Hogyan lehet szép arc?

Tudod, hogyan lehet szép arcot kapni? Szép arc! Ezen a világon mindenki őrült, hogy szép arcot kapjon. Ez azért van, mert; az arc a személyiséged tükre. Mint tudod, a szép megjelenés gyönyörű arccal, ragyogó bőrrel és mosollyal jár. Ezért próbáljunk ki egy csomó normál tippet, hogy jó megjelenésű, bőrpótlás nélküli készpénzt hozzunk létre.

hogyan lehet szép arcot kapni

Manapság nemcsak a nők, hanem a férfiak is érdeklődnek a szép arc iránt, és így sok pénzt költenek a bőr megjelenésének, textúrájának és kinézetének helyreállítására. Sok embernek nehezére esik szép arcot kapni, de számos módja van annak, ami hasznos lehet egy szép arc eléréséhez.

Hogyan lehet szép arc:

Íme a legjobb tippjeink a szép arc érdekében:.

1. A helyes tisztítási ütemterv elősegíti a bőrön egész nap keletkező szennyeződés eltávolítását. Tisztítsa meg az arcát naponta háromszor a legkisebb mennyiséggel.

2. Kerülje a mély sminket, mivel ez károsíthatja a bőrt, és tartsa távol a nemkívánatos szappantól is, mert kemény vegyszereket, például nátrium-karbonátot tartalmaz, amelyek kiszárítják a bőrt, eltávolítva a nedvességet.

3. Futtasson mosószövetet forró vízben. Azonnal tegye az arcára, és nyomja meg. Tehát a víz és a gőz valóban segít eltávolítani a szennyeződéseket, elindítva az arc pórusait. Ügyeljen arra, hogy a patak ezen túlmenően nem forró.

4. Hámlasztani kell a bőrt, hogy felébressze, és egészséges ragyogást kínáljon. Hetente egyszer vagy kétszer egyszerűen hámlasztja le a bőrét. A hámlasztást meghaladóan laposabb lehet a pattanások.

5. Egyáltalán nem mossa le az arcát forró vízzel, ráadásul száradó. Mindig használjon normál, egyébként hideg vizet, amely megfiatalítja a bőrt, és rózsaszínebbé varázsolja, ezáltal elpirulva.

6. Maradjon távol a fehérítőtől az arcig, feltéve, hogy világos arcszínt tartalmaz, az arc fehérítő hatása barna haj, amely ragyog a napfényben, és vonzónak tűnik a tisztább bőrön.

7. Párolja rendszeresen az arcát. Öntsön forralt vizet az edénybe, és tegye le arcát egy törülközőről. Képes leszel arra, hogy nagy mennyiségű hőt kapjon az arcodon, mintha párologna. Ez egy nagyon kiváló módszer a pattanások és az esetleges hegek csökkentésére, mivel a hő visszaveri a bőrét, és körülbelül megöli.

szép arcot kapni

8. Víz és cukor keverésével vékony pasztát készítünk. Jól keverjük össze, és engedjünk ki egy kis vizet. Dörzsölje ezt a keveréket az arcára gömb alakú mozdulatokkal az arcán, 60 másodpercig. Ezt követően tisztítsa meg, majd ismételje meg a további arcát a homlokkal együtt. Ez nem más, mint hámlasztó.

9. Rendszeresen hidratálja a bőrt, mert segít megőrizni bőrének lágyságát és szépségét ugyanúgy, mint az öreg. Éjszaka használjon hidratáló krémet, hogy megmaradjon az izzadságtól és az iszaptól, amely egész nap az arcán találkozik.

10. A szép arc érdekében nagyon fontos, hogy minden éjszaka körülbelül 7-8 órát aludjunk. Mivel alvás közben a bőr feltöltődik és megfiatalodik.

11. Vigyen fel széles spektrumú 30 -as faktorú fényvédő krémet. Kint tartózkodva védje bőrét fényvédővel. Győződjön meg róla, hogy legalább 15 perccel korábban kenje be a naptejet, mint ahogy lelép a napfénytől. Válasszon olajmentes és nem komedogén fényvédőt, így nem fogja elzárni a pórusokat.

12. Fogyasszon egészségesebb ételeket, például halat, friss zöldséget és gyümölcsöt. Nyugalomban fogyaszthat extra ételeket, kivéve a kisebb zsír-, kalória- és cukorfogyasztást. Az élelmiszerek egy része csekély kalóriát tartalmaz. Kerülje el őket a lehetséges mértékben. Kerülje a sok gyorsétel fogyasztását, például pizzát, burgonya chipset, süteményeket, süteményeket, süteményeket stb.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80