9 Bedste foldbare gennemsigtige regnparaplyer til voksne og børn

Det mest du bruger din dyrebare tid på at vælge dine påklædninger, det samme er her, når du foretager udvælgelsesprocessen blandt disse vidunderligt designede gennemsigtige paraplyer. Der er masser af samlinger spredt blandt disse paraplyer. Du har et almindeligt, trykt, farverigt regnbuemønster og også børnenes samling. I henhold til vores behov og specifikationer kan du vælge en, der bedst passer til dine krav.

Bedste foldbare gennemsigtige regnparaplyer til voksne og børn

Klar gennemsigtig paraplydesign:

Her er Top 9 -modellerne af gennemsigtige paraplyer i indien.

1. Lyserøde gennemsigtige foldeparaplyer:

Lyserøde gennemsigtige foldeparaplyer

Få den klassiske samling af gennemsigtige foldbare paraplyer, der vil tilskynde dig til en verden af ​​blomster. Den har søde lyserøde blomsterprint over det gennemsigtige PVC -materiale. Baldakinens størrelse er 93 cm, når den foldes ud, og paraplyens højde er 24 cm.

2. Dome Bubble Rain Paraply:

Dome Bubble Rain Paraply

Nyd de regnfulde dage med denne klare plastik -kuppelboble -regnparaply uden besvær. Denne gennemsigtige bobleparaply kan bruges af både mænd og kvinder. Ingen tvivl om, at din lille også ville have det sjovt og sprænge gennem regnen. Den har funktionen manuel åben med 34 tommer diameter baldakin.

3. Klar regnbue gennemsigtige paraplyer:

Klar regnbue gennemsigtige paraplyer

For at få dig til at flyve og tørre selv i blæsende regn, er dette den nøjagtige løsning med klare gennemsigtige paraplyer. Den har den regnbue skraverede baldakin og EVA -håndtag, der også fås i to lyse farver. Den har funktionerne automatisk åbning, 96 cm bred baldakin med 8 ribber lavet i stål.

4. Sorte katte trykte gennemsigtige paraplyer:

Sorte katte trykte gennemsigtige paraplyer

Dette er et glimrende udvalg af store gennemsigtige paraplyer, der har baldakinstørrelse på 23 tommer med 8K ribben. Rammen er lavet med glasfiber og træskaft. Stoffet er lavet med POE -materiale og består af et plastikhåndtag, der er robust, hvilket giver dig det nødvendige greb.

5. Klar baldakin gennemsigtige paraplyer:

Klar baldakin gennemsigtige paraplyer

Det er med dette sæt hvide gennemsigtige paraplyer, du kan tilføje romantik og skønhed til et bryllup.Hans baldakin har aftryk af blomster og hjerter. Du burde uden tvivl have det, da det er fremstillet med POE -materiale af høj kvalitet, og kanterne er designet med blonderarbejde.

6. Superstærke gennemsigtige paraplyer:

Superstærke gennemsigtige paraplyer

Nyd de regnfulde dage uden rod over din påklædning, der ejer sådanne små gennemsigtige paraplyer.Den holder med en tyk fremstillet og gennemsigtig baldakin med en størrelse på 23 tommer. Ribben og stel er lavet af stål for at gøre det virkelig super stærkt og også holdbart.

7. Led Light Saber Transparent Paraplyer:

Led Light Saber Transparent Paraplyer

Oplev det nye eksklusive sortiment af golfgennemsigtige paraplyer, der består af et laser sværd ledet lys i håndtaget. Med den kreative og den innovative idé kan man få oplevelsen af ​​at overvinde de regnfulde nætter. Paraplyen er vindtæt, og baldakinen består af meget let materiale.

8. Pigers Minnie Mouse gennemsigtige paraplyer:

Pigers Minnie Mouse gennemsigtige paraplyer

Børn skal nyde denne samling af finurlige og legende serier af gennemsigtige paraplyer for børn. Den har Minnie mouse -applikationen smukt trykt på den. Baldakinens størrelse er designet til at passe til børnene. Håndtaget er også fancy type lavet af plastik. Rammerne og ribberne er af rustfrit stål, hvilket har en tendens til at give mere styrke.

9. Sorte udskrifter Lady’s Transparent Paraplyer:

Sorte udskrifter Lady's Transparent Paraplyer

Få det bedste ud af de gennemsigtige regnparaplyer med denne ekstraordinære samling af kvinders sortprintede parasol. Den har den klare plastikbaldakin, hvor du kan få panoramaudskrifter fra et vildt scenarie. Hjorten og træerne trykt på den gør den til den unikke samling, der kan bæres under regn med super komfort.

Den normale størrelse på baldakinerne i samlinger af gæs rækker fra 25 til 35 tommer. Børns paraplyer kan være usædvanligt mindre end dette. Materialet, der bruges til rammerne og ribbenene, varierer også i hver model. Håndtaget, der er valgt til en baldakin, er omhyggeligt dedikeret til mønsteret på baldakinen for at lave en match. Fremover er der hundredvis af muligheder til rådighed for hver enkelt for at få det bedste for deres lethed.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80