15 hurtigste måder at fjerne mørke cirkler under øjnene

Det første glimt af dig selv i spejlet hver morgen kan være en rystende oplevelse, hvis du bliver præsenteret for mørke rande under øjnene. Disse grimme dermatologiske problemer har plaget menneskelig art i årevis, og der er ingen regnskab for de milliarder af dollars, der bruges på kosmetik og skjulere, der bruges til at fjerne mørke rande under øjnene. Mørke pletter under øjnene, selvom grimme er ganske almindelige, og der er mange forskellige metoder til at bekæmpe dem, når du kommer til roden af ​​problemet.

Det er svært at sige, hvem blandt dine venner og familie der er under øjenmørke, og hvem ikke på grund af effektiviteten af ​​moderne makeup, men et godt dækjob er det mindste nogen kan gøre. For virkelig at slippe af med mørke mærker under øjnene kan der gøres meget mere. Periorbitale mørke rande eller det, der almindeligvis kaldes bare mørke rande, er begrænset til huden omkring øjnene. Dette område af huden er det tyndeste og derfor mere modtageligt for mørk pigmentering. Det er en almindelig kendsgerning, at kvinder, der ofte har tyndere ansigtshud end mænd, er mere tilbøjelige til mørke rande. Det er også almindeligt, at mænd og kvinder af afrikansk og asiatisk afstamning er mere modtagelige for mørke rande, og i de fleste tilfælde skyldes det den genetiske tilbøjelighed til hyperpigmentering i disse hudtyper. Middelaldrende voksne og ældre individer er også mest tilbøjelige til at have mørke pletter under øjnene, men problemet er almindeligt hos yngre mennesker med usunde livsstilsvaner som alkoholisme, stofmisbrug og søvnmangel og overanstrengelse.

Enkle tips til behandling af mørke rande for enhver hudfarve

Mørke skygger omkring øjnene er primært et arveligt problem, men der er mange andre årsager, som vi kan undersøge detaljeret, når vi går fremad. Generelt er mørke rande under øjnene ikke tegn på alvorlige underliggende sundhedsproblemer, men de skyldes hovedsageligt stress, søvnmangel, jern-, elastin- og kollagenmangel, tør hud og aldring. Hvis din prioritet er effektivt at fjerne mørke rande for godt, skal du proaktivt søge løsninger på ovennævnte spørgsmål, og denne vejledning kan være en stor hjælp, så det er bedst at læse videre for at vide mere.

Vigtigste årsager til mørke cirkler og hvordan man fjerner det?

Som nævnt ovenfor er stress, søvnmangel, jern-, elastin- og kollagenmangel, tør hud og ældning nogle af de almindelige årsager til mørke sorte cirkler omkring øjnene, og hvis du leder efter råd om, hvordan du fjerner mørke rande, skal du overvej at komme til årsagen til dit problem og proaktivt håndtere det. Medmindre du uden tvivl ved, at årsagen til dine mørke rande er de gener, der er gået ned af dine forældre og deres forfædre til dig, er der en årsag og virkningslogik bag sorte cirkler under øjnene, som du kan komme til roden af ​​og efterfølgende bekæmpe problemet med et mål for succes.

Nedenfor er den vigtigste årsag bag mørke rande, og vi håber, at du kan identificere dit problem og handle derefter.

 • Mangel på søvn eller overdreven søvn.
 • Stress.
 • Træthed og ekstrem træthed.
 • Allergi.
 • Dermatologiske problemer som eksem.
 • Skadelige agenter i makeup -produkter.
 • Skadelig udsættelse for solen.
 • Aldring.

Lysere mørke cirkler forårsaget af stress & Søvnmangel:

Hvis din eneste overvældende skønhedsproblem fjerner mørke rande under øjnene, er det tilrådeligt at se nærmere på dit sovemønster som en primær foranstaltning til at bekæmpe problemet. Hudlæger og kosmetologer vil naturligvis være nysgerrige efter mængden af ​​søvn, du nyder regelmæssigt, når som helst du præsenterer dem for problemet med mørkere øjne. Et menneske bør få 8 timers søvn på daglig basis, og noget mindre end det kan resultere i det første tegn på træthed, som er mørke rande omkring øjnene. At få tilstrækkelig søvn er sandsynligvis den mest effektive løsning for dig, hvis du leder efter svar om, hvordan du fjerner mørke cirkler under øjnene permanent og forhindrer dem i at komme tilbage. Søvnfattige personer har nydt hurtig lindring af sorte mærker under øjet, så snart de har normaliseret og normaliseret deres søvnmønstre.

Gør mørke cirkler lysere

Nedenfor er et par praktiske tips til dem, der ikke får let søvn og ofte ligger vågne i sengen i lange timer, hvilket i sidste ende fører til mørke rande under øjnene. Der er også nogle få praktiske tips til at håndtere stress, allergi, dermatologiske problemer og andre faktorer, der kan forårsage mørke øjne.

 • Undgå at stimulere drikkevarer som kaffe eller te lige inden sengetid.
 • Yoga og meditation er en effektiv måde at berolige flossede nerver på; hvis et stressende professionelt liv kommer i vejen for dig og din skønhedssøvn. Yoga og meditation tilskynder dig til at tømme dit sind for stress og problemer på kontoret, som du ofte bruger timer på at tænke på, mens du ligger vågen i sengen.
 • Beroligende musik og aromaterapi kan ofte fremkalde søvn hos mange individer, korrekt lav belysning i dit soveværelse kan også have den samme effekt.
 • Rus og alkohol får dig kun til at besvime, hvilket ikke kvalificerer sig som ægte afslappende ro. Undgå stofmisbrug så meget som muligt for at føle dig virkelig udhvilet og bekæmpe mørke rande.
 • Hold din mobiltelefon væk, lige inden du går i seng. Dette er en nutidig årsag til søvnmangel, da mange personer misbruger de timer, der er beregnet til søvn, til at læse e -mails eller deltage i sociale netværk online. Undgå denne vane så meget som muligt ved at slukke din telefon eller sætte den i lydløs tilstand lige før du går i seng.
 • Hvis området omkring dine øjne er kløende eller betændt, kan årsagen til dine mørke rande være et dermatologisk problem som eksem. Dette er ingen grund til panik, da en kvalificeret hudlæge hjælper dig med at finde en hurtig og effektiv løsning.
 • Solskoldning er et af de mest potente midler til at forårsage mørke rande, og det er kun på grund af en undgåelig mangel på at bruge en effektiv solcreme. En solcreme med SPF 30 eller derover er bedst til varme og solrige dage. Et par nuancer til dine øjne, mens du er ude i solen, er en anden god måde at beskytte mod solskoldning.
 • Allergier, der er nasale i naturen, kan få området omkring øjnene til at blive mørkere. Besøg en ØNH -læge så hurtigt som muligt for at komme til roden af ​​problemet og bekæmpe det med passende medicin.
 • Oversovning kan også forårsage skygger under øjnene, og der er en række grunde til, at personer sover. Dårlige søvnmønstre, stof- og alkoholmisbrug, depression og sygdom kan resultere i overdreven søvn. Søg professionel hjælp hurtigst muligt.
 • Ekstrem træthed viser sig ofte i form af mørke rande under øjnene. Den gode nyhed er, at dette let kan vendes med korrekt hvile. Hvis din træthed skyldes overanstrengelse, skal du overveje fordelene ved at holde en pause. Hvis søvnløshed ikke tillader dig at få nok hvile, skal du kontakte en læge for at få lindring. En anden måde at håndtere ekstrem træthed på er at tage en pause fra dit professionelle liv. Tag en ferie og giv dig selv den luksus at slappe af og slappe af.
 • Psykisk stress, depression og angst kan tage hårdt på din hud og dukker ofte op som mørke ringe. Søg professionel psykiatrisk hjælp, da problemet kan eskalere til så meget mere end dårlig hud. Rådgivning og psykoterapi kan gå langt med at lindre angst, depression og mental stress, og psykiater eller psykolog er den bedste person til at hjælpe dig med disse problemer.

Fjern let mørke øjencirkler forårsaget af aldring:

Ældning kan ofte forårsage mørke rande omkring øjnene sammen med kråkefødder og bagende hævet hud. Aldring medfører visse fundamentale ændringer i ansigtshudens tekstur og volumen. Dette skyldes primært tabet af kollagen, elastin og knogle- og fedtetæthed. Under sådanne omstændigheder vil ansigtshuden blive løsere og tyndere, og ingen steder er dette mere tydeligt end under øjnene. Når din primære bekymring er at forhindre eller fjerne mørke rande under øjnene forårsaget af aldring, bør din indsats rettes mod at bremse aldringsprocessen. Lad os tage fat på emnet at bremse tegn på ældning og forhindre sorte ringe under øjnene først, før vi går videre til at hjælpe mennesker, der har ældet lidt og mørke rande allerede er ganske fremtrædende.

Nedenfor er vist nogle fødevarer, som du kan tilføje til din kost for at bekæmpe ældningstegn som mørke rande forårsaget af nedsat kollagen- og elastinproduktion. Mange af disse fødevarer er også en rig kilde til jern og andre vitaminer, der effektivt bekæmper tegn på ældning. For ældre personer kan det at spise disse vigtige fødevarer hjælpe med at vende tegn på ældning og forhindre yderligere tab af kollagen og elastin. Kostforslagene nedenfor er en blanding og match af vegetariske og ikke-vegetariske madvarer. Vælg dit valg efter dine præferencer. De mange forslag giver dig også mulighed for at vælge og vælge mad, som du kan lide og er lokalt tilgængelige.

Mørke rande under øjnene

De fleste af disse fødevarer er vejledende for de lette og omkostningseffektive ændringer, du kan foretage i din kost og forhindre eller slippe af med mørke rande over tid. Disse små kostændringer er den mest foretrukne og naturlige måde at bekæmpe sort hud under øjnene i forhold til at eksperimentere med alle makeup -produkter og kosmetik, der lover at hjælpe. De fleste af disse aggressivt markedsførte kosmetiske produkter har stærke kemikalier, der måske eller måske ikke stemmer overens med din hud, og der er aldrig en garanti for, at disse produkter fungerer. En sund kost på den anden side er bundet til at vise resultater og bidrage til dit generelle velbefindende, herunder lysere, lysere og smukkere hud..

 • Fisk:

Fedtmembraner omkring hudcellerne i dit ansigt er det, der understøtter dem; bevarer dit generelle ungdommelige udseende og forhindrer mørke rande under øjnene. Fisk som laks og tun, der er rig på Omega 3 -olier og fedtsyrer, skaber effektivt stærkere celler og har et enormt bidrag til sundere ansigtshud.

 • Tomater, peberfrugter og rødbeder:

Røde grøntsager, nemlig tomater peber og rødbeder er rige på lycopen, som er en vigtig antioxidant. Lycopen er et naturligt solcreme, der også fremmer produktionen af ​​kollagen for at bekæmpe ældningstegn, herunder mørke rande.

 • Vegetariske kilder til C -vitamin:

Mørkegrønne grøntsager er den ultimative vegetariske kilde til C -vitamin, der øger produktionen af ​​kollagen og elastin. Spinat og grønkål er glimrende eksempler på grøntsager rige på C -vitamin, der helt sikkert bør finde et sted i din kostplan.

 • Vegetariske kilder til vitamin A:

Alderdom kunne meget vel kræve det øgede indtag af A -vitamin for dets collagen -restaureringsegenskaber. Orange grøntsager som gulerødder og søde kartofler er gode vegetariske kilder til vitamin A.

 • Bløddyr mod jernmangel:

Aldring medfører nedsat energiniveau og træthed og ydre tegn som mørke rande omkring øjnene. Et større forbrug af jernrig mad er en måde at håndtere disse spørgsmål på. Bløddyr som muslinger, muslinger, østers og kammuslinger siges at være rige på jern for at kompensere for en mangel, der ofte kan danne mørke rande omkring øjnene.

 • Oksekød og kyllingelever til jernmangel:

Oksekød og kyllingelever er også kendt for at være en stor kilde til jern. 3 ounce oksekød eller kyllingelever er en kilde til 3,5 milligram jern, så det er let at se, hvordan at spise disse fødevarer kan hjælpe med at overvinde jernmangel, der i mange tilfælde forårsager mørke rande.

 • Bær til bekæmpelse af frie radikaler:

Sørg for at tilføje bær af forskellig art til din daglige kostplan for at bekæmpe frie radikaler, der forårsager tegn på ældning som mørke rande, rynker og krageår. Blåbær og hindbær er et lækkert eksempel, der let kan tilføjes til dit morgenmadsprodukt.

 • Soya blokerer tegn på aldring:

Soya er rig på genistein, som er et plantehormon, der fungerer som en antioxidant. Antioxidanter går langt i forebyggelsen af ​​ældning og vender også tegn på ældning som mørke rande. Genistein fremmer også produktionen af ​​kollagen, hvilket altid er en god ting, når du leder efter måder, hvordan man fjerner mørke rande naturligt eller hvordan man forhindrer dem.

 • Hvidløg til opbygning af beskadigede kollagenfibre:

Beskadigede kollagenfibre bidrager i høj grad til usunde hudceller, der ofte resulterer i mørke rande. En sund dosis hvidløg i din daglige kostplan vil supplere dig med liponsyre og taurin, som rækker langt i at genopbygge beskadigede kollagenfibre.

 • Lysin og Proline til kollagenproduktion:

Æggehvider er en rig kilde til prolin og lysin, der øger kollagenproduktionen. For vegetarer og veganere er nødder med vægt på jordnødder en god kilde til lysin.

 • Citrusfrugter til omdannelse af aminosyrer til kollagen:

Du ved sikkert, at citrusfrugter er en rig kilde til C -vitamin, og citrusfrugter hjælper også med at omdanne aminosyrer som lysin og prolin til kollagen. Aldring efterfølges af fald i kollagen, hvilket fører til usund udseende hud og mørke rande, så det er let at se, hvordan citrusfrugter forhindrer mørke rande og endda hjælper med at fjerne dem.

 • Hvid te til proteinstrukturel støtte:

Hvid te rækker langt med at støtte og beskytte hudens proteinstruktur. Nedbrydningen af ​​denne struktur resulterer i rynker, krage fødder og mørke rande og hvid te er en stor forebyggelses- og beskyttelsesforanstaltning.

 • Havre til jerntilskud:

Hvis mørke rande er resultatet af en jernmangel i din kost, skal du tilføje masser af havre til din daglige kostplan for at supplere jern tilstrækkeligt til en lys og strålende hud. En kop havre, når den er kogt, vides at have 13,4 mg jernindhold, hvilket er 19% af det anbefalede kostindtag.

 • Quinoa til jern, vitaminer, proteiner og kulhydrater:

Quinoa er en meget populær kornblanding, der er kendt for at være en rig kilde til kulhydrater, proteiner, vitaminer og jern. Alle disse har et vist bidrag til en sund hud. 1 kop kogt quinoa vides at have 2,8 mg jern, hvilket er 16% af det anbefalede kostindtag.

 • Bælgfrugter som jerntilskud:

Bælgfrugter af næsten alle slags er kendt for at være en rig kilde til jern. Tilsæt bælgfrugter som tofu, linser, bønner og ærter til din kost for at få din dosis jern, der helt sikkert holder din hud sund og fjerner mørke rande under øjnene.

 • Nødder og frø til tilstrækkeligt jernindtag:

Nødder og frø er gode tilføjelser til din kostplan, når du ønsker at øge dit jernindtag i et forsøg på at fjerne mørke rande eller forhindre dem i første omgang. Sesam, hørfrø, cashewnødder, pinjekerner, hampfrø og græskarkerner er alle rige kilder til jern.

 • Kartoffelskind til øget jernindtag:

At spise kartofler med deres skind på kan være en god idé, hvis du ønsker at øge dit jernindtag uden at foretage større ændringer i din kost. Det kan komme som en overraskelse, men sådan en lille kostændring kan være svaret på, hvordan du fjerner mørke rande derhjemme, da tilstrækkeligt jernindtag kan gøre en stor forskel.

 • Svampe til bekæmpelse af mørke cirkler:

Det kan komme som en overraskelse, men svampe er en rig kilde til jern, der fremmer sundere hud og effektivt bekæmper ældningstegn, herunder mørke rande.

 • Oliven er rig på jern:

Oliven har været en af ​​de mest begunstigede frugter i et stykke tid nu på grund af deres potentielle sundhedsmæssige fordele og blandt fordelene ved at tilføje oliven til din kost er det faktum, at disse middelhavsfrugter er en god kilde til jern.

 • Morbær til bekæmpelse af aldring:

En kop morbær er kilden til 2,6 mg jern, hvilket er præcis 18% af det anbefalede kostindtag, og derfor er morbær et kraftværktøj, når man bekæmper ældningstegn, herunder mørke rande.

Behandl mørke cirkler forårsaget af hyperpigmentering:

Ofte er tidens mørke rande let reversible med en ændring i kosten, øget vitaminindtag og regelmæssig 8 timers søvn, men for mange mennesker hjælper selv disse livsstils- og kostændringer ikke. Dette skyldes sandsynligvis hyperpigmentering. Hyperpigmentering er kendetegnet ved den overskydende produktion af melanin, der får visse områder af ansigts- og kropshuden til at blive mørkere. Denne tilstand er mest fremtrædende under og omkring øjnene, hvor huden er tyndere og mere modtagelig for hyperpigmentering. Hyperpigmentering er oftest et problem, som mennesker af afrikansk og asiatisk afstamning står over for. Statistisk set er mænd og kvinder af indisk oprindelse mest modtagelige for hyperpigmentering blandt alle racemæssige og etniske grupper.

Aktuelle lotioner og cremer til mørk cirkel under øjnene købt ved hyperpigmentering-

Hvis du leder efter svar på, hvordan du fjerner mørke rande under øjnene derhjemme, som ifølge dig er resultatet af hyperpigmentering, er det bedst at søge råd fra en kvalificeret hudlæge. Der er ganske få lotioner og cremer på markedet, der kan hjælpe dig i denne henseende, men oftere end ikke er der brug for ekspertrådgivning, inden du beslutter dig for hvilket produkt, du skal bruge. Maj af disse bredt tilgængelige og aggressivt markedsførte hudprodukter har stærke blegemidler til at lette huden.

Mange hudtyper tager ikke let på disse blegemidler. Det er netop derfor, at et hudlæge -anbefalet produkt er dit bedste bud. De fleste hudlæger vil ordinere en hydrochinonbaseret lotion eller creme til hyperpigmentering. Hydroquinon er en hudlighedsbestanddel, der findes i en lang række cremer og lotioner. Hydroquinon er en effektiv måde at bekæmpe hyperpigmentering og mørke rande forårsaget af hyperpigmentering. Disse cremer og lotioner er bredt tilgængelige på markedet, og det burde ikke være et stort problem at finde et hydroquinonprodukt fra et kendt kosmetisk mærke.

Dette er de 4 enkle tips til fjernelse af mørke rande forårsaget af hyperpigmentering-

 • Solskoldning er en væsentlig årsag til hyperpigmentering; andet kun af arvelige årsager. At holde sig ude af solen eller bruge en effektiv solbeskyttende creme eller lotion er en god løsning og forebyggelsesmetode.
 • Ineffektiv acne behandling kan føre til ardannelse, som er resultatet af hyperpigmentering. Akne behandling i ekstreme tilfælde er et must, da mørk plettet hud er uønsket.
 • Lys- og laserbehandlinger vides eksponentielt at fjerne mørke rande forårsaget af hyperpigmentering.
 • Det er vigtigt at huske, at der ikke er svar på, hvordan du fjerner mørke rande permanent, især hvis årsagen er hyperpigmentering, men du kan holde dig ude af solen som en effektiv forebyggelsesmetode og kan ty til at bruge solcreme hver gang du træder udendørs som en effektiv forebyggelsesmetode.

15 effektive metoder til behandling og helbredelse af mørk hud under øjnene:

Der er en hel del tips, der lover at være effektive mod mørke rande, og denne artikel vil give dig så mange, som der er. Det er forståeligt, at man måske ikke kan gøre brug af alle disse midler, men hensigten er at give læseren flere muligheder at vælge imellem. At have adgang til så mange hjemmemedicin vil også give læseren mulighed for at afprøve et eller to, før han finder det middel, at de stærkeste mørke rande fjerner effekten. Man kan også vælge og vælge midler baseret på hvilke ingredienser der er let tilgængelige i hans eller hendes lokalområde.

Læs mere for at vide mere. Det er vigtigt at bemærke, at mange af disse løsninger er bedstemødre, der er gået ned gennem tiderne og valideret af hudplejespecialister. Som med alle bedstemors naturlige midler mod mørke rande under øjnene, skal behandlingerne gentages regelmæssigt for at vise positive effekter. I modsætning til hudlighedsprodukter med stærke kemiske sammensætninger arbejder disse naturlige midler over en periode på at fjerne mørke rande naturligt. Dedikation og tålmodighed vil helt sikkert betale sig, når du dagligt udnytter disse midler.

Fjern mørke rande under øjnene ved hjælp af sød mandelolie:

En daglig påføring og massage af et par dråber sød mandelolie på området omkring øjnene har vist sig at være et godt middel mod mørke rande under øjnene. Det er bedst at gøre dette som en natlig rutine og lade din hud trække i mandelolien natten over. Denne massage virker, da mandelolie er et godt blødgørende middel og en rig kilde til vitamin E. Sørg for kun at bruge sød mandelolie, da den bitre variation ikke er beregnet til aktuelle applikationer.

Aloe Vera gelmassage til mørke ringe:

Aloe Vera gel, som er en let tilgængelig ingrediens, kan effektivt bruges til behandling af mørke rande. Påfør gelen på området omkring dine øjne og lad den trække i 10 til 15 minutter. Aloe Vera’s anti-pigmenteringsegenskaber træder i kraft, når du gør dette regelmæssigt.

Eliminer mørke rande ved hjælp af arganolie:

Regelmæssig natlig påføring af Argan Oil på området omkring øjnene har en positiv effekt på mørke rande. Olien skal have lov til at trække ind i huden natten over, og E -vitamin og antioxidantegenskaber ved Argan Oil kan være intet mindre end mirakuløse.

Fjern mørke cirkler ved hjælp af ACV:

Regelmæssig påføring af æblecidereddike ved hjælp af en Q-Tip til området omkring øjnene vil resultere i stor hudlysning og eliminering af mørke rande over tid. Vitamin, mineraler og enzymindhold i æblecidereddike har bestemt en positiv effekt på mørke rande.

Behandl mørke cirkler ved hjælp af kokosolie:

Du er sikkert allerede klar over de mange helbredende egenskaber ved kokosolie, så det bør ikke komme som en overraskelse for dig, at den let tilgængelige kokosolie er et kraftfuldt værktøj til fjernelse af mørke rande. Massér blot kokosolien på området omkring øjnene og lad den absorbere i din hud natten over. Tør hud kan også være årsag til mørke rande, og kokosoliens fugtgivende egenskaber er meget effektive i denne henseende.

Castor Oil Massage til Dark Circles:

Økologisk ricinusolie kan påføres rundt om øjnene og lad den trække ind i huden natten over. Ricinusolie nærer effektivt tilstanden og blødgør huden omkring øjenområdet og vil have en hudlindrende effekt overarbejde.

Agurk til sort øjne:

Tykke agurkeskiver, når de efterlades på øjnene, har en kølende og beroligende effekt på huden omkring øjnene. Dette er en ældgammel og populær bedstemors middel til hudens lysning og fjernelse af mørke rande. I betragtning af populariteten af ​​dette middel er det let at antage, at det virkelig er effektivt. Kølede nedkølede agurker fungerer bedst til denne behandling, og den minimale påføringstid er generelt ti minutter, før agurkeskiverne har en effekt på området omkring øjnene. Gør dette en eller to gange om ugen og nyd de positive effekter.

Tomatjuice til sort under øjnene:

Lycopenindholdet i tomater har en egenskab til beskyttelse mod hudskader, og for at udnytte dette fuldt ud er det tilrådeligt at anvende tomatjuice på området omkring øjnene. En blanding af tomatsaft og citronsaft vides at have en gavnlig effekt på mørke rande og påføring af den potente potion til området omkring øjnene, to gange om dagen i tre uger vil medføre positive effekter.

Grøn tepose ansøgning om mørke cirkler under øjnene:

Dyp bare friske grønne teposer i varmt vand, stil dem på køl et stykke tid og lad dem hvile på øjenlågene i cirka 15 minutter, før du vasker dit ansigt. Denne enkle afkølingsterapi, når den udføres hver dag, vil vise forbedring. Denne terapi virker, da tanninindholdet i grøn te har en beroligende effekt på udvidede blodkar under øjnene.

Vindruekerneoliemassage til mørke cirkler:

En daglig massage af et par dråber vindruekerneolie på huden omkring øjnene kan i høj grad reducere mørke rande under øjnene. Gør dette til en natlig rutine, og lad vindruekerne sive ind i huden natten over. Flavanoiderne i vindruekerne har effektive antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber, der kan gå langt med at reducere mørke under øjnene.

Rose Water Application:

At duppe kølet rosenvand på området omkring øjnene har en kølende effekt, der meget vel kan reducere mørke rande under øjnene. Man kan også placere vatrondeller gennemblødt i køligt rosenvand for større effekt. Gør dette så regelmæssigt som muligt, og resultatet vil helt sikkert være positivt. Rosenvandets antioxidantegenskaber rækker langt med at helbrede beskadigede hudceller, der ofte forårsager mørke rande.

Honning ansøgning om mørke cirkler:

Honning er en konstant funktion i skønhedsbehandlinger, og det er på grund af dens kraftfulde antioxidantegenskaber. Påfør et lag honning på området under øjet, lad det sidde i 15 til 20 minutter og vask derefter af. Gør dette så ofte som muligt, og se antioxidanterne i honning slette mørkt område omkring øjnene overarbejde.

Bagepulver ansøgning til mørke under øjnene:

Påfør en opløsning af bagepulver og vand ved hjælp af vatkugler til området under øjet. Lad vatkuglerne hvile et stykke tid, så natronopløsningen får virkning. Gør dette en gang om dagen, og lad bagepulverens antiinflammatoriske og hudlignende egenskaber have en positiv effekt på dine mørke rande under øjnene.

Jojoba oliemassage til mørke rande:

Jojobaolie med sine foryngende og nærende egenskaber kan have en positiv effekt på mørke rande. For at afprøve denne teori skal du massere to til tre dråber jojobaolie rundt om øjnene og lade den trække ind natten over. Gør dette til en natlig rutine, og nyd fordelene.

Citronsaftapplikation til mørke cirkler:

Citronsaftapplikation omkring øjenområdet har en lysende effekt på huden, der kan hjælpe med at slette mørke rande. Citronsaft er et naturligt og kraftigt hudblegemiddel, så daglig påføring af citronsaft omkring øjnene hjælper helt sikkert. Citronsaft kan også udtørre din hud, så husk at fugte lige efter.

Invasive og ikke-invasive medicinske behandlinger for mørke rande:

Kosmetisk kirurgi er vokset med spring og grænser og kan som et resultat prale af en række invasive og ikke-invasive behandlinger for mørke rande under øjnene. Dette inkluderer laserterapi til mørke rande, kemisk peeling og intens pulserende lysterapi. Alle tre af disse kosmetiske behandlinger har ofte brug for mere end et besøg på kosmetologens kontor og kan være ret dyre. Men hvis du har råd til dem, giver de lidt eller ingen bivirkninger, forårsager lidt eller ingen smerter eller ubehag og tager ikke meget af din tid. Disse operationer giver dig mulighed for at starte forfra med en flottere og mere ungdommelig hud, men man skal tage forholdsregler, da der ikke er nogen garanti for, at mørke rande ikke kommer tilbage igen.

Laserbehandlinger til hyperpigmentering:

Laserbehandlinger har vist sig at være en banebrydende metode til at løse en lang række kosmetiske problemer, herunder mørke pletter, fregner og mørke rande købt ved hyperpigmentering. Denne behandling letter effektivt huden, sletter ar og mærker og endda mørke rande under øjnene. Laserterapi til behandling af problemet med hyperpigmentering kan normalt kræve mere end et par sessioner på hudlægehuset, men det er uden tvivl en effektiv mulighed.

Intense pulserende lysbehandlinger:

Intense Pulsed Light-behandlinger er en anden populær ikke-invasiv kirurgisk metode til behandling af mørke rande. Intense Pulsed Light -behandlinger anvender brugen af ​​en kraftfuld og håndholdt enhed til at stråle bredspektret lys, der styres af en computer. Dette stærke lys bruges til at målrette overskydende melanin og oxyhemoglobin og opvarmer dem, indtil de ødelægges og absorberes af kroppen. I modsætning til laserbehandlinger bruges Intense Pulsed Light også til andre kosmetiske behandlinger som hårfjerning. Intense Pulsed Light -behandlinger kan være ret dyre og kan være en økonomisk belastning for nogle personer. Man skal også overveje, at det ofte tager mere end en session med Intense Pulsed Light -behandlinger for proaktivt at håndtere hyperpigmentering, der forårsager mørke rande.

Kemiske peelingløsninger til hyperpigmentering:

Mange kosmetologer går ind for fordelene ved kemisk peeling til hudens lysning og til at bekæmpe hyperpigmentering. Fordelen ved kemiske skrælbehandlinger er, at mange af dem kan udføres hjemme selv. En hudlæge vil kunne fortælle dig, hvilken af ​​disse løsninger der vil fungere bedst for dig. Kemiske peelingopløsninger indeholder mange forskellige kemikalier, så det er klogt at undersøge ingredienserne for at vide, om de er sikre for din hud eller ej. Det er almindeligt for mange individer at have overfølsomme reaktioner på disse kemikalier, så kemiske peelingløsninger er muligvis ikke for alle. Kemiske skrælbehandlinger ved hjælp af en kosmetolog er din bedste mulighed for effektivt at slippe af med mørke rande under øjnene. Disse kemiske skrælbehandlinger kan ofte gentages mere end én gang for at få den ønskede effekt.

Makeup og kosmetik:

Selvom makeup og kosmetik ikke lover at fjerne mørke rande, er de velegnede til at dække dem til, selvom du gør alt for at fjerne dem permanent. Selvom du bekæmper mørke rande, kan makeup være din eneste mulighed for at dække dem over, når du går ud af huset hver dag til arbejde eller andre gøremål. Det er ingen hemmelighed, at disse makeup -produkter er yderst effektive, når du blot vil skjule mørket under øjnene. Concealer og andre variationer af øjenmakeup kan dække mørke rande, når de påføres æstetisk. Effektiviteten af ​​disse makeupprodukter er ofte knyttet til deres mærkenavn og pris.

Det er let at se, hvordan mørke rande kan skyldes mange forskellige faktorer og kan håndteres af lige så mange eller endnu flere midler og behandlinger. Mange individer foretrækker de traditionelle og naturlige hjemmelavede skønhedstip til mørke rande under øjnene som kostændringer og hjemmelavede midler. Mange mennesker sætter endda deres lid til kosmetiske behandlinger for at få lindring fra behandlingen. Det er også tydeligt, at mørke rande ikke er noget, der praler, og de fleste mennesker kan lide at dække dem med makeup, så længe de ikke finder en bedre løsning.

Sådan fjernes mørke cirkler