Piristä talvipuutarhaa: Mattalasikalvolla vieraita vastaan

Yksityisyys – hyvä, joka katoaa yhä enemmän nykypäivän sosiaalisen median, sijainnin seurannan ja jatkuvan saatavuuden maailmassa. Siksi ei ole yllättävää, että yhä useammat ihmiset pyrkivät suojelemaan kotiaan uteliailta katseilta. Iltaisin television katselun aikana naapureiden ei pitäisi kokea ilmaista elokuvateatteria. Jos valmistat ruokaa keittiössä, ohikulkijoiden ei pitäisi voida katsoa kotiisi. Haluat varmasti saman puutarhaan, etenkin talvipuutarhaan. Lasitettu luontokappale on ihana paikka rentoutua, mutta aivan liian usein ohikulkijoiden katseet ovat ärsyttäviä. Jokainen, joka haluaa makuulle lepotuolilla hyvän kirjan kanssa iltapäivällä, tuntuu usein olevansa esittelylautasella lasitetussa talvipuutarhassa. Maitokaasukalvo voi auttaa tekemään talvipuutarhasta hieman lepo-, rentoutumis- ja ennen kaikkea yksityisyyden.

Piristä talvipuutarhaa patiosuojalla

Mitä sinun tulee huomioida ostaessasi himmeää lasikalvoa

Huurrettua lasikalvoa on saatavana useilta eri valmistajilta. Siksi voi olla vaikeaa löytää korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan. Siksi kysyt varmasti itseltäsi, mitkä kriteerit on täytettävä yksityisyyden suojaamiseksi hyvin. Kun valitset elokuvaa, sinun tulee ensin kysyä itseltäsi, haluatko yhtenäisen värin vai kuvion. Monet palveluntarjoajat tarjoavat sinulle kalvoja, jotka on korostettu mattaisilla raidoilla tai valkoisilla pisteillä. Tällainen kalvo löysää huoneen tunnelman erittäin kauniisti, jotta voit rentoutua paremmin talvipuutarhassa. Tasaisesti maitomaiset kalvot sen sijaan sopivat paremmin kokoustilaan, jossa työntekijöitä tulisi kannustaa keskittymään.

Mausta talvipuutarha himmeällä lasikalvolla, jotta vieraat eivät voi katsoa sitä Erityisen tärkeää: jotta kalvo ei herätä negatiivista huomiota, sinun on mitattava ikkunat mahdollisimman tarkasti. Jopa senttimetrin poikkeamat voivat johtaa epäpuhtaisiin reunoihin, jotka näkyvät välittömästi. Loppujen lopuksi maitomaisen lasin kontrasti läpikuultavaan lasiin on vahva. Parhaassa tapauksessa anna palveluntarjoajan leikata elokuva puolestasi. Joten sinulla on takuu siitä, että mitat voidaan kiinnittää täydellisesti ikkunaluukkuun.

Piristä talvipuutarhaa Käytä himmeää lasikalvoa suojaamaan terassin uteliailta katseilta

Maitolasikalvo voidaan liimata vain osittain?

Oletko usein käsitellyt kalvopintoja? Silloin tiedät varmasti, etenkin foliolasin käsittelyssä, että teippaus paikoista ei ole hyödyllistä. Koska lasipintojen liimaaminen paikoissa varmistaa, että lasiin muodostuu paikallisia jännitteitä, mikä voi johtaa pysyvään halkeamiseen tai rikkoutumiseen lasissa. Et varmasti halua tätä talvipuutarhaasi. Älä huoli: Koska Huurretulla lasikalvolla on omaisuutta, ei muodosta jännitepiikkejä. Siksi voit käyttää vain osittain kalvoa, mikä luo mukavan ilmapiirin.

Mausta viherhuone viileällä lasikalvolla varustetulla patiosuojalla

Suuret kasvit tarjoavat lisää yksityisyyttä

Jos kalvon sameus ei riitä sinulle, on ihana temppu muuttaa talvipuutarha yksityiseksi rentoutumispaikaksi. kohdassa Konservatorion ei pitäisi olla ilman kasveja. Suuret, laajat palmut voivat täydentää yksityisyyden suojan näyttöä lehtiensä leveyden vuoksi.

Mausta talvipuutarha suurilla puutarhakasveilla estääksesi vieraita