9 alkalmi fekete mellény kabát férfiaknak és nőknek a divatban

A mellény a női és férfi ruházat szerves része. Vagy a ruha alatt, vagy a ruha fölött viselik. Sokan úgy vélik, hogy a mellény férfi ruhadarab, de ez minden nő trendje. Okos, meleg és elegáns. Csak a mellény viselése eltávolítja a hibákat.

Bár a mellény színekben és stílusokban kapható, a kedvencem a fekete mellény. Ez nagyon alapvető, és soha nem romolhat el. Van egy egyszerű trükk, hogy gondosan párosítson minden mellénytípust.

Fekete mellény férfiaknak és nőknek:

Íme néhány példa a fekete mellények típusaira, tökéletes kombinációjával.

1. Fleece fekete mellény:

fekete mellény

A polár mellény könnyű gyapjú kabát. Leginkább télen kell viselni. Mivel szintetikus anyagból készült, eső és hó elleni védelemre is alkalmas. Az alábbiakban bármilyen pólót és farmert viselhet. Ideális túrákhoz és túrákhoz.

2. Hosszú fekete mellény nőknek:

Hosszú fekete mellény

A hosszú fekete mellény térdig érő mellény. Térdig érő ruha vagy pulóver fölött viselik. Nagyon stílusosak és menők. Néha a lányok maxi teljes hosszúságú ruhán viselik. Elrejtik a derékvonalat, így karcsúnak és magasnak tűnnek.

3. Rövid fekete mellénykabát lányoknak:

Rövid fekete mellény

A rövid fekete mellény rövid mellény, amely a derék felett ér véget. Ezt minden rock -sikk tudni fogja. Leggyakrabban pólón, ingen és rövid ruhán viselik. Viselhet rövidnadrágot vagy szoknyát alatta. Karcsúnak tűnik, és tökéletes az alma alakú testhez.

4. Női Fringe fekete mellény:

Fringe fekete mellény

A rojtos fekete mellény hasonló a hosszú mellényhez. Dereka alatt rojtokkal rendelkezik. Többnyire pamut anyagból készülnek. Rokkcsillagos, nyugodt megjelenést kölcsönöznek neked. Kétségtelen, hogy a fiatalabb generáció kedvence. Többnyire telt ujjú felső alatt hordják.

5. Katonai fekete mellény fiúknak:

Katonai fekete mellény

A hadsereg fekete mellénye hasonlít a hadsereg által viselt mellényhez. Sok zsebből áll. Többnyire úgy készül, hogy elviselje az időjárást, mint az eső és a hó. Híresek fiatal egyetemi fiúkkal. Fehér pólóval viselheti.

6. Férfi farmer fekete mellény kabát:

Farmer fekete mellény

A fekete farmer férfi mellény farmer anyagból készült, innen a név. Meleg és tökéletes télen. Hűvös, hideg reggelen viselheti a pulóver felett. Férfiak és nők egyaránt viselnek.

7. Aszimmetrikus fekete mellény:

Aszimmetrikus fekete mellény

Az aszimmetrikus fekete mellény aszimmetrikus szabású mellény. Általában hosszúak a deréktól a térdig. Általában nem zárhatók, de néha cipzárral vannak ellátva. Jól ismert a hűvös nyakörvekről. Nappali ruhával és felsővel viselik.

8. Pulóver fekete gyapjú mellény nőknek:

Pulóver fekete gyapjú mellény nőknek8

Egy pulóver fekete mellény hozzáadott pulóverréteget viselnek az ingek felett. Hivatalos öltözéknek tekintik. Ez unisex. Csekken és kivitelben érkezik. Viselheti szoknya és nadrág felett. Néha az ingben is hordják őket.

9. Steppelt fekete mellény:

Steppelt mellény

A steppelt mellény meleg mellény. Hó idején viselik. Unisex és a legkedveltebb mellény. Rövid ruhán és pólón viselhető. Okosak és nagyon stílusosak. A legtöbb túrázó és túrázó viseli, mivel könnyű és elegendő meleget biztosít.

A mellény nagyon személyes tárgy. Nagyon stílusosnak tűnhet sok erőfeszítés nélkül. Pólókkal és néha ünnepélyes ruhákkal viselik. A fekete mellény mellett szép, nyugodt megjelenés érhető el.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80