A Kundalini Mudra csodái és a végrehajtás lépései

A modern élet tele van stresszel. A munkahelyi nyomás, életmódbeli problémák és bizonyos egészségügyi tényezők szorongásos problémákkal tölthetik fel az életedet. A bajokhoz szexuális problémák is társulnak, amelyek meglehetősen frusztrálóak. Az egyik mudra, amely segíthet felébreszteni a szexuális erőket, a Kundalini Mudra. A Kundalini Mudra egy kéztartás, amely a nőiesség és a férfiasság egységét szimbolizálja. Az egyén univerzummal való egyesülését szimbolizálja. A szexuális problémákkal küzdő emberek, mint az érdeklődés hiánya, a korai orgazmus és a reproduktív problémák, részesülhetnek a Kundalini Mudra gyakorlatából. Tekintse meg ezt a cikket, hogy megismerje a Kundalini jóga mudrákat, azok előnyeit és végrehajtási lépéseit.

Kundalini mudra és lépései annak végrehajtásához

Az egészséges szexuális élet a boldogság kulcsa. Képzelje csak el, ha nincs egészséges szexuális élete, hogyan kelne fel reggel, és hogyan teljesítene legjobban az irodájában. Csak irritáló érzés marad, és semmi több.

A Kundalini Mudra jelentése, lépései és előnyei:

Tehát itt van a Kundalini mudra jelentése, a végrehajtandó lépések és az előnyök, amelyek segítenek megszabadulni a szexuális feszültségektől.

A Kundalini kézi mudra jelentése:

Hallottál már a Kundalini Mudráról? Nos, ez egy régi gyakorlat, amely a testben lévő szexuális élvezetek felébresztésével és aktiválásával jár. Energiát ad a szexuális erőknek, és kiküszöböli az összes ilyen szexuális feszültséget a testedből. Sok jógaiskola, harcművészeti edzőközpont és még nőgyógyász is ajánlotta ezt a Kundalini jóga mudrát. A Kundalini mudra olyan, mint a férfi és a női erők egyesülése vagy társulása.

Nos, most mindannyiótokat nagyon érdekelheti, hogyan kell ezt a mudra Kundalini -t csinálni? Nos, ne aggódjon, mindannyian jól tudjuk, hogy ez a mudras Kundalini jóga a mindennapi életmód alapvető részévé vált. A szexuális feszültség esetei olyan mértékben nőttek, mint még soha. És jobb, ha valamilyen gyógynövényes és egész életen át tartó technikát vesz igénybe, mint néhány gyógyszert igénybe venni.

Hogyan kell csinálni a Kundalini mudrát:

 • Üljön kényelmes, fél lótusz helyzetben. Ülhet egy könnyű szőnyegen vagy bármilyen szokásos szőnyegen. Sok szakértő határozottan azt tanácsolta, hogy ne üljön közvetlenül a padlóra. Ez azért van, mert úgy vélik, hogy a padlóról kisugárzások vannak, amelyek nem lesznek jóak a jóga vagy a mudra bármilyen formája gyakorlása közben. Csukott szemmel ülhet, és teljesen kinyithatja a választását, de a csukott szem segíthet jobban koncentrálni.
 • Mindkét kezének laza ököl formájában kell lennie.
 • Most fokozatosan nyújtsa alulról a bal mutatóujját a jobb öklébe, és helyezze a jobb hüvelykujj párnájára.
 • A jobb kéz másik ujjának felülről kell fednie az ujjakat. Olyannak kell lennie, mint egy laza és húsos ujjkesztyű felülről.
 • Most ezt a pozíciót a lehető leghosszabb ideig kell tartania az alsó has előtt.

Ennyi a mudra lépéseiről. Nem volt nagyon egyszerű ?? Ezt a nap bármely szakában megteheti. Legyen reggel vagy este. Az idő nem korlátozás. Ami a gyakoriságot illeti, végezze el naponta háromszor, legalább tizenöt percig.

A Kundalini Mudra előnyei:

Óriási számú Kundalini mudra előnye van. Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb előnyöket:

1. Törölje a szexuális feszültségeket és szorongásokat.

2. Felébreszti magában a szexuális erőt vagy energiát.

3. Segít a természetes és egészséges orgazmus elérésében.

4. Új regenerációs és energiakészletet hoz magába.

A Kundalini Mudra mellékhatásai:

A Kundalini Mudra néhány lelki és fizikai mellékhatással rendelkezik, amelyek a következők:

 • Rohan az energia
 • Önkéntelen rángatások vagy mozdulatok
 • Erős meleg vagy hideg
 • Depresszió
 • A szeretet hirtelen tudata
 • Rövid ideig uralkodó érzelmek
 • A csakrák látomásai vagy hangjai

A Kundalini Mudra számos előnnyel jár, ha rendszeresen végzik. Segíthet a fokozott szexuális egészség és az egészséges reproduktív rendszer elérésében. Azok számára, akik szexuális problémákat tapasztalnak partnerükkel, a Kundalini Mudra nagyon hasznos lehet. A mudra rendszeres gyakorlása hirtelen energia felszabadulást eredményezhet, ami felkeltheti szexuális vágyait. Észre fogja venni az egészséges és természetes orgazmust. Tudni kell, hogy a mudrák nem pusztán kéztartások. Minden testtartásnak meghatározott célja van, és segíthet a test energiaáramlásának csatornázásában. Reméljük, megértette a mudrák csodálatos előnyeit, amelyek segíthetnek megoldani mind a fizikai, mind a pszichológiai problémákat.