Tarvitsetko jousivuoteen ja miksi? – Yleiskatsaus joistakin tärkeimmistä eduista

Jos olet koskaan kysynyt itseltäsi seuraavan kysymyksen: "Tarvitsenko joustinlaatikon?", Sitten olet aivan täällä. Koska markkinoilla on niin paljon erilaisia ​​sängynrunkoja ja patjavaihtoehtoja, se on melko hämmentävä ja vaikea valita. Tarvitset siis hieman lisätietoja asiasta. Siksi olemme koonneet yhteen joitakin laatikkojousijalan tärkeimpiä etuja seuraavassa. Lue vain ja tee tietoon perustuva päätös siitä, tarvitsetko todella jousivuoteen vai et…

Tarvitsetko laatikkojousisängyn ja miksi?

Tarvitsetko jousivuoteen ja miksi - Jotkut tärkeimmistä eduista6

Vastaus tähän kysymykseen on sekä yksinkertainen että monimutkainen. Tarvitsetko jousivuoteen, riippuu sängyn rungon ja patjan tyypistä. Jotkut sängynrunot eivät tarjoa patjalle riittävästi tukea, ja tässä tapauksessa tulee huomioon jousivuoteen sänky.

Tarvitsetko jousivuoteen ja miksi - Jotkut tärkeimmistä eduista5

Mikä itse asiassa on laatikkojousi tai laatikkojousijalusta?

Laatikkojousi on laatikkojousipohjan pohja, ja se koostuu nelijalkaisesta tukevasta puurungosta, jossa jousitus sijaitsee. Siksi se tarjoaa vankan perustan useimmille patjoille. Puu muodostaa kehyksen, joka vastaa patjan kokoa ja muotoa, kun taas keskellä oleva jousitus tarjoaa jonkin verran joustavuutta ja iskunvaimennusta. Niinpä laatikkojousijalusta tarjoaa tukevan patjatuen ja tekee joustinpatjavuoteesta käytännöllisen ja erittäin suositun valinnan suurelle määrälle ihmisiä. Tietenkin on olemassa erilaisia ​​joustinpatjavuoteita, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiisi ja mieltymyksiin. Täältä löydät lisää tietoa siitä ja vastauksen kysymykseen “Mikä joustinpatja on oikea?

Tarvitsetko jousisängyn ja miksi - Jotkut tärkeimmistä eduista

Syyt laatikkojousijalan käyttöön

Jousipatjoissa ja taskujousipatjoissa laatikkojousipohja on itse asiassa lähes välttämätön. He tarvitsevat lisätukea ja jotain, joka vaimentaa istumisen, makaamisen ja hyppimisen kolhuja. Tätä varten laatikkojousta käytetään.

Nykyään suuntaus sisäjousipatjoihin on niin sanotusti hiipumassa, mutta silti voi olla hyötyä jousivuoteen käytöstä. Mutta milloin laatikkojousisänky on arvokas investointi??

Alun perin joustinpatjavuoteet rakennettiin lisäämään sängyn korkeutta ja tukemaan patjaa. Ne tarjoavat edelleen näitä kahta ominaisuutta tänään ja muutamia muita etuja, jotka luetellaan alla. Katsokaa sitä…

Tarvitsetko jousivuoteen ja miksi - Jotkut tärkeimmistä eduista 3

  • Parannettu ilmankierto

Sisällä olevan jousituksen lisäksi laatikkojousisängyt ovat suhteellisen onttoja. Kun käytät joustinpatjavuodetta, patjan ympärillä virtaa enemmän ilmaa – ja jos se on hyvin rakennettu, myös sen läpi. Ilmankierto on tärkeä tekijä, joka auttaa sinua pysymään viileänä yöllä ja nukkumaan paremmin. Siksi tämä etu on erittäin tärkeä, eikä sitä kuitenkaan pidä aliarvioida.

  • Mukava korkeus

Vaikka matalat vuoteet ovat trendissä juuri nyt, monet ihmiset etsivät edelleen korkeaa sänkyä. Jos olet esimerkiksi pitkä, alle Nivelkipu tai jos sinun on vaikea nousta sängystä aamulla, joustinpatjavuode voi auttaa sinua nousemaan helpommin.

  • Lisätuki patjalle

Jotkut sängynrunot eivät tarjoa patjalle tarvittavaa tukea ja voivat aiheuttaa sen taipumisen. Joskus innerspring -patjan takuut edellyttävät, että käytät jousisänkyä pidentääksesi sen käyttöikää. Ota siis selvää patjan takuusta, vaikka et käyttäisikään joustinpatjaa.

Tarvitsetko jousisängyn ja miksi - Jotkut tärkeimmistä eduista

  • Hyvä iskunvaimennus

Toinen laatikkojousisängyn etu on se, että se vaimentaa iskuja. Jos kaadut patjaan, rullaat edestakaisin yöllä ennen nukkumaanmenoa tai koira hyppää halaamaan, laatikkojousisänky imee osan voimasta. Tästä syystä jousisänky auttaa pidentämään patjan käyttöikää.

Jos jätät patjan lattialle tai käytät sitä ilman laatikkojousijalkaa, joudut todennäköisesti hävittämään patjan aikaisemmin kuin muuten.

Lopuksi

Edellä mainitut edut puhuvat selvästi laatikon jousisängyn ostamisen puolesta. Mutta valitsetko jousivuoteen vai et, on sinun valintasi. Huomaa kuitenkin patjan tyyppi ja sängynrungon tai laatikkojousijalan laatu. Toivotamme sinulle menestystä oikean sängyn valinnassa ja rauhallisen ja levollisen unen!

Tarvitsetko jousisängyn ja miksi - Jotkut tärkeimmistä eduista