15 matchende par guldringe i Indien

Par tænker så meget undervejs og vælger forlovelsesringene til deres særlige dag. Og hvorfor ikke! Der er ikke et eller to designs, der udføres med de mange forskellige ringe, men et mirakel af mange designs, der helt sikkert ville gøre dig forvirret med at vælge dine parringe. Smukke hjerte matchende ringe eller de blandede metal ringe. Solitaire diamantringene eller de utrolige designer bane diamantsætringe. De mange designs i parringene får dig til at vælge en og elske en anden.

Faktisk kan du ikke bare vælge forlovelsesringene, men også smukke og forskellige designs af vielsesringe og specielle lejlighedsringe. De indgraverede ringe med navne, hjerteslag, lydbølger med deres navns stave, DNA -formringene eller de indledende ringe. Par vælger stort set matchende ringe for at udtrykke deres kærlighed til hinanden. Snarere er en smuk måde at bringe to hjerter sammen på, ikke kun for en dag, men for livet.

Par guldringe designs:

Her deler vi nogle nyeste parring guldringe til par med smukke designs og navne.

1. Par hjerte ringe i guld:

Pars hjerteringe i guld

Parringe i guld med de halve hjerter på hver af ringene er gammelt og meget beundret design for parene, der matcher ringe. De halve hjerter bliver et, når de bringes sammen. En diamant i sin mindste størrelse glimter smukt fra ringene.

2. Matchende designpar guldringe:

Matchende designpar guldringe

Matchende parringe guldlegeret har altid en rig indflydelse på brugerens fingre. En diamant besat i et smukt design foret på en måde, at når begge ringene bringes sammen, laver de et enkelt design.

3. Eksklusive par guldringe:

Eksklusive par guldringe

To sider designet guld parringe ser fantastisk fantastisk ud. Ringenes inderside har et skåret og hul design, mens den øvre overflade har glat finish og diamanter besat i dem. Han- og hunringene ser fantastisk parret ud, men afviger fra hinanden.

4. Distinkt Titanium guldprægede parringe:

Tydelige titanium guldprægede parringe

Imponerende og forbløffende titaniumguldringe til par får også en hjertestopende effekt. Smukke ringe med præget design på den øverste overflade af ringene med en mørk skygge ser utrolige ud.

5. Fingerprint parringe i guld:

Fingeraftryk Parringe i guld

Par guldringe designs bringes til et andet niveau af personlige designs som fingeraftryk på guldet. Folk indgraverer dybe indtryk af deres fingeraftryk på guld og afgiver løfter smukt til hinanden for at leve et liv sandfærdigt for altid med hinanden som fingeraftryk på løfteringene.

6. Diamond Stud guldringe til par:

Diamond Stud guldringe til par

Utrolige kæbefaldende designs som diamanterne i guld parringe design vinder også mange hjerter. Par stort vælger generelt diamantringe til deres dag med engagement. Smukt stud prinsesseslebne diamanter sat i midten af ​​ringbåndet ser eksklusivt ud.

7. Bølgede guldringe:

Bølgede guldringe

Guld parringe designs med et mejslet nyt look kan få din dag til at glamme. Et bølget udformet design af guld ser fantastisk ud til parets matchende ringe. Ringene kan adskilles med en diamant besat og hannerne ringe almindeligt.

8. Bredbåndsringe i guld:

Bredbåndsringe i guld

Brede ringbånd parringe designs i guld lyser utroligt på parternes hænder. Klart at kunne ses på afstand de brede ringe er poleret i en glat overflade. Han- og hunringene adskiller sig med en enkelt diamantring i midten af ​​hunringen.

9. Kedelige afslutningsringe til par:

Kedelige efterbehandlingsringe til par

En krystallinsk glamour fra det kedelige, men funklende design, der er lavet på guldparringernes designs, ser fantastisk ud. Ringenes glans ser elegant ud til det matchende par. Ringens hjørner er almindelige og spejlblanke.

10. Bedste parring af guldringe:

Bedste parring guld parringe

Guldringe til par ser endnu mere spektakulære ud, når de er mere enkle og storslåede uden designere. Damens ring besat med diamanter foret med brolagte diamanter, mens mandens ring er poleret børstet skygge.

11. Indre lås parringe guld:

Indre lås Parringe Guld

Parrets ringe design i guld er så fantastiske med nogle ejendommelige former. De indvendige låsdesign af parrede parringe er så romantiske af årsagen bag. Pigeringen har en knude i midten, og hanneringen har en plads til ikke at få plads til den.

12. Parringe i dobbelt guld:

Dobbelte guldringe

Dobbelte guldringe ser storslåede ud i de to toner i deres fremstilling. De hvide og gule nuancer af ringene ser spektakulære og designer ud. Den bølgede linje, der adskiller de to farver guld og sølv, fremhæver designet.

13. Smukke designerguld parringe:

Smukke designerguld parringe

Guldparringe med mønster lavet på overfladen af ​​ringene med et knadesymbol ser strålende ud. Mønsteret er dekoreret med dyb børstet skygge. Ringene ligner fantastisk hinanden og passer perfekt til parrets hænder.

14. Forgyldt rhodineret parring:

Forgyldt rhodineret parring

Guld parringe designs med to toner med rhodium belægning på dem er fabelagtige designs folk vælger deres særlige minder. Diamant besat i midten og rhodiumdesigner som bladnerverne fra dem ser utrolige ud.

15. Bibelgraveret guldparring:

Bibelgraveret guldring med par

Parringdesign i guld er også personlig med bibelen indgraveret på ringenes øverste overflade ser godt ud. Par, der lover hinanden med at præsentere dem for løfteringe, graverer bibelløfterne på ringene. De holistiske ideer om ringe har vundet mange hjerter.

Bortset fra gult guld er der rosaguld, titaniumguld og platinguld og også wolframguld, der er blevet meget berømt i parringe. Nyligt brudepar elsker at lave en mindeværdig dag med lignende ringe, der ligger smukt på deres fingre. Efter alt ringfingeren, som er fingeren lige ved at røre ved hjertevenen, så skal ringen også være fuld af kærlighed. Par i disse dage elsker også at lave de ringe, der matcher hinanden, når de bringes sammen og danner et bestemt design. Halve hjerter eller nøgle- og låseringene, hjertet slår og blokhjerte slår hver respektive ring skaber smukke designs.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80