Gamle egyptiske skønhedshemmeligheder og tips!

Gamle egyptiske skønhedshemmeligheder og tips

Besættelsen af ​​skønhed har været fremherskende i samfundet. Siden uendelig, men ingen kultur har omfavnet skønhed og pragt med en sådan iver, som de gamle egyptere gjorde. En civilisation, der stolte sig over sin innovative tænkning og kreativitet. De var trendsætterne, når det kom til forskønnelse og kropspleje.

gamle egyptiske skønhedshemmeligheder

Gamle egyptiske skønhedshemmeligheder:

Gamle egyptiske kvinder satte en ære i at opnå smuk hud og hår og forstærkede helt ens fysiske udseende. Moderne civilisation skylder meget af sine skønhedstip og hemmeligheder. De gamle egyptere brugte naturlige materialer og ressourcer til at skabe effektive skønhedsopskrifter og behandlinger. I dag graver vi dybt ned i fortiden for at bringe nogle af de mest naturlige gamle egyptiske skønhedshemmeligheder.

Hudpleje:

Gamle egyptiske hud acre

Da det blev udsat for det varme og tørre klima i Middelhavet, tager det gamle Egypten meget alvorlig kropspleje. Skønhedsbehandlinger til huden blev oprindeligt brugt som beskyttelse mod den varme sol. Det kom til at blive omfavnet for sine forudbesiddende og forskønnende effekter. En pasta fremstillet af vand og natron (bagepulver) blev brugt til dens suveræne rensende virkning på kroppen. Og også kendt for at forhindre ubehagelig kropslugt. Multi-fordelene ved Dødehavssalt blev også anerkendt og brugt i vid udstrækning, især af Cleopatra. Den legendariske egyptiske dronning og det berømte symbol på skønhed ville tilføje 1 til 2 kopper salt til hendes bad. Kendt for at have en beroligende effekt og bekæmpe stress og hudproblemer som eksem og psoriasis. Dødehavssaltet fungerede også som en naturlig hudforyngende og bremsede hudens ældning.

Badning i mælk og honning var meget populær blandt avancerede kvinder. Hvem også brugte denne kombination samt en blanding af Honning og Natron som ansigtsmaske. Aloe Vera var af største vigtighed, der blev brugt til hududglattning og heling af mindre snit og forbrændinger. Æteriske og aromatiske olier som rosmarin, olivenolie og mandelolie var nøgleingredienser selv i skønhedsrutiner for lavere klasse kvinder, mens duftende olier som røgelse og myrra blev brugt til at skabe værdifulde parfumer.

Hår:

Ægyptisk egyptisk hårpleje

Kvinder i det gamle Egypten elskede tykt hår og gik langt for at vedligeholde deres tykke hårmoppe, rense og pleje det med kokosmælk og varm ekstra jomfru olivenolie. Olier som rosmarin, ricinusolie og mandelolie blev brugt til at stimulere hårvækst. Henna var det meget foretrukne farvestof, mens kakao og sheasmør blev brugt som hårgeler til at style og holde deres udførlige frisurer på plads. Kvinder med højere social status valgte parykker og hårforlængelser, der var flettet eller flettet, hvilket tilføjede deres udsøgte skønhed. Kropshår blev imidlertid betragtet som uattraktivt og blev fjernet af den gamle egyptiske kunst med kropssukker, der involverede brug af en sukkerpasta fremstillet af vand, sukker og citronsaft.

Øjenmakeup:

Gamle egyptiske øjenmakeup

Der blev lagt stor vægt på øjnene af både mænd og kvinder, der betragtede øjenmakeup som et vigtigt krav ikke kun for at forbedre ens skønhed, men også for dets mirakuløse egenskaber. Grøn og sort kohl lavet af malakit (en kobbermalm) og galena (en blymalm) tjente et dobbelt formål. Det blev brugt til at male øjenbrynene, gøre vipperne mørkere og skitsere øjnene samtidig med at de beskytter øjnene mod sol og støv. Hævelse omkring øjnene blev behandlet med påføring af avocado.

Fitness og kost af gamle egyptere:

Fitness og kost af de gamle egyptere

Mange sportsgrene i dag var en kombination af fornøjelses- og fitnessaktiviteter i det gamle Egypten. Sport som svømning, vægtløftning, brydning, fiskeri, længdespring, roning, jagt, bueskydning og en række forskellige boldspil blev spillet med lyst og havde til formål at styrke deres kroppe og forbedre deres atletiske dygtighed.

Oversigt:

Hvad angår deres spisevaner, bestod brød og korn af deres faste kost. Spis grøntsager som bønner, kikærter, grønne ærter og linser sammen med kød fra fjerkræ og vildt og spiselig fisk fra Nilen i lige store mængder. Få kendte frugter blev fortæret af de gamle egyptere, dadler var de mest populære, som også blev brugt som et naturligt sødemiddel og til fremstilling af vin.