15 Seneste kvinders korte natbukser til afslapning

Nattøj er ikke noget, man kan bære noget og gå i seng. Det afslappende ved nattøj er, hvad alle bestemt vil gå efter. Efter en kedelig dag skal det svedede tøj og det stramme tøj skiftes. En natlig kan give dig den bedste følelse efter en dags træning.

Nogle mennesker elsker også at hænge i weekenderne i nattøj, der passer til selv i hæng om arbejde. Især kvinders nattøj er designet i forskellige mønstre. Uanset om det bare er at gå i en stram søvn eller en dyb boglæsning om natten. Film med sin partner eller bare slappe af med venner, nattøj har flere designs, der passer til forskellige situationer. Kort nattøj kan være smart, se ud til kvinder, der har en fed antik og er sikre på at vise hendes formede ben.

Kvinders korte natbukser

Ladies Short Nighties til alle årstider:

Her foreslår vi en ny, kort, natlig kjole til damer i Indien sammen med billeder.

1. Cotton Short Nighty i hvidt:

Kort Cotton Nighty

Bomuld betragtes som det bedste stof, der for det meste bruges om sommeren. En hvid kort natlig kan være fantastisk på en sommernat, så du føler dig kølig og afslappende efter en hård arbejdsdag. Den ærmeløse mønstrede nighty kan være et simpelt udseende, men i bedste fald afslappende.

2. Kort strømpebuks natkjole:

Kort strømpebukser

Strømpebukser er også et af de bedst udvalgte nattøj blandt et stort antal kvinder. Det bløde materiale og det strækbare stof får en til at føle sig fantastisk at bære den. En sort og hvid trykt strømpebukser short nighty for damer kan være et valg om natten med venner.

3. Kort spaghetti natkjole:

Kort Spaghetti Nighty

Kort natlig for kvinder kan være uforenelig på mange måder. En spaghetti rem faux font nighty kan være en luksustid for kvinder om natten. Det glatte strejf af silke får piger til at føle sig specielle på hendes hud. En lyserød silke kort natlig er et must for i aften.

4. Pink Silk Nighty kort sagt:

Kort Silke Nighty

Silke er et stof, der passer bedst til piger. Den fornuftige følelse af silke iført får en til at føle sig dyrebar. Kvinder i silke short nighty kan ikke kun føle sin egen favorit, men tiltrækker også modsætninger til at føle berøring.

5. Luksus Short Silk Nighty:

Luksus Short Silk Nighty

Kvinder med et dristigt valg kan bære luksus -natbukser designet specielt til kærlighedsaftener. En sort kort natlig med en lignende sort kappe ser dynamisk ud på kroppen. Kvinder kan let fange partneres tiltrækning på én gang i en kort sort natlig.

6. Kort Kaftan Nighty til damer:

Kort Kaftan nattøj

Kaftan short nighties for night er favorit for mange kvinder. En løs pasform giver en behagelig følelse om natten. De posede ærmer fra skuldrene får en til at føle sig åben på ærmet. Glat silke kort natkjole kan være tydelig med et kaftan -design.

7. Vintage korte dobbeltlag natdragt:

Vintage korte dobbeltlag natdragt

Tidligere designs af short nighty til damer var også unikke på sine egne måder. Et dobbeltlags kort natdesign kan være en natdragt i vintage stil til dame, der har en baby dukke valg. En lys rød kort nylon nighty kan være en af ​​et sådant design.

8. Short Flutter Sleeve Nylon Nighty:

Kort flutter ærme Nylon Nighty

En flagrende indflydelse på natten er helt sikkert en bedre måde at forføre din partner til en uartig tid i overværelse af to om natten. En flutter ærme nylon kort nighty for damer kan bringe en sjov for natten tid for dig.

9. Designer Elegant Short Nighty:

Elegant Short Nighty

Et elegant design sexet stil nylonnet sort natlig kan være et bedste valg for en dame at tilbringe en romantisk nat visne soulmate. En meget kort natlig kan være den bedste mulighed for at komme ind i et romantisk øjeblik på få sekunder.

10. Designer Short Full Net Nighty:

Designer Short Full Net Nighty

Net short nighties er en slags første nat nighties bedst for par, der for nylig blev gift og tog på bryllupsrejse. Kvinder kan have forskellige natbeklædninger forskellige for hver dag med honningmåne. Et fuldt net kort nighty for damer kan forføre din partner i minken med dig.

11. Kort strækbar Nighty:

Kort strækbar Nighty

Strækbare natbukser kan være en bedre mulighed for kvinder i enhver størrelse. For at se bedre ud om natten kan kvinder vælge mellem en strækbar natlig, der får hende til at føle sig smuk i sin ensomhed. Kort natlig for kvinder i et strækbart materiale kan give dig en perfekt formet krop.

12. A Short Lycra Two Piece Nighty:

En Short Lycra Two Piece Nighty

Bortset fra silke, satin og nylon glat berøring natkjoler til kvinder. Lycra er også et velkendt blødt stof, der for det meste beundres af kvinder i nattøj. Et blødt net Lycra dobbeltlag kort nat til damer kan være iøjnefaldende og behageligt.

13. Short Printed Nighty:

Korttrykt Nighty

Dyreprint er meget i valg blandt mange unge piger. Det dræbende udseende er fedt og tiltalende, når kvinder i korte nat ser røget sexede ud. Et kort natligt billede bringer først og fremmest en tiltalende effekt, hvor et dyretryk gør mere vægt.

14. Kort T-shirt og kort natdragt:

Kort t-shirt og kort natdragt

Korte t-shirts og shorts er også meget berømte korte natlige designs blandt unge piger. Det faldfrie design af shorts og t-shirt får dig til at føle dig bedst smigrende. En kortbukser og t-shirt med enhjørningstryk kan være det bedste valg at være sammen med dine venner, selv i nattøj.

15. Meget kort natdragt til piger:

Meget kort natdragt

Modeller og kvinder på deres første nat kan bære meget korte natlige designs, der kan bringe en forførende følelse for hendes partner. Fede og smukke kvinder med tillid til sin krop kan uden tvivl bære en meget kort nat, der endda kan være gennemsigtig eller bikinistil.

Derfor kan nighty i korte designs ikke kun tiltrække sin partner, men gør også hendes egen til at være sexet og smuk. Hvorfor føler kvinder sig ikke specielle og dyrebare, blot med sit valg af dristige designs? Natbeklædning er et spørgsmål om personligt valg og er ikke nødvendigt for at være perfekt og civiliseret, da det ikke bæres på offentlige steder. Det er et værelse -emne for både kvinder og mænd. Parrene på deres første nat sammen kan specialisere deres tid med designer sexet lingeri.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.