Hogyan kell elvégezni a nyelv piercinget?

A nyelv piercing nemrégiben nagy lendületet vett annak érdekében, hogy rendkívül divatos és divatos legyen. Térjen vissza tizenöt évre, és a nyelvszúrás nem volt olyan nagy divat, de az idő múlásával nagyon szükséges divatmegállapítássá vált a lányok és a fiúk körében egyaránt.

A nyelv piercing meglehetősen fájdalmas, de meglehetősen divatos a mai korban. Nem csak fájdalmas a nyelvpiercing, de időbe telik a gyógyulás is, mivel a száját folyamatosan használják étkezéshez és beszédhez, ez nem olyan, mint a füllyukasztás, amely csak egy -két hetet vesz igénybe, a nyelv piercingnek legalább két hónapra van szüksége ahol rendesen meggyógyulhat.

Vannak bizonyos szabályok, amelyeket be kell tartani a tökéletes nyelvpiercing elérése érdekében, fertőzés kiváltása nélkül. Ezeket a módszereket otthon is meg lehet tenni az idő megtakarítása érdekében, de rendkívül óvatosnak kell lenni, kérjen segítséget a családtagoktól, mielőtt elvégezné ezeket a nyelvszúrási módszereket.

nyelv piercing

Az alábbiakban részletesen megemlítjük a nyelv piercing fő módszereit-

Eszközök:

Mielőtt elkezdené, készen kell állnia minden eszközzel a folyamat hatékony végrehajtásához, hogy ne maradjon le semmiről a folyamat során. Az eszközök létfontosságúak a nyelvszúrási folyamatban. Tartson készen egy bilincset, ékszert, tűt, fertőtlenített kesztyűt és némi zsibbadó krémet, hogy a fájdalom enyhüljön.

Tiszta kezek:

Fertőtlenítse a kezét úgy, hogy antibakteriális szappannal mossa le, nehogy fertőzést kapjon attól, hogy kézzel megérinti a frissen áttört nyelvet. A kezek tisztításával biztonságban érezheti magát, amikor átnyeli a nyelvét.

Előzetesen tisztítsa meg a száját és a nyelvét:

Létfontosságú, hogy a nyelv átszúrása előtt mosson fogat és gargalizáljon szájvízzel, a szájvíz fertőtlenítőszerként működik, amely megtisztítja a száját a baktériumoktól, amelyek később a nyelv fertőzéséhez vezethetnek, ezért legyen óvatos az eljárás során.

Tisztító eszközök:

A használt eszközöket alkohollal kell fertőtleníteni. Ezeket az eszközöket meg kell szabadítani minden kórokozótól, hogy ne legyen ok a fertőzésre, amikor a szerszámokat a nyelv átszúrására használják. Nem gondolhat más fertőtlenítőszer használatára, mert ez a szája, és nem minden fertőtlenítőszer ehető, ezért használjon alkoholt a legjobb eredmény érdekében az eszközök tisztításához.

Jelölje meg a helyet:

A nyelvszúrási folyamat során létfontosságú, hogy markerrel jelölje meg azt a helyet, amelyet átszúr. Jelölje meg a helyet pontosan a közepén, és nézze meg a tükörben a megerősítést, vagy kérjen megerősítést egy másik személytől, ha szükséges vagy zavaros. A piercing bárhol máshol, mint a közepén, kissé elveszítheti ízlelőbimbóinak funkcióját, ezért legyen óvatos és mindig legyen biztos a piercing előtt.

Szorító:

Egy bilincs segítségével tartsa a helyén a nyelvét, hogy ne essen kudarcba a piercing folyamatában. A legjobb eredmény érdekében rögzítse pontosan azt a területet, amelyet megjelölt.

Piercing:

Most tűvel szúrja át nagyon pontosan azt a területet, amelyet felülről lefelé megjelölt. Tegye pontosan a fájdalom csökkentése érdekében, szájbarát zsibbadó krémet is használhat a fájdalom csökkentésére.

Enyhe rázkódás:

Enyhén mozgassa a tűt, hogy jobban kinyissa a lyukat, hogy behelyezhesse az ékszert.

Ékszerek:

Most helyezze be az ékszert úgy, hogy a lyuk nyitva maradjon, és tartsa tisztán a száját a következő két hónapban, amíg hatékonyan meg nem gyógyul.