9 gyönyörű rubin függőminták a trendi nők számára

A rubin az egyik drágakő, amely fényes vörös színt sugároz, amely cseresznyére hasonlít. A szín az alumínium -oxidot és a krómot tartalmazó kémiai összetételt képezi. Ez a drágakő hasonlít a szerelem jelére, amely sok pár szemét megragadta az ajándékként megosztott szeretet jeléül. Hogy érdekesebb legyen azoknak a fiúknak, akik lenyűgöző cseresznye -vörös rubin medál nyakékkel tervezik meglepni szerelmüket..

A legújabb és vonzó vörös rubin függőminták divatos hölgyeknek:

Íme a Top 9 rubin medál minták, amelyek megkönnyítik az életét a választásuk során!!

1. Szív alakú rubin medál:

rubin medál minták

Az első dizájn, amely feltűnő, amikor a fiúk arra gondolnak, hogy ajándékot adnak a lányuknak, ékszerek lennének, hogy egy rubin szegecses medálhoz megőrjíti őt !! Ez a szív alakú medál egyetlen kő rubinból készült, fehérarany béléssel, ötletes fehér arany lánccal kombinálva, amely elképesztő kombináció.

2. Eper vörös rubin medál kialakítás:

Eper vörös rubin medál

Ez az egyedülálló és extravagáns eper alakú rubin medál lézer mikrohullámú technikával készült, amely lapos fényes felületet biztosít. Az eper formájú medál szára fehér aranyból készült, gyémántos szegecses levelekkel. Ez egy csodálatos Ruby gyémánt medál.

3. Kerek Halo Ruby medál gyémántokkal:

Kerek Halo Ruby medál gyémántokkal

A Halo rubin medál az egyik egyszerű, de a legkedveltebb design a hölgyek körében. A lekerekített rubin Ruby kő sarkait fényes gyémántkő díszíti. Ez egy igazi rubin medál nyaklánc.

4. Virágfürt rubin medál tervek:

Virágfüzér rubin medál

Rubin kőből készült fürtök virágmintává formálódnak, amely az egyik hagyományos ékszer, amelyet a dél -indiai hölgyek körében gyakran látnak, valamint egy arany nyaklánc. Ez a fajta kivitel világos színű rubinkőből készült, ami még jobban eltér a szokásos rubin medáltól.

5. Rubin drágakő rúd medál fehér arany nyakék:

Rubin drágakő rúd medál fehér arany nyaklánc

A rúd medál egy nagyon gyakori, amelyet sokféle ezüst és arany medál tervezésére használnak. Ebben a típusban a rudat fehér aranyból vagy ezüstből készítik, a rúdgolyó alakú rubin kövek között rögzítve. Ez a készlet gyűrűs rögzítéssel rögzíthető a fehér arany lánchoz.

6. Teardrop Solitaire Ruby Pendant Designs:

Teardrop Solitaire Ruby medál

Ez a fajta kivitel rózsaszín rubin kőből készült. A kő könnycsepp alakú. Ez a kialakítás népszerű a szív alakú medál mellett. A medál rugós alakú ezüst rögzítéssel van rögzítve a lánchoz.

7. Antik rubin-sárgaréz függesztett nyaklánc:

Antik rubin-sárgaréz függesztett nyaklánc

Az antik ékszerek nagyon népszerűek a középkorú hölgyek körében. A költségek is viszonylag magasak a normál medálhoz képest. A rubin kő az antik arany keret közepéhez van rögzítve. Az egész darabot csipkés fogantyúra ragasztják, ami modernizált antik megjelenést kölcsönöz.

8. Rubin gyémánt medál piros kristálysoros nyakláncban:

Rubin gyémánt medál piros kristálysoros nyakláncban

A kristály és a rubin kombinációja fantáziadús nyakláncnak nevezhető. Ez a nyilatkozat nyaklánc három különálló vörös kristály nyakláncból készül, középen csüngő medálral, Shinning Ruby és gyémánt kövekből. A medál alakja általában ovális, így a három láncsor láncolható az oldalakon.

9. Háromszög alakú, egyrétegű szegecses arany medál:

Háromszög alakú, egy rubin szegecses arany medál

Ebben a kialakításban a medál keret aranyból készült, háromszög alakúra, kötél arany dizájnnal a közepén forrasztva, ehhez a darabhoz világos vörös rubin kő van rögzítve. Ezt az ékszerdarabot a legjobb különleges alkalmakkor viselni aranylánccal együtt.

A rubin kétségtelenül drága drágakő, amelynek megvásárlásához jó megvilágításra van szükség. Az alacsony költségvetésű vásárláshoz az üveges rubin a fogadás, amely gyönyörű, de továbbra is az árkategóriában marad. Közepes költségvetés esetén a legjobb, ha az afrikai rubinokra figyel. A nagy költségvetésű vásárláshoz a burmai drágakő a legjobb.