10 bedste falske loftsdesign i køkkenet – du vil meget gerne prøve

Et køkken er det vigtigste sted i ethvert hus og er også det mest oversete område. I mange hjem er det et almindeligt syn at lade køkkenets tag være blottet og grimt. Som et gammelt ordsprog siger, “Der er ikke noget pænere end et køkken til en kok” og selv for hele familien for den sags skyld, skal du investere i et godt Kitchen False Ceiling -design for at give det en ansigtsløftning!

Seneste køkken falske loft designs

I modsætning til resten af ​​dit interiør, hvor du kan bruge alle slags materialer, skal et køkken falsk tag vælges med omhu. Du skal kun vælge et loft, der er lavet med fugtighedsbestandigt og temperaturbestandigt materiale for at bevare sit udseende i mange år. I denne artikel skal vi undersøge nogle af de enkle og moderne køkken falske loftdesigner på markedet for at prøve vores eget drømmekøkken!

Seneste køkken falske loft designs i Indien:

Her er vores 10 enkle og bedste loftdesignideer til køkken sammen med billeder og detaljerede beskrivelser. Lad os tage et kig på dem.

1. Enkle falske loftdesign til køkken:

Enkle falske loftdesign til køkken

Tjek dette bakkes loftdesign til dit køkken, som ser enkelt, men stilfuldt ud! Den pænt gennemførte indretning kan forvandle udseendet af dit madlavningsområde og tilføje et moderne præg. Loftets fire sider har LED -lys og accenter i kontrastfarve. Et popelement tilføjes til midten for at bringe Wow -faktoren ind!

2. Køkkenloftdesign med ventilator og lys:

Køkkenloft designs med ventilator og lys

Hvis du er en familie, der binder sig over en kop kaffe i køkkenet, skal du gå efter en loftsventilator! Når tilberedningen er færdig, kan du tænde den for brise uden at skulle gå ud af din komfortzone. Placering af blæseren i en strategisk position kan også give dig en uafbrudt komfurstid, især hvis du bruger et elektrisk sted eller ikke-ildsystemer.

3. Lille køkkenloftdesign:

Lille loftsdesign i køkkenet

Hvis du har et køkken i ø-stil, fungerer denne loftsstil ganske godt! Den smukt fremstillede tæller står i kontrast med et nedhængt loft over. Du kan tilføje hængende lamper eller endda bruge det som en holder til at placere dit bestik eller dekorative vinglas. Resten af ​​taget er holdt i almindeligt, hvidt PoP -materiale.

4. Køkken Pop Loft Design:

Køkken Pop Loft Design

Moderne køkkener fortjener et innovativt loftdesign, ligesom dette. Tag et kig på storheden i denne tagstil, som helt sikkert kan efterlade dine besøgende i ærefrygt! Poploftet har to koncentriske cirkler, der hver især er fremhævet med kantlys. Små, rundformede LED-pærer tilføjes omkring denne struktur for at gøre udseendet lysere!

5. PVC -loftsdesign til køkken:

Loftsdesign i PVC til køkken

Et køkken er udsat for alle slags vejrændringer som høj luftfugtighed og temperaturer. Det er her, PVC -taget gør en vigtig forskel. Da det er et syntetisk materiale, er det vandtæt, let at rengøre og også yderst holdbart. Her er en sådan falsk loftside lavet med polyvinylchloridmateriale, der kommer i en dobbeltfarvet stil.

6. Køkkengipsloftdesign:

Køkken Gipsloft Design

Der er en række fordele ved at vælge et gipsloftloft frem for andre materialer. For det første er gipsplader økonomiske og lette at installere. De leveres med en blank finish i en række farveskemaer. Gips er også et brandsikkert materiale og er derfor ideelt til et køkken. Her er en sådan pæn idé til mellemstore køkkener.

7. Træ Køkkenloft Designs:

Loftsdesign i køkken i træ

Intet kan slå klassen og elegancen ved et træ falsk loft. Tag et kig på dette køkkendesign, der har en rustik charme, takket være det smukt udførte træpaneltag. Tynde træstrimler er fastgjort til hinanden for at danne en overflade under loftet, som også understøtter lys, ventilator og alle de andre dekorationer.

8. Køkkenloftfliser Design:

Køkkenloftfliser Design

Hvis du ikke er en stor fan af Pop eller andre konventionelle falske loftsideer, vil dette tegltag helt sikkert imponere dig. Hele loftet er dækket med specialfremstillede fliser, der kan give rummet et overlegen look. Du kan vælge mellem en række teksturer, farver og designs, der passer til temaet i dit køkken.

9. Køkkenloft farvet design:

Køkkenloft Farvet design

Malede køkkenlofter er den seneste trend at passe på! Det er et godt valg for dem, der ønsker et tag, der ligger et sted mellem det almindelige loft eller et meget dekoreret. Du kan simpelthen gå til grundlæggende falsk tagdækning og belægge det med en blank finish. Brug speciel tagmaling i levende farver som pasteller for at lysne miljøet op.

10. Dekorativ køkkenloftside:

Dekorativ ide til køkkenloft

Denne køkkenstil i landlig stil kan give dig en følelse af at lave mad i skoven hver dag! Tømmerhytte-temaet har træstammer, der løber sammen med køkkenets bredde. Der er intet falsk loft i modsætning til de moderne rum, og denne træoverflade erstatter behovet for det. Du kan give det en slående kontrast ved at gå til et moderne køkkenopsætning.

Hvordan finder du vores fantastiske ideer til køkken falsk loft? Kan du lide dem eller elske dem? Tag derefter et par ideer ned og implementer dem i dit hjem. Uanset om det er til en renovering eller et helt nyt køkken, kan du vælge nogle tip fra disse kreative stilarter. Bare tal med en designer, vis dem disse billeder, og du kan beslutte, hvad du skal have, og hvad du skal undgå, baseret på dit budget, køkkenopsætning og rummets størrelse. Fortæl os det, hvis du har flere designs, du kan lide!