9 bedste indiske designs af Kurti tunika -toppe i 2021

Do ser mart og føl komforten ud med denne brede vifte af Kurti tunikaer i forskellige nuancer og materialer. Kurti tunika til kvinder kan bæres med passende leggings, jeggings og endda denim afhængigt af ens stil.

Bedste Georgette Kurti tunika -toppe til indiske kvinder:

For at få den bedste idé om varianterne af sådanne outfits, kan du undersøge følgende link for at finde de top 9 indiske Kurti Tunika -toppe,

1. Udsmykket havskumfarve Kurti -tunikaer:

Udsmykket havskumfarve Kurti -tunikaer

Denne smukt udsmykkede Kurti -tunika til kvinder er den bedste af de bedste kollektioner nogensinde. Dette er så modigt og ser cool ud til at passe til enhver stil. De er i kategorien af ​​kort længde og giver brugerne det yderst behagelige.

2. Trykt mønster Korte Kurta tunikaer:

Trykt mønster Korte Kurta tunikaer

Se på denne havgrønne trykte Kurta -tunika, som har tre fjerde ærmer knyttet til den. Denne Kurta Tunicis er kort nok til, at den kan betragtes som et skjorttype -outfit, der passende passer til jeans. Det har ingen smarte dekorationer over sig, så det let kan bruges som daglig fritid.

3. Bright Red High Low Kurti Tunikaer:

Bright Red High Low Kurti Tunikaer

Her kommer det autentiske udvalg af Kurti -tunikaer til kvinder i den lyse røde nuance. Dette har tre fjerde ærmer og er af lange type toppe. Det skal bæres med leggings og er det smukke sæt etnisk slid. Denne Georgette Kurti -tunika har prikker på hele materialet med et lavt mønster.

4. Syntetiske ærmer med Kurti -tunikaer:

Syntetiske ærmer med Kurti -tunika

Oplev dette bemærkelsesværdige udvalg af kongeblå Kurti -tunikaer, der også har den høje lave snittype i sit mønster. Dette ser så sødt og smukt ud, da det er graveret med slående broderi på det. Du kan også prøve dette outfit med hvidfarvede leggings.

5. Fuldærmer Lilla Kurti -tunikaer:

Fuldærmer Lilla Kurti -tunikaer

Dem, der kan lide at gå efter indisk samling af kvinder Kurtis og tunikaer, de kan få fat i denne smukt designet lilla skraverede Kurti -tunika. Det har unikke tryk over det hele og er i fuldærmet mønster. Denne vil også være et godt valg til dit kontorbeklædning.

6. Indian Cum Western Style Kurti Tunikaer:

Indian Cum Western Style Kurti Tunikaer

Tilføj denne fantastiske samling af Kurti -tunikaer til din garderobe, der er i en modig grå nuance med prikkede striber fra top til bund. Den har halsbåndstype og har tre fjerde ærmer med unikt design og snit.

7. Grøn bomuld uden ærmer Kurti tunikaer:

Grøn bomuld uden ærmer Kurti tunikaer

Hold øje med disse smarte udseende tunikaer i indisk bomuld, Kurtis, der har det moderne ærmeløse mønster. Det er beriget med slående broderi i nærheden af ​​halsområdet og har unikke kropsskæringer svarende til anarkali -frilleskår. Men det falder ind under kategorien korte kurtis.

8. Broderede Kurti -tunikaer med lukket hals:

Broderede Kurti -tunikaer med lukket hals

Her er endnu et valg til at se mere moderne og stilfuldt ud. Dette er lyse gule skraverede ærmeløse indiske Kurti -tunikaer, der er modige nok til at udtrykke det kølige look. Der er syet et vidunderligt stænkende broderidesign over det. Og kan også kombineres med jeans.

9. Blomstret print blå Kurti tunikaer:

Blomstret print blå Kurti tunikaer

Tag nu et kig på denne lys skraverede blå Kurti -tunika til kvinder, der er prydet med blomsterprint over hele materialet. Printene er i kontrastblå farve og har tre fjerde ærmer med unikt frillemønster, der giver et fantastisk look til hele outfittet.

Hvad er mere tilbage! Grib en blandt samlingen beskrevet ovenfor på listen, og vis din skønhed frem. Disse Kurti tunikaer ville være den perfekte påklædning til at få dig til at få de ønskede intervaller, som du faktisk fortjener.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80