Tee kodistasi kaunis laattojen avulla

Kun seinillä ja lattioilla on laatat, saat kodistasi esteettisen ja kestävän. Tätä varten sinun on alusta alkaen mietittävä, minkä tyyppinen laatta sopii parhaiten tarpeisiisi. Laatan on käyttötyypistä riippuen täytettävä erilaiset vaatimukset. Tarkoituksen ja laadun lisäksi ulkonäkö ja henkilökohtaiset mieltymykset vaikuttavat. Siksi, ennen kuin päätät tietystä tyypistä, selvitä, minkä tyyppinen laatta olet.

Tee kodistasi kaunis laattojen avulla

Kaakelilattiakuvioiset kylpyhuonelaattojen ideat

Kaikki riippuu tarkoituksesta

Perusero tehdään lasitetun ja lasittamattoman laatan välillä. Laatat on valmistettu savi- tai kivitavarasta tai posliinikivitavarasta. Lasittamaton laatta soveltuu erityisen hyvin talon paljon käytettyihin alueisiin. Koska ne ovat kestäviä ja luistamattomia, ne palvelevat tarkoitustaan ​​erityisesti sisäänkäynnin alueella, terassilla tai parvekkeella.

Lasittamattomat laatat sopivat myös autotallissa. Lasitetuilla pinnoilla voit turvallisesti pitää lian ja kemialliset vaikutukset pois seiniltä ja lattioilta. Siksi ne ovat ihanteellisia keittiöön, kylpyhuoneeseen ja wc: hen. Huolellinen puhtaus on vallittava täällä. Lisäksi nämä huoneet altistuvat rasvaiselle lialle tai kosteudelle. Seinä- ja lattialaatat kestävät jopa vahvan puhdistusaineen.

Laatta -seinälaatat tummansininen seinän suunnittelu huonekasveja

Savilaatat ovat ihanteellisia sisäseinille. Tuotannon aikana hienojakoinen, kiteinen lasimurska puristetaan muottiin valtavan paineen alla, lasitetaan ja poltetaan jopa tuhannen celsiusasteen lämpötilassa. Savi on lasitettava, koska se on pehmeää ja rikkoutuvaa. Lasite suojaa kemiallisilta vaikutuksilta ja lialta, tekee laatasta helppohoitoisen ja helposti puhdistettavan. Kivitavarat valmistetaan samalla tavalla. Yli tuhat asteen korkeammassa polttolämpötilassa huokoset kuitenkin sulkeutuvat ja kaikki komponentit sulautuvat yhteen. Koska laatat hylkivät vettä ja ovat pakkasenkestäviä, voit laittaa ne sekä sisällä että ulkona.

Tarjouksia jokaiseen budjettiin

Laatan tyyppi, materiaali, ulkonäkö ja koko vaikuttavat hintaan. Kulutusluokan 1 laatat kestävät vain pieniä kuormituksia ja sopivat siksi seinille ja huoneisiin, joita ei käytetä paljon ja jotka ovat halvempia kuin korkeammat hankausluokat. Korkein hankausluokka 5 soveltuu raskaille kuormille. Kiillotetut posliinikivilaatat ja yksiväriset laatat ovat yleensä hieman kalliimpia. Luonnonkivilaatat maksavat myös enemmän. Ne sopivat erityisesti huoneisiin, jotka on optisesti parannettava. Muussa tapauksessa keskimmäisellä hintasegmentillä on myös kauniita koristelaattoja betonioptiikassa, puuoptiikassa tai luonnonkivioptiikassa sekä esteettisesti hienostuneita sisustuslaattoja. Säästämiseksi sinun ei missään tapauksessa pidä valita huonompaa kulutusluokkaa kuin vaaditaan. Voit säästää, jos keskityt aksentteihin. Laita kalliita koristelaattoja selvästi näkyviin paikkoihin ja valitse muuten halvemmat mallit vähemmän havaittaviin paikkoihin lattioissa ja seinissä. Valitsitpa mitä tahansa, löydät parhaat laatat osoitteesta fliesen-kemmler.de. Alla https://www.fliesen-kemmler.de/beratung/fliesen-typ-beratung, netistä saa neuvoja.

Laatta seinälaatat kirjava kuvio seinän suunnitteluideoita

Paras valinta seinille ja lattioille

Laatat ovat paras vaihtoehto seinille ja lattioille. Ne ovat hygieenisiä, joustavia ja kauniita, varastoivat lämpöä talvella ja viileää kesällä. Niiden muoto ja väri mahdollistavat lukemattomia suunnitteluvaihtoehtoja. Voit siis käytännössä päivittää ja kaunistaa kotiasi.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80