Top 9 ansigtsskrubber

For mennesker, der stadig ikke er klar over ansigtsskrubber, er det faktisk elektriske eller batteridrevne børster til dit ansigt, der giver dig mulighed for at nyde en spa -lignende behandling lige fra bekvemmelighederne i dit eget hjem. Disse børster er små og kompakte med udskiftelig mund, og de har også fordelen ved at transportere. Mens nogle faktisk ligner en børste, er der andre mekaniske, der har en lidt mere kompleks måde. Disse børster hjælper dig med at udjævne din hudfarve og fjerner pletter, mørke pletter og mulige tegn på yderligere udbrud. Dybest set går disse børster dybt inde i det dermale lag og tvinger snavs og urenheder ud. I denne artikel har vi listet nogle af de bedste ansigtsskrubbørster, som du måske vil tjekke ud.

Bedste ansigtsskrubbørster i Indien:

1. Proactiv Plus Deep Cleansing Brush:

ansigtsskrubbørste

Proactiv er et verdenskendt firma, der stort set beskæftiger sig med dine hudfejl som pletter, overskydende acne og hudpletter. I denne dybderensende børste har vi en 360 graders roterende børstehårstop med ændringer af mulighederne for hastighedsændring. Denne børste deltager ikke kun i eksfoliering og aften uden for huden, men giver også en afslappende massage, da de roterende børster holder din hud rolig og renset.

2. Foreo Luna til mænd:

Foreo Luna til mænd

En elegant oval formet kompakt ansigtsrens, der er specielt formuleret til ujævn og stædig mænds hud, ligner denne T sonic -rensemiddel en mat sort oval kuppel, der hjælper dig med at udjævne huden lige efter du har barberet dig, så din hud kan føles baby blød og se utrolig perfekt ud.

3. GoBonjour ansigtsbørste:

GoBonjour ansigtsbørste

Denne børste fra Go Bonjour leveres med en udskiftelig overflade, der kan udskiftes med massagepuden eller blot bruges med børstehår som en skrubber. Go Bonjour -børsten bruger sine fine kvalitetsbørster til at tvinge snavs og urenheder ud, blødgøre og afslutte din hud, så snavs ikke tilstopper dine porer.

4. Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush:

Mary Kay Skinvigorate rensebørste

Den fintbørste børste fra Mary Kay er blød og smidig på følsom hud, da den går dybt ned i snavs og olielommer og løfter snavs og kimpartikler op. børsterne har afrundede hætter, så den ikke irriterer huden, mens den renser og masserer den.

5. Visapure ansigtsrensebørste:

Visapure ansigtsrensende børste

Denne pensel i elegant pink er designet bedst til at passe til dine øjne og dine behov og har en roterende og oscillerende børste, der er fastgjort på toppen, der fjerner din hud fra fedtet, snavs og pletter. Det slanke håndtag, der er let at holde, giver dig bare det perfekte greb.

6. Rio Sonicleanse System:

Rio Sonicleanse system

Sonicleanse fra Rio er en trevejs fungerende børste, der ikke kun renser dit ansigt fra de dybeste porer, men også eksfolierer død ru og tør hud og afslører den bløde babyhud under. Dens børster af høj kvalitet udjævner små udslæt og skavanker, hvilket gør din hud jævn struktureret og glat.

7. Olay Fresh Effects Powdered Contour Cleansing System:

Olay Fresh Effects Pulveriseret konturrensningssystem

Denne ansigtsrensende børste har en bøjet top, der passer til dit ansigts kontur, da den børstehårede børste på toppen effektivt fjerner snavs og olie fra de underliggende lommer. I modsætning til de andre børster har denne børste en trekantet børstet overflade, der passer perfekt til ansigtets konturer, mens den skrubber de døde hudceller væk.

8. Braun Face Beautifying Edition:

Braun ansigtsforskønnende udgave

Ansigtsrensningsbørsten fra Braun bruger en tovejs udskiftelig top med den sædvanlige børste, der renser urenhederne fra de hudcellelag, da den anden mulighed leveres med en lille epilator, der jævnt fjerner fint ansigtshår omkring læberne og hagerne uden braising eller irritation af huden.

9. Bliss Fabulips Pout-o-matic:

Bliss Fabulips Pout-o-matic

Dine læber er en af ​​de fremtrædende dele af din hud og rynker alle de andre med fokus på hudproblemer, her er en rensebørste, der fokuserer på læberne, især rynkerne, de solbrune linjer og død og udtørring af sprukken hud. Eksfolierende og udglattende tekstur, dette er et godt læbeplejeprodukt.