9 Stilfulde ædelsten øreringe til kvinder i trend

Ædelsten er blevet brugt til at lave smykker fra meget gammel tid. De bruges alene eller med diamanter. De betragtes som dyrebare varer. Ædelsten er af to typer dyrebar og halvædel. De bruges begge til at lave smykker. Den eneste forskel er pris og snit. De er lavet til alle lejligheder. Mange piger kan lide at bære det regelmæssigt. Ædelsten er meget udbredt til at lave øreringe. Ædelsten øreringe fås i alle stilarter.

Nyeste og smukke designs af øreringe med ædelsten til damer i mode:

Lad os se på de 9 bedste designs af øreringe med ædelstene.

1. Stud Gemstone øreringe:

Stud Gemstone øreringe

Ædelsten er farverige ædelsten. Stud er øreringe i enkeltsten. Stud ædelsten øreringe har enkelt ædelsten. Den bæres til alle lejligheder. De kan bruges til formelle møder. Da de er studs, kan du blive ved med at skifte med dine outfits. De fås i alle farve ædelsten. Hvide guld ædelsten øreringe i nitter er bedst til daglig brug.

2. Lysekrone øreringe med ædelstene:

Lysekrone øreringe med ædelsten

Lysekrone Ædelsten øreringe er lange hængende øreringe. De når din skulder. Lysekrone ædelsten øreringe har ædelsten i enden og nær øreflippen. De er skinnende og meget glamourøse. Det ser perfekt ud til dybe hals kjoler. De ser fantastiske ud i blå ædelsten. Dybden af ​​blå ædelstensøreringe tilføjer dit look en anden vinkel.

3. Sølv ædelsten øreringe:

Sølv ædelsten øreringe

Ikke alle ædelsten øreringe ser godt ud på guldmetalstel. Sølv tilføjer ofte ekstra glans og vintage look. Sølv Ædelsten øreringe har sølvmetal som base. De er smukke og meget elegante. Det klassiske sølvudseende tilføjer mere opmærksomhed til detaljerne. For det meste bruges månesten ædelsten til at lave dem.

4. Hvide guld ædelsten øreringe:

Hvide guld ædelsten øreringe

Vi ved alle, at ædelstene er meget sjældne at finde og dyre. For at tilføje mere udsøgt til ædelstene bruges hvidt guld til at lave Ædelsten øreringe. De er meget elegante, meget dyre og rige. Det er sikret, at disse øreringe vil være eksklusive. Den lyserøde ædelsten bruges mere med hvidguldsmetal.

5. Vintage ædelsten øreringe:

Vintage ædelsten ørering

Vintage Ædelsten øreringe er Ædelsten øreringe, der er lavet til at se traditionelle ud. De er sjældne og meget eksklusive. De er ofte dyre på grund af dets indviklede design. De får altid øje. De ser godt ud med traditionelt indisk tøj.

6. Flerfarvede ædelsten øreringe:

Flerfarvede ædelsten øreringe

Mange gange har ædelstene kun en farve. Dette begrænser brugen af ​​Gemstone øreringe. Du skal matche den i henhold til din kjole. Flerfarvede ædelsten øreringe har flere farver. De er sjove at blande og matche med dine outfits. De er lidt afslappede, men fantastiske at sætte liv i dit outfit.

7. Hoop Gemstone øreringe:

Hoop ædelsten øreringe

Hoop øreringe er cirkulære ringe, der bæres i ørerne. De er normalt enkle og har meget mindre design. Hoop Gemstone øreringe har ædelstene i hele rammen. De er meget skinnende. Det er perfekt til fest og retro look. Du kan også bære dem til bryllupper.

8. Skårne ædelsten øreringe:

Udskårne ædelsten øreringe

Udskåret ædelring i ædelsten er udskåret med metal på ædelstenen. Denne kunst at udskære metal på ædelstenen er meget sjælden. Det er for det meste vintage stil udskæring. Da den er håndlavet, er prisen på udskårne ædelsten i ørering også meget høj. Det bruges for det meste til særlige lejligheder.

9. Geometriske design ædelsten øreringe:

Geometriske design ædelsten øreringe

Med moderniseringen af ​​tøj bliver øreringe også moderniseret. De er lavet med geometriske designs og skarpe snit og designs. Geometrisk design Ædelstensøreringe tilføjer glamour og smartness til dit look. Du kan bære til fest. Det ser perfekt ud på vestlige outfits.

Ædelsten øreringe er altid beregnet til at være eksklusive, da ædelsten er sjældne at finde. De fleste ædelsten er en af ​​slagsen. De er dyre at købe. Derfor; de bæres ved særlige lejligheder. Men der er få designs, der giver dig mulighed for at bære dem dagligt.