9 smukke designs af rosaguldringe til særlige lejligheder

Rose guld betegnes også som lyserødt guld, som fremstår meget fantastisk og intensiveres, når det begynder at ældes. Oprindeligt plejede folk at bære guldringe, hvis du vil bære anderledes, som har et strejf af modernitet, end roseguldringe står som et perfekt valg uden problemer. Denne type guldring er udformet, hvor indholdet af farvede kobberlegeringer øges, hvor sølvfarvet legering reduceres.

Rose guldringene giver dig en følelse af elegance. Ringene blev populære i det seneste år på grund af det fabelagtige udseende og smukke stil og nu bryllup samt forlovelse, løfte ringe laves og bæres på disse særlige dage.

Specialdesignede ringe i rosaguld:

Så lad os se på de 9 bedste designs af rosaguldringe til forlovelse og bryllupper.

1. Designer rosaguldringe med safir:

Designer rosaguldringe med safir

Denne type rosaguldring fremstår meget charmerende og bestemt meget iøjnefaldende, også med sine krondesigner, hvor den er i rød sten i midten og den blå safir, der tilføjer den et mere herligt udseende. Ringens design er en perfekt blanding af moderne såvel som vintage.

2. Enkle rose guld hjerte ringe:

Enkle Rose Gold hjerte ringe

Denne type simple ringe ser ud til at være tidløse og klassiske at have på. Ringen er udført i 14 k rose guld med søde stilfulde små hjerter besat i begge de åbne ender, hvilket giver den et stilrent look. Denne type ring kan bæres dagligt og også et godt kontortøj.

3. Rose Gold Promise Ring:

Rose guld løftering

En løftering er en, hvor to mennesker sætter en forpligtelse, og den ring er et tegn på det. Rose guldringen står eksklusiv med tre diamanter besat i en række og små slebne diamanter på siderne af ringen, der giver den et himmelsk udseende.

4. Hvidt og lyserødt kryds over vielsesring:

Hvidt og lyserødt kryds over vielsesring

Oodles og den bemærkelsesværdige farvekombination af hvide og lyserøde guldringe står som en perfekt vielsesring. Den store mousserende hvide diamant besat i midten med små slebne diamanter præget som siderne i kryds og tværs, hvilket giver den en strålende og smuk vielsesring.

5. Forlovelsesringe med hvide og lyserøde diamanter i rosa guld:

Rose guld hvide og lyserøde diamanter forlovelsesringe

Hvad kan være mere værdifuldt end diamanter på ens engagement og i øvrigt, hvis det er udført på rosaguld. På toppen af ​​ringen er stor glansfuld og blændende hvid diamant præget med små lyserøde diamanter indlejret på siderne af ringen med små slebne diamanter, der får den til at se en fantastisk og lidenskabelig forlovelsesring ud.

6. Unikke rosaguldringe til mænd:

Unikke rosaguldringe til mænd

Denne type flade ring udformet i hvidt såvel som rosaguld fremstår fantastisk og meget tiltalende, når den bæres af unge drenge eller mænd. Rose guld er udformet i et specielt mønster i midten af ​​ringen, hvilket giver det et eksklusivt udseende og derefter bæres til enhver lejlighed eller fest.

7. Antik Rose Gold Band Ring til kvinder:

Antik Rose Gold Band Ring til kvinder

Denne type antikke rosaguldbåndsringe ser fantastisk ud på en kvinde og giver hende et minimalistisk udseende. Da ringen er temmelig bred i form, dækker den fingrene, og de ædle diamanter besat over hele ringen får den til at se kongelig og stilfuld ud, når den bæres.

8. Wrap Style Leaf Shaped Trip Rose Gold Ring:

Wrap Style Bladformet Trip Rose Gold Ring

Ringen i indpakningsstil i roséguld har tre lag og har små søde orlovsforme på den. På ringene er små to diamanter kronet for at give et elegant udseende og har et tiltalende udseende, når de bæres lange fingre.

9. Mænds guldring med diamanter:

Herre ring i guld med diamanter

Da mænd også elsker at bære stilfulde og fashionable ringe, så giver denne type rosaguldringe med små diamanter præget i en bestemt stil ringen et unikt og smart look, når den bæres af mænds.

Rose guldringen er et perfekt valg for alle at bære, og den kan også bæres til enhver lejlighed. Ringen kan slås sammen med traditionelle såvel som vestlige tøj, hvilket giver dig et ekstra almindeligt udseende. Ringen indeholder samme mængde guld som nævnt, men er lyserød i farven og findes også i både 14k og 18k. Så du kan vælge ringen efter dit valg og få det forbløffende udseende.