Sådan bruges K -vitamin til mørke rande under øjnene?

Mørke rande dannes på grund af de forskellige årsager, såsom skader forårsaget af solen, eventuelle allergier, søvnløshed og endda graviditet. Der er masser af naturlige måder at helbrede disse mørke rande på. Anvendelse af K -vitamin til mørke rande anses for at være den bedste af alle behandlinger. De forbedrer blodcirkulationen i området omkring øjnene og reducerer også årsagen til betændelse.

Sådan bruges K -vitamin til mørke rande under øjnene

Sådan bruges K -vitamin til mørke rande:

Her er nogle af de bedste metoder og behandling til at helbrede mørke rande ved brug af K -vitamin,

1. Kapsler af vitamin K til mørke cirkler:

Kapsler af vitamin K til mørke rande

Kosttilskud med K-vitamin kapsler har fremragende antioxidant og antiinflammatoriske egenskaber. Inden du går i behandling med at tage disse vitamin K -kapsler til mørke rande, bør du altid rådføre dig med din læge. De fås i både kapsel- og tabletform. Og doseringen kan tages efter lægens recept. K -vitamin til mørke rande under øjnene, som kosttilskud hjælper os med blodkoagulation og også til korrekt blodcirkulation. Derfor virker det effektivt for de mørke rande under dine øjne.

2. Gelbaseret vitamin K til mørke rande:

Gelbaseret vitamin K til mørke cirkler

K -vitamin i enhver form, fungerer så godt til at bekæmpe de mørke rande under dine øjne. Der er også masser af gelbaserede cremer på markedet, som har hovedbestanddelen som vitamin K. Du kan gøre brug af en af ​​disse. Brugervejledningen til brugen af ​​disse geler vil blive givet i produktbeskrivelsen, som kan variere fra et produkt til et andet, alt efter indholdet tilføjet i det. Som en universel regel bør denne K -vitamingel til mørke rande eller endda cremer påføres inden sengetid og efterlades natten over på huden for de bedste resultater.

3. Vitamin K indholdscreme til mørke rande:

Vitamin K indholdscreme til mørke rande

Den kosmetiske platform har udviklet hundredvis af cremer og serum, der indeholder K -vitamin, til behandling af de mørke rande. Antioxidanterne i disse cremer hjælper med at reparere den beskadigede hud og forbedrer også den dårlige cirkulation af blod omkring øjnene. De cremebaserede produkter vælges hovedsageligt af personer med tør hudtype. Efter rengøring af dit ansigt kan du anvende en af ​​de bedste K -vitamincremer til mørke rande med fingerspidserne omkring øjnene. Og du kan give en mild strøgsmassage i cirka 10 til 15 minutter. Denne proces er ideel, før du går i seng.

4. Olie indeholdende vitamin K til mørke rande:

Olie indeholdende vitamin K til mørke rande

Dette er også en anden måde at vælge, til behandling af de mørke rande, der dannes under øjnene. I stedet for at gå efter en gel eller K -vitamincreme til mørke rande under øjnene, ville personer med ekstra tør hudtype med følsomhed i vid udstrækning vælge denne procedure med vitamin K -olie til mørke rande. Uden skadelige kemikalier kan disse organiske olier bruges når som helst i løbet af dagen. Tag bare et par dråber vitamin K -olie på fingerspidserne og læg nogle blide strøg rundt om området, der dækker øjnene. Udfør massagen i cirka 15 minutter. Lad derefter olien trænge ind i huden i yderligere 10 minutter, hvorefter du kan vaske den af ​​med varmt vand.

5. Hjemmelavede vitamin K -pakker til mørke rande:

Hjemmelavede vitamin K -pakker til mørke cirkler

Nu kan du også lave dine egne hjemmelavede pakker til behandling af dine mørke rande. Gør brug af vitamin K kapsler som en grundlæggende ingrediens i alle pakker. Gennemstik kapslerne og tag gelen ud. Bevar dette vitamin K til geler under øjnene for at lave meget nemme hjemmelavede pakker med forskellige ingredienser. Du bliver nødt til at vælge ingredienser, der er let tilgængelige, men som har et højt indhold af vitamin K. Nogle af dem er gulerod, agurk, mandelolie osv..

Til en gulerodspakke kan du blande vitamin K -gelen med gulerodsmassen. Læg dette som en pakke om dine øjne. Lad det tørre, og vask derefter af.

Til en agurkepakke kan du putte denne gel i agurkesaften. Lav denne flydende massage på dine mørke rande. Udfør denne cirkulære handling i cirka 15 minutter. Lad det stå natten over og pas på næste morgen.

Som sådan kan du blande vitamin K -gelen i alle de hjemmelavede pakninger i henhold til de ingredienser, der passer dig meget godt, eller også kan du endda gøre brug af tilgængelige geler og cremer. Alt fungerer bedst til de mørke rande.