Franske kvinders skønhedshemmeligheder og tips

Vil du opnå ubesværet skønhed? Spørg franskmændene, hvordan de gør det. Gennem årene har franske kvinder været kendt for deres smarte udseende og elegante stilfølelse. Mens andre kulturer er optaget af at se perfekt ud, har franske kvinder været mere optaget af at se naturlige ud. Med deres helt uklare hår og minimale makeup har franske kvinder mestret kunsten at udføre et naturligt look til perfektion. Det er dog ikke så let som det ser ud, for fransk skønhed har sin egen andel af hemmeligheder. I dag afdækker vi for dig nogle af de ældgamle skønhedsritualer, der har fået franske kvinder til at virke så uimodståelige.

Skønhedshemmeligheder og tips til franske kvinder:

franske kvinder skønhedshemmeligheder

Hudplejeregime slår slag:

Franske kvinder kan lide at holde det enkelt. Du vil aldrig finde dem caked med makeup. De holder sig så langt væk som muligt fra foundation og basismakeup, der holder sig til bare det grundlæggende – læbestift, mascara og rødme. De foretrækker naturligt glødende hud og lægger derfor større vægt på hudpleje. Deres fokus er mere på hudplejeprodukter frem for kosmetik. Rensning, toning og fugtgivende er daglige ritualer, og de vil gerne gentage det så mange gange, hvis de skulle holde huden hydreret og forhindre hudens ældning.

Ansigtsmasker og massage:

Franske kvinder har været kendt for at bruge ansigtsmasker til deres hud og hår fra en meget ung alder. De foretrækker at reparere, berolige og forynge huden frem for at genskabe lag af ny hud gennem overdreven eksfoliering. Hjemmelavede ansigtsmasker lavet af naturlige ingredienser er nøglen, da franskmændene elsker at tage en naturlig tilgang til skønhed.

Ansigtsmassage er en anden besættelse af franske kvinder for at lindre stress og få en sund glødende hud. Hvis du får lavet en ansigtsbehandling i Frankrig, kan du også være sikker på at få en rigtig god ansigtsmassage. Franske kvinder giver sig selv en blid ansigtsmassage dagligt, når de påfører fugtighedscreme.

Toning Waters:

Når det kommer til toning, tager kvinderne i Frankrig i vandet og vælger kornblomstvand og rosenvand til at gøre jobbet. Endvidere er termisk kildevand, der er skånsomt for huden, enormt populære skylningsmidler, der bruges efter rensning til at erstatte det hårde vand i Frankrig.

Vi hørte det fra The Grapevine:

Rødvin, som de fleste af os kender, er fyldt med antioxidanter, der har øgede sundhedsmæssige fordele for kroppen og anti-ældningseffekter på huden. En vigtig del af den franske kultur, vin er for franskmændene, hvad vand er for os.

Hemmelighed for franske kvinders frisurer:

Franske kvinders frisurer hemmelighed

En fransk kvindes naturalistiske tilgang til skønhed udvides også til hendes hår. De gør ikke for meget ved deres hår med hensyn til styling og stylingprodukter, men vælger i stedet behandlingsprodukter. For dem er forebyggelse bedre end helbredelse. De vasker ikke deres hår hver dag, men hver anden dag, og de opgiver føntørreren, så deres hår kan tørre naturligt. Mest af alt, hvis nogen kan udføre et forvirret look på en smart måde, er det den franske kvinde.

Fitness og kost af franske kvinder:

De franske kvinders små rammer er misundelse og lyst hos mange rundt om i verden. Som alt andet tager de den naturlige vej ud for at holde sig i form ved en daglig kamp med fysiske øvelser, der omfatter parkering et par blokke fra deres arbejdsindgang eller at stå af toget et par stop før deres destination for at gå og bruge trappen i stedet af liften for at holde deres hjerter tikkende.

Fitness og kost af franske kvinder:

Hvad deres kost angår, tror franske kvinder ikke på slankekure. De spiser deres hjerter ud, men de bliver ikke fede. Deres hemmelighed er at spise mindre af de allerbedste ved måltiderne, mens de snacker små andele af sunde fødevarer med jævne mellemrum i løbet af dagen. De ved, hvad der er godt for dem, og nøjes med friske råvarer frem for forarbejdede og emballerede fødevarer. De har en tendens til at spise mere fisk end grøntsager, flere grøntsager end frugt og yoghurt to gange om dagen.

Hvis der er noget at lære af de franske kvinders skønhedshemmeligheder og livsstil, er det at være fornuftig omkring det og omfavne din naturlige skønhed.