5 egyszerű és kreatív Pulli Kolam/Rangoli kivitel 6 ponttal

A Rangoli értékes tárgy, amely a legtöbb háztartást díszíti. Az imák csak egy rangoli létrehozása után kezdődnek. Segít megmutatni az utat az istenek felé, és hagyni, hogy szívesen fogadják őket. Az istenekkel együtt csodálatos látvány minden vendég számára.

A legjobb Pillui Kolam/Rangoli minták 6 ponttal:

Íme a top 5 6 pont rangoli,

1. Színes 6 pontos Rangoli:

Színes 6 pont Rangoli

Érdemes kipróbálni ezt a kedves rangolit 6–6 ponttal minden alkalomra. A rangoli egy 6 * 6 négyzetből készül, amelyet aztán összekapcsolnak, és így sok mintát alkotnak. Ehhez több színt is hozzáadhat. A fehér szegély szép tapintást kölcsönöz a dizájnnak. Ez a rangoli nagyon vonzó. Könnyen megkaphatja a formatervezést, ha a rangolit használja 11–6 ponttal, és lehet geometriai vagy virágos. Használjon színeket, amelyek kiegészítik egymást.

2. Egyszerű 6 pontos Rangoli:

Egyszerű 6 pontos Rangoli

Az egyik egyszerű rangoli kivitel a 6 pontos rangoli. Ez a kialakítás csak fehér port használ egyszerű, 6 pontos, rangoli minták létrehozásához. Létrehozhat olyan mintákat, amelyek folyamatosan össze vannak kötve, vagy lehetnek olyan elemek, amelyek létrehozzák a teljes képet. Ez 6 -os pullikolámként is használható mindennapi használatra otthonán kívül. Az Ön által létrehozott rangoli kialakítás ugyanazt az elemet tartalmazhatja, vagy különböző elemek keveréke lehet. Próbáljon ki geometriai vagy virágos mintákat.

3. Deepam 6 Dot Rangoli:

Deepam 6 Dot Rangoli

A rangolban található deepam kialakítás szintén csodálatos koncepció. A kolam mintákat 6 ponttal használja a diya alakzat létrehozásához. Ez a 6 pontos kolam nagyon egyszerűnek, de elegánsnak tűnik. Használhatja háza vagy imatermének díszítésére. A design a tér minden oldalán megismétli a diyákat. Próbálja meg elkészíteni ezeket az egyszerű 6 pulli 6 varisai kolam -ot, és gyakorolja őket bonyolultabb tervek készítéséhez. A 6 pontos rangoli egy sokoldalú eszköz, amellyel csodálatos alkotásokat készíthet. Tehát fogd a kezed ezekre a tervekre, és készíts valami szépet.

4. Kezdő 6 Dot Kollam:

Kezdő 6 Dot Kollam

Ha kezdő vagy, akkor akár kipróbálhatod magad ebben a csodálatos 6 pontos mugguluban. A design nagyon édes, és virágot készít minden sarkon. A központi tér a legfontosabb eleme ennek a kialakításnak. Használhatja a tervezést, és más típusú virágokat is létrehozhat. A rangolit 11-6 pontból álló rangolival is el lehet készíteni. Használjon különböző színeket a rangoli minden szakaszához, hogy gyönyörű képet alkosson. Még egy tapasztalt rangoli készítő is kipróbálhatja ezeket az egyszerű mintákat.

5. Fesztivál Rangoli:

Fesztivál Rangoli

A legtöbb fesztivál tökéletes és világos rangolit igényel. Ezeket a rangolist a 6 chukkala muggulu vagy a dot rangoli 11-6 négyzet alakítja ki. A rangoli általában bonyolult, vagy sok 6 négyzet kombinációja. Itt talál egy ilyen kialakítást. A 11–6 ponttal rendelkező rangoli minták tökéletes módja a nagy minta elérésének. Használjon élénk színeket, hogy ünnepi legyen a rangoli. Ezt kipróbálhatja egy különleges alkalomra, ahol sok hely van. A tervek legalább három különböző színt használnak a fényerő eléréséhez. Mindig a fehér szegélyt részesítik előnyben, hogy a rangoli szép tapintású legyen.

A 6 pontos rangoli gyönyörű módja annak, hogy megmutassa művészeti formáját. A színes rangoli vagy az egyszerű fehér rangoli mind szép minták, amelyek világosak. A fesztivál rangoli szintén nagyszerű választás, valamint a kezdő rangoli minták.