Sådan fjernes mørke cirkler med læbestift

Dette kan være chokerende for dig, men ja, læbestifter hjælper også med at reducere de mørke rande med det samme og giver dig det udlignede udseende. Ved at bruge læbestift til at dække over mørke rande kan du forberede dit ansigt til yderligere makeup, og det giver dig også det fejlfrie look, hvis du vil undgå de genstridige lag af makeup på dit ansigt. Det afhænger dog også af din farvehud og hudtekstur for at vælge læbestiftets farve.

Bedste læbestift til at fjerne mørke cirkler:

Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at dække mørke rande med læbestift på en effektiv og hurtig måde.

1. Grøn læbestift til mørke cirkler:

Grøn læbestift til mørke cirkler

Grøn farve bruges mest til huden med røde camouflage pletter på den. Den grønne læbestift for at skjule mørke rande påføres først ved at duppe den under øjnene og næsen, mundvigene og oven på de kapillærer, der er brudt. Du kan afslutte processen med at dække den med en fin concealer. Det grønne læbestiftdæksel bruges for det meste også på røde hudpletter, der ses på pigernes kinder, for en glat hudtekstur.

2. Lilla læbestift på mørke cirkler:

Lilla læbestift på mørke cirkler

Har din hud gule toner, eller bærer den gullige misfarvninger med gul hud? Den lilla læbestift til cirkler under øjet er den bedste til din ansigtstone. Den lilla farve, når den påføres på de mørke rande, der danner et fast lag, hjælper dig med at forenkle din ansigtstone ved hjælp af en concealer eller et let foundation. Du kan også blande lilla farve med lyserød for at få magiske effekter på de mørke rande.

3. Orange læbestift til mørke cirkler:

Orange læbestift til mørke cirkler

Uanset om du går efter orange læbestift eller orange concealer, er begge i stand til at give dig den ønskede hudfarve uden mørke rande på den. Den orange læbestift til at dække mørke rande under øjnene bruges mest til at forsvinde de originale blå nuancer på huden sammen med blå mærker, genstridige skygger, synlige vener og også hyperpigmentering. Når den påføres huden, giver den den perfekte hud uden fejl på den.

4. Rød læbestift til mørke cirkler:

Rød læbestift til mørke cirkler

Rød læbestift til at dække mørke rande er ret trendy blandt de teenagere, der kommer med en lys hudfarve. Det hjælper også med at slippe af med de mørke pletter og pletter med det samme i lang tid. For at bruge den røde læbestift skal brugeren dække områder som under øjnene, næsesiderne, over øjnene osv., Som senere er dækket med en fair concealer eller foundation med let våd hånd for at give den en fast og jævnt udseende.

5. Lyserød og blå læbestift til mørke cirkler:

Lyserød og blå læbestift til mørke cirkler

Pink og blå giver dig en lignende farveeffekt som lilla. Den lyserøde bruges mest til den varme hudfarve sammen med mørke rande. Lyserød læbestift, når den bruges med blå eller orange læbestift til mørke rande, giver en fin farvekombination til kvinderne, der har lidt mørkt udseende. Læbestiften påføres lidt omkring øjnene og på kindbenene lidt, hvis man bruger mørk læbestift, og dækkes til med en concealer. Du kan også blande en lille portion blå læbestift på den for bedre effekter.

Processen med at bruge læbestift under øjnene til mørke rande forbliver den samme. Det afhænger imidlertid også af hudtonen, da kvinderne med mørk ansigtstone og stadig har mørke rande også ville kræve at bruge mørke læbestifter for at give et dristigt look. På samme måde kan kvinder med lys hudfarve gå med lyse læbestiftfarver, for at reducere de mørke rande med et magisk strejf.