Olohuoneen valot ja lamput luovat modernin tunnelman

Valitse olohuoneen valot oikein!

Oikean valaistuksen valinta on erittäin vastuullinen tehtävä. Voit käyttää sitä täydentääksesi muotoilua ja saadaksesi sen näyttämään harmoniselta, tai päinvastoin – yksinkertaisesti pilata kaikki sillä!

Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on pinnan leveys ja katon korkeus. Olohuoneen valaistuksella on edustava tarkoitus. Sen on siksi oltava sekä käytännöllinen että esteettisesti täydellinen. Mittojen osalta tämä tarkoittaa, että olohuoneen valaistus ei saa olla liian suuri eikä liian pieni.

Olohuoneen lamput ja valot

Olohuone valot kattokruunut nahka huonekalut perustaa olohuone

Valaistuksen taso

Kattokorkeuden ollessa vakio, joka on noin 2,80 m, kattokruunu ei saa roikkua liian matalalla, koska näin sen lamput loistavat läsnäolijoiden silmissä. Kattokruunun alin osa ei saa roikkua alle 2,00 m maanpinnan yläpuolella.

Etsitään oikeaa kattokruunua olohuoneeseen

Olohuoneen valaisimet riippuvalaisimet modernit olohuoneen lamput ja valot

Mutta onko meillä olohuone, jossa on korkeampi katto? Joten ne laskevat ne, jotka saavuttavat yli 4 metrin korkeuden. Ripustettavat massiivipuhaltimet ovat tässä tapauksessa sopivimmat. Riippuen siitä, pidätkö monimutkaisemmasta vai minimalistisesta ratkaisusta, sinun kannattaa valita kattokruunut, joissa on pitkä kaapeli, tai ne, joissa on monia pieniä lamppuja.

Käytä tyylikkäitä aksentteja!

Olohuoneen valot luovat tehokkaita riippuvalaisimia olohuoneeseen

Valaistus suoraan kattoon

Ehkä olohuoneesi katto on liian matala? Valitse sitten yksi moderneimmista muunnelmista, joissa taiteelliset lamput on kiinnitetty suoraan kattoon eivätkä ripusta siitä.

Harkitse ajatusta sopivien kattovalaisimien käytöstä

Olohuoneen valot kattokruunu valkoinen perustettu olohuone

Epätavalliset mitat

Yhä useammat olohuoneet ovat epätavallisia mittoja. Heillä on usein epäsäännöllinen, epätavallinen pohjaratkaisu, jossa on paljon markkinarakoja, kulmia ja muita hankalia paikkoja.

Kattovalaisimet takaavat optimaalisen olohuoneen valaistuksen

Olohuoneen valot kattovalaisimet muodostavat modernin olohuoneen

Tässä tapauksessa sinun kannattaa mieluummin yhdistää keskellä oleva lamppu ja paljon lisävalaistusta. Tässä tapauksessa keskusvalaistuksen tehtävänä olisi tarjota riittävä ympäristön valo. Lisäksi hänen pitäisi sisustaa huone ulkonäöltään. Synkät kulmat ja luonnostaan ​​eristäytyneet alueet on kirkastettava lisävalaistuksella. Lisävalojen voimakkuus on mukautettava alueiden toimintoihin. Jos sytytät useita lamppuja samanaikaisesti, niiden pitäisi toimia yhdessä. Myös suunnittelun kannalta eri valaisimien on vastattava toisiaan.

Kattokruunu huoneen keskellä

Olohuoneen valaisimet riippuvalaisimet moderni olohuoneen muotoilu

Erilaisten valojen koostumukset

Voit tehdä useiden valaisimien yhdistelmiä ja saavuttaa siten koristeen, jolla on korkea taiteellinen arvo. Valitse saman muotoiset lamput ja järjestä ne eri ryhmiin. Voit käsitellä leikkisästi kiinnityksen korkeutta ja niitä muodostavia lukuja.

Riippuvalaisin ja lattiavalaisin yhdessä

Olohuoneen valaisimet riippuvalaisimet ja lattiavalaisimet

Tyyli ja värimaailma

Tyylin ja värisuunnittelun osalta valaisimen on sovittava täydellisesti huoneeseen. Jos haluat esitellä modernin ratkaisun konservatiivisemmassa kontekstissa, on parasta noudattaa eklektismin sääntöjä. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi etsiä yhteisiä ominaisuuksia erilaisista elementeistä. Se voisi olla esimerkiksi tekstuureja, värejä, viivoja. Jos noudatat tätä yksinkertaista sääntöä, voit näyttää paljon luovuutta ja saavuttaa silti johdonmukaisen ulkonäön.

Siirtomaa -tyylinen kattokruunu

Olohuoneen valot riippuvalaisimet siirtomaa -tyylinen olohuone

Lopuksi haluamme rohkaista sinua etsimään kirkkaita värejä valoihin. Olet ajankohtainen ja yleismaailmallisempi kuin jotkut uskovat. Neutraalisti sisustetussa ympäristössä ne olisivat aksentti. Jos haluat joka tapauksessa saada enemmän värejä huoneeseen, anna kirkkaiden lamppujen vastata toisiaan hyvin.

Toivomme, että nautit täydellisen olohuoneen valaistuksen valitsemisesta!

Olohuoneen valot kattokruunut muodostavat modernit olohuoneet

LED -kattovalaisimet yhdistettynä tyylikkääseen kattokruunuun ruokapöydän yläpuolella 

Olohuoneen valaisimet riippuvalaisimet ruokailu- ja olohuoneiden asettamiseen

Tehokkaat valonlähteet

Olohuoneen valot riippuvalaisimet muodostavat modernin olohuoneen

Lattiavalaisin raikkaassa sävyssä

Olohuoneen valot ja lamput asettamaan olohuone vaaleanpunaiseksi

Klassinen pöytävalaisin olohuoneen sohvan vieressä

Olohuoneen valaistus riippuvalaisimet olohuoneen lamppu pöytävalaisin

Riippuvalaisimet vain Metallikehys

Olohuone valaisin kattokruunu olohuone design valaistus

Lattiavalaisimet ovat käytännöllinen ratkaisu

Olohuonelamput lattiavalaisin musta olohuoneen sisustusideoita

Kiiltävillä varjostimilla varustetut lattiavalaisimet ovat trendikkäitä

Olohuone lamput lattiavalaisin olohuone ideoita valaistus

Yksinkertaiset pandelit ovat yksinkertaisia ​​ja käytännöllisiä

Olohuoneen valaisimet yksinkertaiset riippuvalaisimet kaapelivalot olohuoneen suunnitteluvalaistus

Kattovalaisimet, joissa värillinen johto aksentiksi

Olohuoneen valaisimet Kanavalamput Olohuoneen valaistus

Kristallikruunu – katseenvangitsija olohuoneessa

Olohuonelamput kristallikruunu olohuoneen sisustusideoita

Olohuoneen valot inspiraatiota varten

Olohuone valaisimet kattokruunu kultainen olohuone muotoinen valaistus Olohuone valaisimet kattokruunu siirtomaa -tyylinen olohuone ideoita valaistus Olohuone lamput kattokruunu aurinko olohuone ideoita valaistus Olohuone valaisimet kattokruunu olohuone ideoita valaistus Olohuone lamput valaistus kattokruunut olohuone design valaistus Olohuone valaisimet valaisimet kattokruunut olohuone ideoita valaistus Olohuoneen valaisimet yhdistävät valonlähteet ja olohuoneet luovat valaistuksen Olohuonevalaisimet riippuvalaisin moderni olohuoneen sisustusideoita Olohuonevalaisimet riippuvalaisin musta olohuoneen suunnitteluvalaistus Olohuonevalaisimet riippuvalaisin Olohuoneen suunnitteluvalaistus Olohuonevalaisimet hopea riippuvalaisin olohuoneen design -valaistus Olohuoneen valaisimet lattiavalaisimet Olohuoneen valaistus Olohuoneen lamput ja kattokruunut siirtomaa -tyylinen olohuoneen sisustusideoita Olohuoneen lamput ja kattokruunut olohuoneen sisustusideoita Olohuoneen valaisimet ja kattokruunut tekevät olohuoneen valaistuksesta Olohuoneen lamput ja valot Olohuoneen sisustusideoita Olohuoneen valaisimet seinävalaisin kuparinväriset olohuoneen sisustusideat Olohuoneen valaisimet Olohuoneen sisustusideoita valokuvataustakuva Olohuoneen valot lattiavalaisin asetettu olohuoneeseen Olohuoneen valot suunnittelija pöytävalaisin asetettu olohuone Olohuoneen valot asettavat tehokkaat kattovalaisimet olohuoneeseen Olohuoneen valot tehokkaat kattokruunut asettavat olohuoneen Olohuoneen valot tehokas riippuvalaisin kevyt metallikehys perustaa olohuoneen Olohuoneen valot tehokkaat riippuvalaisimet kattokruunut muodostavat valoisan olohuoneen Olohuoneen valot Tehokkaat riippuvalaisimet luovat itämaisia ​​aksentteja olohuoneeseen Olohuoneen valot tehokkaat riippuvalaisimet rottinkilamppu asetettu olohuoneeseen Olohuoneen valot tehokkaat riippuvalaisimet muodostavat mustan olohuoneen Olohuoneen valot tehokkaat riippuvalaisimet ja lattiavalaisin olohuoneen huonekalut Olohuoneen valot tehokkaat riippuvalaisimet olohuoneen suunnitteluideoita Olohuoneen valot tehokas auringon kattokruunu perustaa olohuoneen Olohuoneen valot yksinkertainen riippuvalaisin olohuone asetti ideoita Olohuoneen valot värilliset riippuvalaisimet asettavat keltaisen olohuoneen Olohuoneen valot lasi riippuvalaisimet olohuone merelliseen tyyliin Olohuone valaisee kattokruunun kynttilöillä olohuoneen asettamiseksi Olohuoneen valot kuparinvärinen lattiavalaisin asetettu olohuoneeseenOlohuonelamput lattiavalaisin musta olohuoneen sisustusesimerkkejäOlohuoneen valot messingistä riippuvalaisimet olohuoneen kalusteet Olohuoneen valot Käytännölliset seinävalaisimet asettavat olohuoneen Olohuoneen valaistus lattiavalaisin maalaistyylisessä olohuoneessa Olohuoneen valot ja lamput asettavat olohuoneen lattiavalaisimen Olohuoneen valot seinävalaisin asetettu olohuone harmaa neutraali