9 Bedste Sunflower Nail Art Designs med billeder

Sommerens begyndelse vidner om et brist af lyse og livlige farver rundt omkring. Piger elsker især det sommerlige look med deres sommerkjoler, smarte solbriller, trendy hjemmesko og selvfølgelig farverigt malede negle udført i en variation af stilarter og mønstre. Et typisk sommerneglekunstdesign er solsikke -looket. Med en række strålende farver at vælge imellem gør solsikkedesignet et vidunderligt display i nuancer af gul, guld, rød, orange og rust. Solsikke neglekunst holder fascinationen af ​​næsten hver pige. Solsikkemønsteret kan udføres i en bred vifte af designs fra kun kronbladene til hele blomsten eller en enkelt solsikke til et antal af dem på en enkelt søm. Uanset designet ser de munter ud og vil helt sikkert lyse op i en hverdag.

1. Solsikke One Stroke Nail Art:

Solsikke One Stroke Nail Art

Den blå bundfrakke i dette solsikke -nailart -design opvejer blomstens unikke strøg, mens de gule prikker øger udseendet og stilens intensitet.

2. Traditionel Solsikke Nail Art:

Traditionel Solsikke Nail Art

Dette design er udført i traditionelle brune farver, der bruges som grundlag og til solsikkekerner og gul til solsikke. Det har et sødt retro -look og ville se blændende ud på baggrund af en hvid sommerkjole. Få tilbehør til kjolen med en lysegul paraply, og du kan skabe et filmstjernelook.

3. Gennemsigtig solsikke neglelak:

Gennemsigtig solsikke negleart

Neglekunst udført på en klar eller gennemskinnelig basiscoat er effektiv til at fremhæve det respektive sømdesign og tiltrække den rigtige mængde opmærksomhed. Glansen i bundlaget giver solsikken et skinnende look.

4. Solsikke Klistermærke Nail Art:

Solsikke klistermærke Nail Art

Nail art designs udført med forskellige nail art udstyr kan til tider være en tidskrævende proces for at få det ønskede look. Med nail art -klistermærker til rådighed til formålet er det blevet en meget lettere opgave at dekorere neglene. Bare mal neglene med en hvilken som helst farve efter eget valg og sæt klistermærket på de ønskede områder. Denne kombination af rød neglelak med gule solsikker har en rygende varm effekt.

5. Smukke solsikke negle:

Smukke solsikke negle

Dette solsikke design gør sommeren levende med sin farvekombination af grønt og gult. Den grønne basiscoat giver designet en bladlignende effekt med solsikken blomstrende på toppen. Dette stykke neglekunst tegner et smukt billede for fine unge piger.

6. Fransk Manicure Solsikke Nail Art:

Fransk Manicure Solsikke Nail Art

Den altid så populære franske manicure i sig selv er en dille blandt kvinder. Gør det til et smukt stykke nail art design, og det bliver et øjeblikkeligt hit blandt alle andre stilarter af nail art. Solsikkemønsterets unikke karakter mod den karakteristiske lyserøde base og den hvide spidsemalje afspejler god smag og ren elegance.

7. Studded Sunflower Nail Art:

Studded Sunflower Nail Art

Solsikke neglekunst i enhver stil eller farve skildrer et charmerende billede. Når det ledsages af studs, har det mere end den ønskede effekt. Perler eksemplificerer skønhed og perlebesat neglekunst afspejler selve essensen af ​​en kvinde. Skønheden i disse perleknopper tilføjer intensitet til solsikkedesignet, hvilket giver det et næsten forførende look.

8. Red Sunflower Nail Art:

Rød Solsikke Nail Art

For et fedt og provokerende look, gå med et rødt solsikke -design mod en glitrende guldbaseret frakke. Der er intet som et sanseligt nail art -design for at få det sexede dig frem. Så fortsæt, trodse alle skikke og tilføj lidt krydderi til dit liv med dette betagende sømdesign.

9. Solsikke negle design:

Solsikke negle design

Dette solsikke design, der dækker hele neglens længde, ville få enhver dag til at føles som en lys sommerdag. Det ser eksotisk ud med sin kontrastfarvekombination. Solsikkerne er udført i en traditionel gul nuance af neglelak med strejf af orange, mens den sorte baggrund giver det en fortryllende effekt. Dette solsikke design ville se lige så munter ud på korte negle.

Solsikke nail art er et sommerlook nail art design, og det er et af de særlige nail art design af alle. Her ser du nogle søde solsikke nail art designs, vælg din bedste.