Tee roikkuvat istutuskoneet itse – DIY -projekti puutarhallesi

Haluatko hienoja roikkuvia istutusideoita tänään? Olet juuri tällä kaudella, eikö? Tämä helppokäyttöinen idea on juhla puhtaista linjoista ja edullisesta suunnittelusta. Oikeilla lisävarusteilla voit myös luoda erilaisia ​​projekteja. Voit istuttaa ne ryhmiin saadaksesi suuremman vaikutelman.

Lue lisää suunnittelun yksityiskohdista täältä.

Yritän auttaa sinua toteuttamaan tämän projektin kuvaamalla tarvitsemiasi lisävarusteita ja toteutuksen eri vaiheita. On kuitenkin korostettava etukäteen, että on parasta työskennellä pienillä, erittäin kevyillä ruukuilla. Vesivalikoima voisi olla jotain tällaista.

Moderni roikkuva DIY -kylvökone

puutarhaideat istutuskoneet istutuskoneet, joilla on mehikasveja puutarhassa

Nämä kukkaruukut ovat vain keskikokoisia, joten niitä on helppo kuvata. Suosittelen kuitenkin pieniä ruukkuja maksimaalisen kestävyyden saavuttamiseksi.

Älä unohda, että mehikasvit sopivat erinomaisesti DIY -roikkuviin kukka -astioihin. Sen lisäksi, että niitä on helppo hoitaa, ne loistavat myös tällaisessa säiliössä!

Riippuvat kukkaruukut parvekkeelle tai puutarhaan

roikkuu puutarha istutus puutarhan suunnittelu diy projekti

Tarvikkeet DIY -roikkuville istutuskoneille

Tässä on mitä tarvitset, kun aloitat projektin:

– Ilmavaloinen kukkasäiliö

– Porakone

– Kestävä johto (käytin laskuvarjojohtoja)

– Metalliset suihkuverhon renkaat

– Kuuma liimapistooli

Hyödyllisiä materiaaleja DIY -projektiin

DIY -projektimateriaalit tekevät roikkuvat istutuskoneet itse

Kun valitset oikeat lehtikasvit, ota huomioon myös käyttämäsi kasvisäiliön sävy. Rakastan mehiläisten ulkonäköä eri sävyissä vihreän ruukun vieressä.

Mehikasveja värillisessä kukkaruukussa

DIY -projektin mehikasveja, joissa on roikkuvat istutuskoneet

Koska kylvökone roikkuu myös päänne yläpuolella, sopivammat ovat ne, jotka näkyvät ja tarjoavat enemmän korkeutta ja tilavuutta. Joten olet näkyvissä maasta näkökulmastasi.

Tämän laitoshankkeen toteuttamisen vaiheet

riippuvat istutuskoneet puutarhasuunnittelu meheviä kukkaruukkuja

  1. Poraa reikä kasvisäiliön molemmille puolille

roikkuu istutuskoneet bastelidden diy -projekti

Olen täysin rehellinen sinulle. Oliivinvihreä kasvisäiliö oli hieman vaikea käsitellä? Varmista, että valitsemasi kukkaruukku ei ole liian paksu. Kevytmetalli olisi hyvä valinta. Vaihtoehtoisesti voit valita puun tai muovin, jotka eivät myöskään ole kovin raskaita. Jos kukkaruukku luistaa helposti, poraa erittäin huolellisesti. Olisi myös hyvä kiinnittää kukkaruukku paikkaan, johon se kiinnitetään. Sitten voit myös porata turvallisuuden lisäämiseksi.

Ehkä kuitenkin olisi parempi käyttää myös suojalaseja.

  1. Katkaise johto haluttuun pituuteen ja vedä sen molemmat päät kasvisäiliön reikien läpi. Näin muodostat pitkän silmukan, kuten alla olevassa kuvassa

Tee roikkuvat istutuskoneet itse istuttamalla mehikasveja

Solmi naru useita kertoja, jotta koko asia olisi erityisen turvallinen. Jos vedät niitä sitten kasvisäiliön sisäpuolelle, ylimääräistä materiaalia jää jäljelle. Joten voit tehdä silmukan ja sitten vetää sen ylös. Joten voit solmia solmun turvallisuuden lisäämiseksi.

  1. Kun olet tehnyt solmun toisella puolella, sinun on aloitettava toiselta puolelta

puutarhan istutuskoneet riippuva diy -projekti

Älä huoli, jos eroa on. Löydät tavan korjata pituus, jos sinun on ripustettava potti.

  1. Katkaise ylimääräinen narun osa ja levitä sitten liima päihin. Paina ne varovasti solmua vasten niin, että ne pysyvät paikallaan

puutarhaideat istutuskoneet ripustaa diy -projektin kukkaruukut

Ole varovainen, kun työskentelet kuumaliimalla. Jos et tiedä tarkkaa lämpötilaa, älä ota riskejä. Jos joudut vielä kiinnittämään merkkijonon oikeaan paikkaan, voit silti käyttää pinsettejä.

  1. Nyt voit kääriä pitkien silmukoitujen narujen päät metallisen suihkurenkaan ympärille. Sulje sitten rengas

roikkuvat istutuskoneet diy -projektin työvaiheet

Suihkuverhon rengas yhdistää kaiken ja toimii silmukana roikkumisprosessissa. Jos kasvisäiliön toinen puoli on pidempi kuin toinen, kiedo se suihkukaapin renkaan ympärille. Joten voit tarttua löysiin päihin.

  1. Aika istuttaa

luovia puutarhaideoita tehdäksesi istutuskoneita ripustaa diy -projekti

Lisää kukkaruukkuun ruukkumaa ja aseta kasvit halutulla tavalla.

Nykyaikaiset roikkuvat istutuskoneet

Lopetan tämän päivän artikkelin sarjalla vinkkejä, jotka voivat auttaa tekemään projektista sujuvamman. Aloita asettamalla kiviä ja kiteitä suuremmiksi määriksi.

Vinkkejä ja temppuja

luovia puutarhaideoita, joilla voit ripustaa istutuskoneet

Tämä projekti toimii parhaiten pienillä kukkaruukkuilla. Onko sinulla turvallisuusongelmia? Jos näin on, harkitse kolmannen reiän lisäämistä ja toisen narun vetämistä sen päälle varmistaaksesi koko asian. Kiinnitä naru ja tuo sitten kaikki kolme narua yhteen metalliselle suihkukaapin renkaalle.

Turvallisuusongelmat

roikkuvat istutuskoneet puutarhan suunnitteluideoita diy -projekti

Tietenkin sinun pitäisi vetää vahvempia lankoja suurempien kasvien läpi. Oliivikasvi ei voi hyötyä vain kolmannesta reiästä. Tässä tapauksessa voidaan käyttää myös metalliketjua.

Metallinen ketju

puutarhaideoita roikkuu istutuskoneet diy ideoita puutarha

Riippuen siitä, mihin ripustat kukkasäiliön yläosan, et ehkä saa suotuisinta näkymää kasveista. Lisää suihkun rengas pintaan ja se kääntyy eri suuntaan. Joten voit nähdä tämän parhaimmillaan. Lisärengas voi olla onnistunut menetelmä, jolla kukkaruukku roikkuu alemmas.

Metallirenkaat

puutarhaideoita roikkuu istutuskoneet renkailla diy -projekti

Rakastan kahden värisen kukkaruukun käyttöä. Yhdessä ne muodostavat upean koostumuksen sen takana olevaa seinää vasten. Joten miksi et laita tätä sen alueen eteen, joka erottaa sinut naapureistasi?

Kukkaruukut kahdessa värissä

roikkuva puutarhaistutus diy -projekti

Tämän beigen lisäksi aqua on loistava lisä.

Tässä näemme kasvisäiliön, joka roikkuu puurakenteessa

puutarhan istutuskoneet ripustavat käsityöideoita puutarhaan

Nämä kukkaruukut luovat paitsi modernin, orgaanisen ilmeen ulkoalueellesi. Niistä voidaan tehdä upeita lahjoja juhliin ja muihin erityistapahtumiin, kuten äitienpäivään.

DIY -lahjaideoita

luovia puutarhaideoita, joilla voit ripustaa istutuskoneet

Toivottavasti pidit tämän päivän artikkelista. Onko sinulla muita ideoita upeasta DIY -puutarhasuunnittelusta, joka ei maksa paljon?

roikkuvat istutuskoneet tekevät puutarhasuunnitteluideoita diy -projektiksi itse

roikkuvat istutuskoneet puutarhasuunnitteluprojekti