Sådan males dine negle perfekt og professionelt?

Nail art ligesom tatoveringer er langsomt steget i popularitet i løbet af de sidste år. Folk er begyndt at bruge en større mængde neglekunst både til formelle og uformelle arrangementer, og denne kunstform er blevet et nødvendigt tilbehør for mange mennesker over hele verden. I modsætning til tatoveringer er neglekunst forblevet en subtil kunstform, da den ikke indeholder permanente designs. Det er vigtigt at vide, hvordan man maler negle trin for trin. Motiverne kan let fjernes, hvis du ønsker at ændre eller fjerne det helt. At lave neglekunst er let og kræver bare, at du er lidt kreativ med hensyn til de designs, du ønsker at lave på dine negle. Kreativitet rækker langt med denne kunst, og det eneste, du skal bruge, er noget tykt neglelak i forskellige farver og måske noget glitter, hvis du vil eksperimentere videre. Der er en meget enkel proces, hvor du kan oprette nail art, og nedenfor er en detaljeret måde at male dine negle perfekt på?

nail art butikker i indien

Få alle dine værktøjer samlet:

Det første skridt til at få god nailart er at sortere alle de værktøjer, du har brug for, ét sted. Dette inkluderer neglelakfarver efter eget valg, remover, børster, tørretumbler og alt andet, du har brug for. Hold et godt stykke vat også på siden, så du let kan tørre spild. Dine værktøjer er meget vigtige, når det kommer til de rigtige nail art designs, fordi jo flere farver du har, jo mere har du mulighed for at eksperimentere med en række forskellige designs.

Kreativitet:

Den anden vigtige ting, du skal have, er kreativitet. Du skal være villig til at eksperimentere med en række forskellige designs, så du finder det, der passer perfekt til den lejlighed, du ønsker at bruge neglekunst til. På en fridag kan du sætte dig ned i et par timer og eksperimentere med et væld af designs, så du finder det, der passer dig bedst og nemmest. Øvelse vil helt sikkert perfektionere dine færdigheder samt reducere den tid, det tager at lave et bestemt design.

Skål vand:

Hold en skål med vand tæt, fordi du aldrig ved, hvornår du skal vaske det spild, der kan opstå, mens du arbejder på at skabe nail art. Vand kan også bruges til hurtigtørring af din neglekunst, hvis du ved, hvordan du bruger vandet korrekt. Isvand er det bedste til hurtigt at tørre dine negle ved at dyppe og holde dem i vandet i mindst tyve minutter. Vand er et meget nyttigt værktøj til at lave fine neglekunst

Stabile hænder:

Stabile hænder er påkrævet, hvis du ved, hvordan man polerer negle. Det er altid bedre, at du tegner dit design, du ønsker at bruge, på et stykke papir til reference, inden du går på dine negle. Neglekunst er forholdsvis let og ser godt ud, når der bruges fed og let design. Tegning af designet på et papir giver dig reference og giver dig samtidig tillid til at fortsætte med at lave det samme design på dine negle.

Rutevejledning:

Anvisningerne for at lave neglekunst er enkle, følg processen som nævnt ovenfor, og når du rent faktisk sætter dig ned for at udføre arbejdet, skal du tage dig tid til at rense siderne, mens du påfører poleringen på dine fingre. Brug den farve du ønsker, og påfør godt to lag for at bevare tykkelsen. Herefter kan du bruge en lille pensel til at begynde at skabe det design, du ønsker. Efter at have lykkes med at holde designet tørre i mindst 15 minutter, før du tilføjer glitter, hvis du vil. Dette er den komplette proces med at lave nail art.

Idé til DIY neglelak:

Pasteller er den nyeste trend inden for neglelak. De findes i en række subtile nuancer og nøgenbilleder. Pastelfarver ser meget cremede ud på fingrene og kan få det smarte look frem. De er det perfekte billede til dagsfester.

Hvis du leder efter noget, der ser rent, minimalt og alligevel dejligt ud, skal du følge disse tips til at skabe dine perfekte pastellnegle:

  1. Vælg en flot nuance blandt antallet af tilgængelige pasteller- nøgen, lilla, babyblå, slik osv.,
  2. Buff dine negle for en glat finish
  3. Påfør et grundlag og lad det tørre
  4. Når det tørrer påføres et andet lag.
  5. Hvis du foretrækker et mat look, kan du lade det andet lag tørre.
  6. Leder du efter blank? Påfør en klar neglelak ovenpå og lad det tørre

Viola! Du er klar til at flagre de smukt malede negle.

Neglemaling tilføjer ikke kun skønhed til dine negle, men tilføjer styrke til dem. Hvis du vælger et mærke af neglelak af god kvalitet, kan det hjælpe med at beskytte sprøde negle mod at flække. Det anbefales at bruge en acetonefri fjerner til at beskytte det ydre lag af negle. Med bare lidt tålmodighed og præcision kan du skabe negle, der kan tage verden med storm.