5 Seneste 4 prikker Rangoli/Pulli Kolam -designs at prøve i 2021

Rangoli er en vidunderlig kunst, der pryder de fleste hinduistiske husstande. Denne skabelse af farvet pulver på baggrund af gulvet er, hvad alle kvinder gør om morgenen. Dette er især vigtigt under festivaler. Rangoli kan laves i en enkelt farve- normalt hvid, eller flere attraktive farver kan bruges.

4 prikker Rangoli/Pulli Kolam -designs med billeder:

Her viser vi dig, hvordan den enkleste rangoli oprettes ved hjælp af 4*4 prikker,

1. Bird Design Rangoli:

Bird Design Rangoli

Her er et populært fugledesign blev udført med en rangoli med prikker 4 ved 4. Denne rangoli er skabt ved at placere 4*4 prikker ved hjælp af hvidt pulver. Anden fremstillet her er forbundet med prikkernes hjørner. Du kan placere din kant med hvidt pulver selv. Dette kan derefter fyldes med enhver farve, du gerne vil skabe en fantastisk rangoli. De attraktive farver på de 4 prikker rangoli gør det virkelig skiller sig ud.

2. 4 prikker Kolam:

4 prikker Kolam

Dette er et fantastisk billede af nemme 4 prikker Kolam, der kan prøves til et pooja -værelse eller ved indgangen til dit hus. Du vil helt sikkert blive velsignet med dette design. Det lette Kolam -design er fremstillet af en kontinuerlig omgang hvidt pulver, der påføres prikkerne. Dette skaber et vidunderligt billede, der ser godt ud mod en mørk eller sort baggrund. Denne rangoli behøver ikke tilføjes andre farver. Det er bare et sort -hvidt billede med rangoli 4 prikker.

3. 3 D Kolam:

3 D Kolam

Prøv dette nemme 3D Kolam -design, der er lavet med 7 til 4 prikker rangoli. Dette design er sådan, at det giver indtryk af et 3D -look. Farverne i designet er også lyse og smukke. Det er vidunderligt at se, hvordan rangoli -designet med 4 prikker kan få dit hjem til at se dejligt ud. Disse designs bruges hovedsageligt til lejligheder og særlige ceremonier. Særlige festivaler er det bedste tidspunkt at lave disse fantastiske rangolis. Det er også let at lære børn, og den farverige rangoli er noget, de altid vil værne om.

4. SikkuKolam:

SikkuKolam

Her er nogle indviklede, små og enkle designs, som du kan lave på en 4 prikker pullikolam. Designet er ret let at oprette og hjælper dig med at lave nogle fantastiske effekter. Du kan forlade rangoli med kun en farve, eller du kan tilføje flere farver. Rangoli med 4 til 4 prikker er et begynderdesign, der er let for alle at prøve. Denne rangoli skaber nogle meget gode kurver, der kan føjes til indgangen til dit hjem eller i dit pooja -værelse. Prøv de designs, der er vist på dette billede.

5. Flower Rangoli:

Blomst Rangoli

Et af de mest almindelige rangoli -designs er blomstermønstrene. Flower rangoli er meget smuk og kan laves ved hjælp af mange forskellige blomsterformer. Den mest basale af blomster, der kan laves med rangoli med 4 prikker, er firkløveret. Dette tilføjes derefter med blade og andre designelementer for at lave den komplette rangoli. Deltag i prikkerne for at danne blomsten og bladene. Farver blomsterbladene og knoppen efter dit valg. Du kan også tilføje rive-drop-former eller diamantformer til rangoli.

Rangoli er en værdifuld designform, der bruges af hinduistiske huse til indgangen. Dette skaber et farverigt mønster, der kan udføres af alle. 4 -punkts rangoli er den enkleste af dem alle. Du kan oprette en 4*4 dot kolam eller en 7*4 dot rangoli med enkelt farve eller flere farver.