du give kærligheden ud. Dette er fordi universet omkring reagerer på dine ønsker og behov i lige stor grad, så hvis du visualiserer kærlighed i en hvilken som helst form, der passer til dine behov, kommer til dig, vil det ske så.

Imidlertid kan kærligheden ikke bearbejdes ved at forstyrre og skade den næste vilje.

Hvad du ikke bør gøre for at få nogens kærlighed:

Kærlighed handler om respekt og tålmodighed; gør derfor ikke noget, der ville være kortvarigt. For eksempel, når du kigger online, ville der være mange troldmænd og tryllekunstnere, der hævder at genforene mennesker med deres eks og genoplive gamle flammer. Husk altid, at hvis du elsker nogen, skal du sætte dem fri, og hvis det er meningen, vil de vende tilbage til dig.

Hvis de ikke vender tilbage til dig, var det ikke meningen, men det betyder ikke, at du ikke er værdig til at modtage romantisk kærlighed, det betyder kun, at det bedste endnu skal komme, så fokuser nu på at elske dig selv og forbereder dig på den ultimative romantiske rejse. Fri vilje er noget, man ikke skal rode med. Du kan ikke tvinge nogen til at elske dig, ingen magiske potions eller magi er værd at prøve. De fungerer muligvis i en lille tidsramme, men tilbageslaget for det samme er noget, du aldrig vil se, det er frygteligt og katastrofalt.

Kærlighed kan ikke købes med penge, berømmelse, magt eller status i samfundet, hvis nogen er tiltrukket af dig for det, er de bestemt ikke forelsket i dig som person, snarere vil de være med dig for dine materielle ejendele.

Tag et kig rundt, find ud af hvem der stod ved dig, da du ikke havde noget, det er de sande i dit liv, der stod ved dig, resten er bare sandstumper, der vil rive dig af. Så vælg klogt, hvem du vil dele din kærlighed med, og lav ingen forventninger

Når vi taler om forventninger, er vi mennesker i slutningen af ​​dagen, og vi ville helt sikkert forvente, at nogen i det mindste ville sige et godt ord eller tale om den kærlighed, vi har til dem.

Det er imidlertid ikke at modtage kærlighed, faktisk er det en forventning, du ikke bør stille dig, for hvis det ikke sker, ville du blive raset, krydset eller skuffet over den enkelte. At modtage kærlighed betyder at få den til at komme til dig, når og når den kan og vil. Det har ikke en bestemt dagsorden, tid, sted eller måde, det kommer bare ind, og når det gør det, ville du vide det.

Sidste ord:

Kærlighed kan skabe eller bryde situationerne i øjeblikket, så sørg for at du vælger at leve livet så lykkeligt som muligt. Fortsæt med at bade en slags kærlighedshandling og lad det være, det skal tilbagebetales i tide og i store mængder. Folk har en tendens til at glemme at bruge kærligheden til alt, men når kærligheden slår sig over menneskeheden, glemmer den ikke nogen på sin vej. Gør det der gør dig glad, klapp en hund, put en kat, kys dine forældre, dans alene eller med nogen, og det er sådan du får mere kærlighed.