Prottery Barn Kidsin lemmikkimuotoiset lasten pussilaskut

Lemmikkimaiset lasten puff desings pehmo pehmeä sammakko

Suloiset lasten tuolit pienten lemmikkien muodossa

Jos haluat antaa lapsellesi iloa, osta hänelle erityinen lasten pussi – lemmikin muodossa. Kyllä, se on jo markkinoilla ja nämä pienet lasten huonekalut ovat nyt trendikkäitä – ne ovat suosittuja lasten keskuudessa ja kysyttyjä vanhempien keskuudessa.

Mallit ovat erittäin söpöjä ja luonnollisia samaan aikaan, valmistajan nimi on Prottery Barn Kids. Nämä viehättävät lasten tuolit ovat pienimpien suosikkihahmojen muodossa, esimerkiksi: virtahepo, sammakko, kani ja lammas.

Nämä suloiset lasten tuolit ovat pienimpien suosikkihahmojen muotoisia

Lemmikkieläinten muotoiset lasten pussit ovat pehmoisia pastellivärejä

Kaikki ne ovat erittäin kauniita ja kevyitä ja voivat tuoda iloisen elementin minkä tahansa lapsen huoneen sisustukseen. Viileän muotoilun lisäksi lasten tuolit ovat erittäin mukavia pienimmillesi. Sinulla ei ole vain pehmeä istuin, vaan yhtä pehmeä selkänoja halaa lasta istuen, joten hän tuntee olonsa mukavaksi eikä halua nousta tuolista. Nämä tuolit – pienet lemmikit – on valmistettu erittäin pehmeästä polyesteristä. Niillä on vain yksi haitta: niiden kansi ei ole irrotettavissa, joten “lemmikit” voidaan puhdistaa vain kuivapesulla. Löydät lisätietoja näistä mielenkiintoisista lastentuoleista Prottery Barn Kids -sivustolta. Pidä hauskaa sen kanssa!

Virtahepo, sammakko, kani ja lammas – pehmeät tekstuurit ja pastellivärit Lemmikkimaiset lasten pouf-laskut pehmoiset ja viileät

kääntänyt ja toimittanut Sabine