A 10 legjobb módja annak, hogy természetes módon ragyogó bőrt kapjunk

Ki ne szeretne ragyogó bőrt? A legtöbb ember sok időt és pénzt költ különféle mesterséges termékekre, hogy ragyogó bőrt kapjon. De ezek nem adnak hosszabb hatást, és így ebben a cikkben ma felfedeztem néhány természetes módszert, hogy könnyen ragyogó bőrt kapjunk. A legjobb a természetes módszerek alkalmazása, mivel nincs mellékhatása.

Ragyogó bőr természetes módon történő elérésének módjai

Hogyan lehet természetes módon ragyogó bőrt kapni:

Íme a 10 legjobb módszerünk és tippünk a ragyogó bőr természetes eléréséhez, az alábbiak szerint.

1. Kókuszolaj a ragyogó bőrért:

Kókuszolaj a ragyogó bőrért

Ne feledje, hogy a szűz kókuszolaj képes helyreállítani és újjáéleszteni a sérült bőrt. Gyógyítja, és ragyogóvá teszi a bőrt. A kókuszolaj kiváló antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, valamint segít a szabad gyökök lebontásában. Ezenkívül kiegyensúlyozhatja a bőr tónusát; adjon hozzá további rózsás textúrát és ragyogást.

2. Hámlasztás ragyogó bőrért:

Hámlasztás a ragyogó bőrért

Tudnia kell, hogy a bőr hámlasztása létfontosságú, de az izzó bőr megvalósításához elengedhetetlen. Meg kell próbálnia a hámlasztókat, amelyek alfa -hidroxisavat, például glikolsavat tartalmaznak. A glikolsav elősegíti a természetes hámlasztást, valamint agyagkivonat a bőr mosásához és a pórusok merevítéséhez. Az otthoni hámlasztás további sikeres tanfolyam a simább, extra egyenletes tónusú bőr számára, és általában 30 % glikolsavat tartalmaz, míg a bőrgyógyász 70 százalékos koncentrációt használhat az extra drámai eredményekért.

3. Fényvédő fényes bőrre:

Fényvédő krém ragyogó bőrre

20 perccel az otthonból való kilépés előtt kenje be az arcára a kiváló fényvédő krémet és a többi csupasz testrészt, hogy megvédje bőrét a sokféle napsugárzás okozta károsodás mellett.

4. Gyakorlat a ragyogó bőrért:

Gyakorlat a ragyogó bőrért

Az edzés a sugárzó bőrre vonatkozó kötelező módszer. Menjen el normál reggeli sétákra. A bőr meg fogja találni a napi friss oxigénmennyiséget; emellett a testmozgás gyakran elősegíti a kiváló egészséget a fitt bőrön felül.

5. Alvás:

Alvás

Aludj minden este 7-8 órát. Az alváshiány tompa, duzzadt szemeket, fáradt bőrt és sötét karikákat is okozhat. Szerezd meg például szépség-alvásodat, ráadásul meg fogsz lepődni azon, hogyan reagál a bőr a megfelelő mennyiségű alvásra.

6. Igyál elegendő vizet:

Igyál elegendő vizet

Igyon naponta 8-10 pohár vizet, ez segít a méreganyagok kimosásában, valamint a bőr hidratáltságának fenntartásában belülről. Ezt már felismerjük, jelenleg a követés lényege. Hidd el, a csillogó bőrért senki sem áll a víz felett. Ismerje meg a rendszeres vízfogyasztást rendszeres időközönként.

7. Természetes arcpakolások ragyogó bőrre:

Természetes arcpakolások a ragyogó bőrért

Tegyen erőfeszítéseket olyan arcpakolások használatával, amelyek áztatott, egyébként főtt zablisztet, malai -t vagy frissen főzött tejből készült friss krémet tartalmaznak, egyébként sima, könnyen savanyú túrót. Ezek természetes fényt kölcsönöznek a bőrnek. Használjon természetes bozótot és grammos lisztből készült arclemosót, különben besan és más természetes összetevőt. Fullers earth egyébként szandálfa por rendkívül jó normál összetevő, amely használható.

8. Módosítsa szokásait:

A rossz szokások módosulnak

A dohányzás természetesen nem tesz jót a bőrének egészségének, az általános egészsége mellett. Ebben az állapotban dohányzik, és akkor ésszerű csökkenteni vagy teljesen felajánlani. Aludj jól minden este. Csökkentse a tea és kávé fogyasztását. Tartsa távol a szemét ételektől, színes ételektől, szénsavas italoktól, túl cukros dolgoktól.

9. Szívni egy jégkockát:

Szívni Egy Jégkockát

Tudnia kell, hogy a jégkockán való szívás lehűti az arca és az ajkak millióinak sejtjeit, növeli a mozgást, és ezáltal teltebb, extra rózsaszínű bőrt eredményez. A jégkocka egy hatalmas izzást biztosító vacsora közepén, különben a kép elragadása előtt visszaállítja a fáradt bőrt egy extra őszibarackhoz és krémes bőrszínhez.

10. Jóga ragyogó bőrre:

Jóga a ragyogó bőrért

A jóga természetes mód a test és a lélek egészségének megőrzésére. Végezzen néhány fordított pózot. Két pózról tartják különösen nagynak ezt a lefelé mutató kutya pózt és az oroszlán arcát.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80