Puutarhasuunnittelun temppuja ja vinkkejä houkuttelevaan ja terveelliseen puutarhaan

puutarhan suunnittelun temppuja ja vinkkejä auringonkukista

Puutarhasuunnittelun temppuja ja vinkkejä – leikkaa kasvien varret säännöllisesti!

Haluat aina pitää puutarhan siistinä säännöllisellä huollolla, jotta se näyttää kauniilta ja jopa houkuttelevalta! Kyllä, se ei ole joskus helppoa, mutta autamme mielellämme sen ratkaisemisessa!

Yksi ensimmäisistä säännöistä, joita sinun on ehdottomasti noudatettava, on: leikkaa kasvien varret säännöllisesti!

Tämä parantaa merkittävästi puutarhanne ulkonäköä! Katkaisulla tarkoitetaan valikoivien kasvien tai varren poistamista. Lopputuloksena on tehokas ja terve puutarha.

Puutarhasuunnittelun temppuja ja vinkkejä – tämä vaikuttaa merkittävästi puutarhan hyvään ulkonäköön!

puutarhan suunnittelun temppuja ja vinkkejä kasvit kukkivat

Jos puutarhassa on hometta vastaan ​​herkkiä kasveja, kuten monivuotisia kasveja, kuten floxia tai Monarda didymaa, sinun on varmistettava riittävä ilmankierto sienen muodostumisen estämiseksi. Kyse on tukkien säännöllisestä leikkaamisesta lähellä maata. Tämä toimenpide ei vahingoita millään tavalla muita heimoja, päinvastoin, mikään tauti ei todellakaan vaikuta heihin. Lisäksi sinun on todella toistettava tämä toimenpide säännöllisesti, koska muotti on hyvin itsepäinen, kun se on asettunut, sen poistaminen ilman kemikaaleja on erittäin vaikeaa.

Silloin puutarhasi näyttää jälleen terveeltä ja houkuttelevalta!

puutarhan suunnittelutemppuja vinkkejä kukkien siirtämiseen

Helppo tapa ohentaa kasveja on nähdä uusia versoja ja ituja keväällä. Jos ne näyttävät rypistyneiltä, ​​leikkaa jokainen paakku alas puun keskelle.

Deadheading on tumman kuuloinen termi, joka kuvaa sänkyjen kukkien houkuttelevien kuolleiden päiden leikkaamista. Kutistuminen ei ole välttämätöntä, mutta jos haluat pidentää kukinta -aikaa ja varmistaa puutarhan tuoreuden ja puhtauden, sinun on myös otettava säännöllisesti pois ja poistettava päälle kuivuneet kukat. Silloin puutarhasi näyttää jälleen terveeltä ja houkuttelevalta!

Varaa aikaa puutarhan töihin säännöllisesti

puutarhanhoito temppuja ja vinkkejä uskaltaa puutarhanhoito väline

Useimmat kasvit on ohjelmoitu geneettisesti tuottamaan siemeniä. Heti kun siemenet on tuotettu, työ, toiminto on valmis ja kasvi voi kuihtua tai jäädä vain vihreäksi. Jos leikkaat kukat ennen siementen asettumista, kasvi tuottaa muita kukkia tavoitteesi saavuttamiseksi. Nykyaikaisen kasvinjalostuksen kunnia on steriilien lajikkeiden luominen. Jos haluat vähentää puutarhasi kuolleisuutta, valitse steriilejä lajikkeita.

Leikkaa säännöllisesti varret, jotka ovat lähellä maata

puutarhan suunnittelu temppuja ja vinkkejä uskaltaa puutarhanhoito välineitä

Mukava katseenvangitsija puutarhassa  

puutarhan suunnittelun temppuja ja vinkkejä kukkaruukkujen istuttamiseenNauti puutarhatöistä kahdelle 

puutarhanhoito temppuja ja vinkkejä puutarhanhoitoon