20 csodálatos kép Kylie Jennerről smink nélkül

Kylie Jenner egy jól ismert népszerű figura, aki szépségápoló és divatdíva. Mindannyian ismerjük Kylie -t a kinézetéről és szépségápolási dolgairól. De láttad már ezt a szépségkirálynőt, Kylie Jennert smink nélkül? Mindannyian szeretjük a kinézetét, és minden eseményre szépségdívává változik. A követői meglehetősen hatalmasak, és a paparazzik stílusa miatt mindig visszatérnek hozzá.

Kylie Jenner smink nélkül

De ma megmutatunk neked valamit, amit nem tudsz. A sminkkirálynő természetes arca és külseje a legnagyobb lelkesedés számunkra, és most legyünk tanúi a legszebb Kylie Jenner smink nélküli megjelenésének. Olvassa tovább a hírességek természetes megjelenését!

15 Kylie Jenner legújabb képe smink nélkül:

Itt vannak Kylie Jenner legnépszerűbb és leghíresebb képei smink nélkül. Ezek közé tartozik a legtöbb vírusos és néhány kevésbé népszerű, amelyeket talán nem látott!

1. Snap Chat szelfi:

Kylie Jenner smink nélkül 1

Úgy tűnik, Kylie élvezi anyaságát ezen a képen. Ezt úgy írta fel, hogy „a hajunk mindkettő rendetlen, de ..”. Nem érdekel, ha rendetlen a hajuk, de Kylie és lánya szuper aranyos anya-lány duót alkotnak. Kylie smink nélkül látható, halvány szeplőit mutatja. Ez a Kylie Jenner, smink nélküli szelfi lány duóval, imádnivaló és gyönyörű. Ez igaz a szeretet és a szépség értelmében.

2. A bájos hölgy:

Kylie Jenner smink nélkül 2

Kylie úgy néz ki, mint az egész, ebben a gyönyörű képében. Oldalt söpört fekete haja fontos szépségcélokat eredményez. Kylie igazi pózoló, ha képeket és selfie -ket kell illetni. Elmehet csupasz arccal, de minden tekintetben elképesztően jól néz ki. Túl jól néz ki, hogy igaz legyen ezen a képen. Ez a szelfi fiatalos és ragyogó, tekintettel az arcára, amely teljesen ragyog. El sem tudjuk képzelni, hogy Kylie így néz ki smink nélkül.

3. A tükör szelfi:

A tükör szelfi

Kylie tökéletesen néz ki ebben a tükör szelfiben. Jól ápolt körmei, gyönyörű bőre és kedves vonásai teszik a képeit a közösségi oldalakon a leginkább követett és kedvelt. Rendkívül magabiztos a kinézetében, és soha nem riad vissza attól, hogy pompázzon velük. Ez Kylie Jenner rúzs nélküli pillantása az elején levette az internetet, de nem állhatunk meg, de csodálhatjuk a szépség természetes istennőjét!

4. A szeplős szépség:

Kylie Jenner smink nélkül 4

Kylie természetesen szeplős nő, de hibáit erősségeiben fordította. Kylie -n még a legrosszabb szeplők is szépségfoltoknak tűnnek. A művésznő itt smink nélkül látható, és felfedi a világot valódi önmagáról. Babaszerű szemei ​​vannak, tele érzelmekkel. Ha kíváncsi rá, hogy néz ki Kylie Jenner smink nélkül, reméljük, most megkapta a választ! Merész, de szép!

5. Tiszta ártatlanság:

Kylie Jenner smink nélkül 5

A kép nagyjából bizonyítja ezt a tényt, hogy ez a nő átkozottul elképesztően tud kinézni anélkül, hogy egy kis sminket is az arcára kenne. Nincs semmi az arcán, csak az ajkak és a szemek vigasztaló testtartása, amely megolvasztja a szíveket. Nagyon tehetséges abban, amit csinál, és elmondható, hogy státusza ugyanaz, amikor lenyűgözi az embereket azzal, hogy csak egy alkalmi fehér felsőt visel ezzel a gyönyörű arccal.

6. A szem alatti maszk:

Kylie Jenner smink nélkül 6

Kylie Jenner elég fiatal, és nem várható, hogy ebben a korban elég nagy hírnevet fog szerezni. Nos, találd ki? Elég népszerű a szakterületén, és a legtöbb elismerés természetesen a hibátlan bőrének köszönhető. Ezen a képen azt látjuk, hogy Jenner kisasszony mindenféle habozás nélkül megjeleníti smink nélküli arcát, és aranyos megjelenésével rögzíti az internetet. Ez az egyik legjobb kép Kylie -ről smink nélkül. Itt látható, hogy korrektort alkalmaz a szemére.

7. Finom szépség:

Kylie Jenner smink nélkül 7

Hogyan nézhet ki egy lány olyan elképesztően, ha nem is veszi igénybe a sminket? Ha azt szeretné, hogy Kylie Jenner ne sminkeljen képeket, akkor ez lehet az egyik legjobb. Itt természetesen vonzó mosolyát sportolja, jól texturált arcával és minimális mennyiségű sminkkel az arcán, amely valószínűleg tartalmaz egy ajakbalzsamot. Ez a Kylie Jenner ajak rúzs nélkül is nagyon szép, miért ne, nézd meg a természetes mosolyát és szépségét!

8. Fiatal és gyönyörű Kylie:

Kylie Jenner smink nélkül 8

Ez a Kylie Jennerről készült kép abból az időből származik, amikor ő volt a tökéletes és legszebb tinédzser. Most már túl van ezen a szakaszon, de az arca még mindig azt a gyönyörű ártatlanságot mutatja. Haja és arca szerkezete valószínűleg a szexi és az imádnivaló tökéletes kombinációja. Olyan szépség, és ennek nagy része génjei miatt értékelhető, amelyek smink nélkül olyan csodálatosnak tűnnek. Ez a Kylie Jenner smink nélküli stílus imádnivaló!

9. A no Pore szelfi:

Kylie Jenner smink nélkül 9

Itt van egy csodálatos képünk Kylie Jennerről, anélkül, hogy bármilyen sminket viselne. Nagyon szép arca van, tökéletes szemgolyóival és ideálisan texturált ajkaival. Ő a helyes, és minden korú pasi így gondol rá. Ebben a smink nélküli képben Kylie sportosan leformálja és leesik a haját. Így fog kinézni minden lány, ha nem visel sminket, de közel sem Kylie Jennerhez.

10. A séta ideje:

Kylie Jenner smink nélkül 10

Kylie Jennert New Yorkban csattanták fel, miközben az autójából lesett az operatőrre, aki rákattintott erre a smink nélküli képre. Meglehetősen ingerült pillantást vetett rá, ami egyértelművé tette, hogy nem akarja, hogy lefényképezzék a nap ezen időszakában. És ő sportolja az arany ékszereket, és nagyon jól nézi a smink nélküli arcát. Imádnivalónak tűnik ebben a smink nélküli időben.

11. Szépség a bikiniben:

Kylie Jenner smink nélkül 11

Kylie Jenner lehetőséget ad a paparazziknak, hogy smink nélküli képeket készítsenek róla, miközben pár barátjával az L.A. utcáin sétált. Itt stílusos fekete felsőt és fekete kabátot visel, és smink nélküli arcot jelenít meg. Ez a lány tudja, hogyan teheti magát vonzóvá, anélkül, hogy megpróbálná. Természetesen gyönyörű arca tökéletes bármilyen képernyős karakterhez. Tekintettel Jenner hatalmas rajongói követésére, ezt a sminkkép nélküli Kylie Jennert a rajongók és a paparazzik kattintják.

12. Az edzés utáni szelfi:

Kylie Jenner smink nélkül 12

Erre a képre ő kattintott, miután befejezte a tornatermet. Kylie valaki, aki szereti az edzéseket és a fitnesz rutinokat. Ebből láthatjuk, hogy természetes arcát sportolja, és csak így néz ki vonzónak. Valószínűleg korának egyik legszebb színésznője Hollywoodban. Szépségét semmivel sem lehet összehasonlítani. Úgy tűnik, hogy az edzőterem ruhája is megfelel neki.

13. Smaragd haj:

Kylie Jenner smink nélkül 13

Ha ezt a képet látjuk, egy dolog biztosan kijelenthető, hogy ezt a hajszínt senki sem tudja jobban megingatni, mint Kylie. Ebben a képben sportolja természetes szép arcát és lenyűgöző mosolyát, amely megolvasztja a szíveket. Ezzel együtt a gyönyörű és vonzó testalkat sokkal jobban néz ki. Ez Kylie Jenner smink nélküli egyik népszerű képe. Ez a színes csíkos haj egyedülállónak tűnik nála is!

14. Vlog szelfi:

Kylie Jenner smink nélkül 14

Kylie a különböző közösségi médiák segítségével folyamatosan tájékoztatja rajongóit életéről és közelgő projektjeiről. Ez a kép feltárja rendkívül szép arcát, amely természetesen megmutatja a szépséget. A felső tökéletesen illik hozzá, és tónusos testétől még fantasztikusabbnak tűnik ez a kép, mint amilyen. Ez Kylie Jenner smink nélküli egyik legszebb képe.

15. Lövésre kész:

Kylie Jenner smink nélkül 15

Kylie Jenner Instagram -posztja smink nélkül felfedi az arcát. Erre a képre kattintottak, amikor minőségi időt töltött a színfalak mögött, a színfalak mögött. Smink nélkül is gyönyörűen nézett ki, és látható az egészséges ragyogás az arccsontján. Ezt a képet a mozgalmas ütemterv közepette kattintották, amikor a backstage eseményre készült.

16. Kisállat ideje:

Kylie Jenner smink nélkül 16

Íme egy félelmetes és smink nélküli kép Kylie Jennerről, ahová a lakásába viszi újonnan fogadott kutyáját. Kylie szereti a kutyákat, és ez látszik is rajta. Lenyűgözően nézett ki sima, ragyogó bőrében, amely gyönyörűen néz ki. Tiszta, tejfehér bőre alapos bőrápolási rendszer eredménye.

17. Fáradt, de csinos:

Kylie Jenner smink nélkül 17

Ez egy újabb gyönyörű kép Kylie Jennerről, ahol smink nélküli arcát sportolja anélkül, hogy egy kis sminket viselne, és szelfit készít, amelyből kiderül, hogy sok mindenen ment keresztül aznap. A lelógó szemek ellenére túlságosan csinosnak tűnik ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják. Még a fáradt és kiszáradt arc miatt is Kylie Jenner rúzs és smink nélkül gyönyörűnek és ragyogónak tűnik!

18. Angyal fehérben:

Kylie Jenner smink nélkül 18

Ez egy gyönyörű kép Kylie Jennerről, aki természetesen gyönyörű arcát viseli. A haja elképesztően jól néz ki, és természetesen a gyönyörű arca is. Itt minimális sminket visel. Angyali arca gyönyörű fehér felsővel szép képet alkot. Ő egy született díva! Kétségtelen, hogy mindannyian szeretjük őt természetes arcával és mosolyával.

19. A fülledt sziréna:

Kylie Jenner smink nélkül 19

Ez a kép abból az időből származik, amikor Kylie Jenner kissé pufók, de még mindig vonzó arca volt. Bomba, és fülledt megjelenéséről ismert. Ez a kép azt bizonyítja, hogy Kylie igazi Diva készülőben. Hosszú szempillái, hollóhaja és éles arcvonásai babának látszanak.

20. Az eltelt idő szelfi:

Kylie Jenner smink nélkül 20

Ez a kép a természetes megjelenéséről imádnivaló. Itt látható a smink nélküli szelfi, amikor időt veszít az esemény hajformázása során. Ennek a Kylie Jenner smink nélküli szelfinek a szívünk megnyerte a gyönyörű természeti szépséget. Egyáltalán nincs szüksége sminkre. Csak a gyönyörű szemeire és a mosolyára van szükségünk!

További tippek:

Íme néhány javaslat tőlünk, hogy inspirációnkból természetesen egészséges bőr és szépség legyen,

  1. Mindig tiszta arccal és smink nélkül aludjon.
  2. Kerülje a bőr öregedését természetes összetevők és rendszeres hidratáló segítségével. Ez segít egyenletesen táplálni a bőrt.
  3. Az arcmasszázs időnként jó a bőrnek, tekintettel az aktív vérkeringésre, amely ragyogóvá teszi a bőrt és az arcot.
  4. Fogyasszon egészséges étrendet, hogy ezt egészséges bőr és izzó tónus formájában mutassa meg.
  5. Tartson sok vizet, mivel a bőr hidratálása segít a ragyogásban és a ragyogásban. Ez segít a bőrnek mindig táplálni és mélyen tisztítani.

Mindannyian tudjuk, milyen híres Kylie Jenner! Sminktermékeit, szépségápolási rutinjait és kozmetikumait világszerte jól követik. Ezeket a smink nélküli Kylie Jenner képeit innen vették fel az internetre, és nem tudunk megállni, hogy tapsoljunk, milyen gyönyörű és természetesnek tűnik a mindennapokban. Ő inspirál minket a természetes megjelenéshez és az archoz. Reméljük, tetszettek ezek a lenyűgöző Kylie Jenner smink nélküli képek.

Az emberek azt is kérdezik:

1. Mi a Kylie Jenner bőrápoló?

A Kylie bőrápolás a legtöbbet beszélt téma sok követője és divatdívája körében. Kylie esküszik, hogy rendszeresen tisztítja az arcát, és nem marad le a hámló bőrről. Egészséges és alapvető bőrápolási rutinot követ.

2. Mi a Kylie Jenner fitness titka??

A legtöbben szeretnénk tudni a fitnesz és Kylie Jenner edzéstervet. Kylie szereti a súlyokat, a kardio edzéseket, a guggolásokat és a fekvőtámaszokat, hogy testét tónusban és egészségesen tartsa! Szereti a mindennapos edzést, sikertelenül.

3. Ki Kylie Jenner sminkes?

Kylie az Instagramon fedezte fel Ariel Tejada sminkesét. Ő a kedvenc sminkese, és évek óta együtt dolgozik vele.