10 kép Sania Mirzáról smink nélkül

A profi teniszező, Sania Mirza India büszkesége. Ő jelenleg a sportág első számú játékosa a női kettős kategóriában. Ez a nő még az olimpián is képviselte hazáját, és számos díjat nyert, és rengeteg mérföldkövet ért el élete során.

Sania Mirza smink nélkül

Sania Mirza No Smink Képek:

Itt egy kicsit megbeszéljük ennek a nőnek a valódi szépségét és természetes vonzerejét.

1. A Vintage klip:

Sania Mirza smink nélkül 1

Ez egy pillanatfelvétel egy videóból. Sania interjút készített a 2000 -es év sikeréről (valószínűleg). Mindenféle habozás nélkül megmutatta valódi arcát, és ezért mondhatjuk, hogy ez az egyik minden idők egyik legjobb Sania Mirza smink nélküli képe. Sania nem fél felfedni. Mindent elért, amit el kell végeznie, és továbbra is a pályán van.

2. Az igazi indiai arc:

Sania Mirza smink nélkül 2

Ez a különleges arc az igazi indiai nőket képviseli. Az arcán láthatjuk az összes indiai nő mosolyát, nevetését, küzdelmét stb., Akik hajlandók sikeresek lenni. Sania valóban inspirációt jelent a nők számára, és azzal, hogy bebizonyítja hivatását, büszke volt rá az ország összes nője.

3. Az egyszerű lány:

Sania Mirza smink nélkül 3

Saniát mindig a hírnév veszi körül. A világ egyik legjobb teniszezője. Miért ne lenne az? Ő is az egyik legszebb sportoló nő. Csábító arca nem igényel sminket, mivel már gyönyörű. Ez az egyik legjobb Sania Mirza smink nélküli kép.

4. A csábító arc:

Sania Mirza smink nélkül 4

Akár szép, akár nem, egy dolog biztosan elmondható, hogy Sania nagyon édes arca van. És szerencséje a szerelmeseinek, nagyon imádnivaló is. Gyönyörű mosolya van, és néha a természetes arc ringatása egy kicsit több hírnevet is ad.

5. A játékban:

Sania Mirza smink nélkül 5

Saniát egy sporteseményen látták, minimális sminkkel. Még azzal az alacsony sminkmennyiséggel az arcán is csábítónak tűnt. Valószínűleg korának egyik legjobb kinézetű nője.

6. Az Australia Open kép:

Sania Mirza smink nélkül 6

Erre a képre kattintottak, miközben Sania -t észrevették az ausztráliai nyílt sajtótájékoztatón. Csak ránézhet az arcára, és egyszerűen kitalálhatja, hogy ez a nő akkor is gyönyörű lehet, ha nem sportol sok sminket.

7. Csak egy kis ajakápolás:

Sania Mirza smink nélkül 7

Ez a Sania -kép ennek az indiai szépségnek természetesen vonzó arcát mutatja. Csak rúzst sportol az arcán. Az arc szépségének többi része természetes szépségéből fakad.

8. Minden eredmény:

Sania Mirza smink nélkül 8

Ha hajlandó sminkképek nélkül látni néhány Sania Mirzát, akkor ez az egyik a legjobbak közül, amelyeken valaha keresztül fog menni. Ezzel a képpel Sania megmutatja eredményeit természetesen csábító arcával együtt.

9. Szakmai:

Sania Mirza smink nélkül 9

Amellett, hogy sportasszony, Sania üzletasszony is, és professzionális megjelenéséről árulkodik, valahányszor elhagyja elfoglaltságait.

10. A rajongók szeretik őt:

Sania Mirza smink nélkül 10

Sania soha nem utasítja vissza rajongóit, ha autogramot vagy képet kérnek. Ez a kép felfedi ennek a fiatal indiai szépségnek az igazi arcát a kis rajongójával. Ez a mosolygós díva nem igényel sminket az arc szépítéséhez.