Hindu menyasszonyi smink – hogyan kell csinálni

Azt mondják, hogy egy lány a legszebb az esküvője napján. Élete legnagyobb napja, amikor minden álma valóra válik. Minden törődéssel és kényeztetéssel a legjobb kinézet is az álma és a legnagyobb félelme. A sminkes szakemberek hívása azonban nem mindenki számára megfizethető.

Így ha azt szeretné, hogy a professzionális megjelenés otthon legyen a nagy napján, kövesse ezeket az egyszerű lépéseket, hogy különleges legyen a nagy napja.

hindu menyasszonyi smink

Tisztítás:

Tisztítsa meg alaposan a bőrt egy jó tisztítószerrel, és öntsön rá sok hideg vizet. Jéggel is zárhatja a pórusokat és sima alapot biztosíthat.

Javítás:

Használjon korrekciós ceruzát, amely megfelel a bőrtónusnak, és takarja el a sötét foltokat, foltokat és sötét karikákat a szem körül.

Alapítvány:

Válasszon alapozót, amely megfelel a bőrtónusának, és ne világosabb. Tévhit, hogy a könnyebb alapozás igazságosabb megjelenést kölcsönöz neked; helyette sötétnek tűnik, és a smink is süteményesnek tűnik.

Por:

Használjon jó kompaktot, hogy a port az arcra és a nyakra vigye fel, és simaságot biztosítson. Ezáltal az alap tartós és olajmentes lesz.

Hasznos tipp: Győződjön meg arról, hogy az alaphoz használt termékek mindegyike nulla az SPF -ben. Az SPF -tartalmú termékek sok olajat és nedvességet tartalmaznak, amelyek pillanatok alatt zsírosítják az arcot.

Pirosító:

Vigyen fel egy puha árnyalatú pirosítót az arca almájára és az állkapocsra. Ecseteljen néhány mozdulattal az orrát és a homlokát is, hogy az arcvonások kiemelkedőek legyenek.

Szem smink:

A szem sminkje trükkös az indiai menyasszonyok számára. Mivel a jelmez és az ékszerek olyan színesek és elegánsak, az arcon lévő színeket minimálisnak és lágynak kell tartani, hogy elegáns megjelenést kapjanak. Válasszon világos alapszínt, amely megfelel a bőrnek, valamint a jelmez árnyalatainak.

Kajal, Liner és szempillaspirál:

A szemhéjfesték után vigyen fel szempillaspirált a felső és az alsó szempillákra. Szükség lehet hamis szempillákra is, hogy a szemek nagyobbak legyenek. Használjon sötét ceruzát vagy folyékony bélést, és sima vonalat vigyen fel a szemhéjakra. Vékony kefével porított szemhéjfestéket is használhat. Végül töltsd ki a szemeket sötét kohllal vagy Kajal -lal.

Hasznos tipp: Győződjön meg arról, hogy az összes szem smink vízálló és tartós. Kerülje a csillogó termékeket. Ezek miatt nagyon rövid idő alatt sötétnek látszol.

Szemöldök korrektor:

Használjon szemöldökceruzát vagy Kajal ecsettel, hogy a szemöldök vastag legyen. Ez lehet, hogy nem elengedhetetlen azok számára, akiknek vastag a szemöldöke, de még mindig szükség van rá, hogy megakadályozzák a szemöldök homályos megjelenését a teljes archoz képest.

Ajakrúzs:

Vigyen fel alapozót az ajkakra, és hagyja megszáradni. Ezután ajakfestékkel határozza meg az ajkak alakját. Ezután egyenletesen használja a rúzs alaprétegét, és vigyen fel púdert az árnyék beállításához. Használjon másik réteg rúzst, és a hozzáillő fényességgel fejezze be a dús megjelenést.

Hasznos tipp: Ne próbálja az ajkakat nagyobbá tenni úgy, hogy kívülről körvonalazódik, így az ajkak felpuffadnak.

Kiegészítők:

Az indiai menyasszonyok különlegessége a kiegészítők, amelyekkel az arcon díszítettek. Bindis, orrgyűrűk, homlokdíszek és maang tikka fokozzák az összképet. Bármilyen jól is sminkel, az indiai menyasszony hiányos ezek nélkül a kiegészítők nélkül.

Ezekkel az egyszerűen követhető lépésekkel minden erőfeszítés nélkül megkaphatja a kívánt megjelenést. Csak okosan kell kiválasztania az árnyalatokat, és magabiztosnak kell lennie önmagában.