A 10 legjobb Rani Mukherjee smink nélkül

Jól ismert tény, hogy szinte minden híresség mindig szemügyre veszi az általuk viselt ruhákat, az általuk megjelenített külsőségeket és az embereket, akikkel feltűnnek. Rani Mukherjee, az egykor Bollywood királynőjének kikiáltott minden rendben volt vele. Ő volt a vitathatatlan box office slágergyártó, aki szinte minden évben slágereket adott ki. Emellett a nyilvánosság elé került néhány férfi szereplésével együtt való megjelenése miatt.

Azonban az a képessége, hogy belemerül az érzelmeibe, és lenyűgöző teljesítményt nyújt generációjának legjobb színészei mellett, közismertté tette őt. Annak ellenére, hogy jelenleg hiányzik a szerepe, és ritkán jelenik meg a képernyőn, mindig emlékezni fognak ezekre a nagy gyönyörű szemekre, valamint hosszú hajára és kifogástalan stílusára, amelyet a legnagyobb kegyelemmel és kitartással hordozott.

Annak ellenére, hogy jó néhány alkalommal smink nélkül is észrevették, mégis sikerült megőriznie azt a nyugalmat és kegyelmet, amelyről jól ismert.

Rani Mukherjee smink nélkül:

A téli megjelenés:

rani mukherjee smink nélkül

Rani itt egy túlméretezett, de nagyon elegáns parkkal van feltüntetve, amely tökéletesen kiegészíti világos szemeit. A szemöldöke és a haja kifogástalanul karbantartott, és annak ellenére, hogy nincs rajta smink, mégis sikerül egyfajta ragyogást sugároznia, ami feltűnővé teszi. Arcvonásai láthatók, különösen azok ácsorgó arccsontjai.

Színes Rani:

Rani Mukherjee smink nélkül 2

Rani itt egy élénk sárga pólót visel, amely elősegíti a harmóniát. Ironikus módon vonásai tökéletes összhangban vannak egymással, és különleges ragyogást engednek ki. Annak ellenére, hogy nincs sminkje és alkalmi öltözéke, még mindig méltóságteljesnek és előkelőnek tűnik. Fehér karórája egy kis hangulatot kölcsönöz az öltözékének.

Kaszkád haj:

Rani Mukherjee smink nélkül 3

A gyönyörű mosolyon kívül Rani jól ismert hosszú zárairól is, amelyeket nagyon jól karbantart. Miután megszerezték a repülőtéren, Rani, annak ellenére, hogy egyáltalán nem sminkelt, fénylő mosolyával sikerül megvilágítani a felvételt. A sima fehér felső és a dizájner táskája tökéletesen kiegészítik sötét fényeit. A narancskoszorú egy kis popot is ad a ruhásszekrényéhez.

Az intelligens megjelenés:

Rani Mukherjee smink nélkül 4

Ezen a képen Rani csatornázza intellektuális oldalát, miközben beül egy várakozó autóba. Annak ellenére, hogy nem visel sminket, még mindig melegséget sugároz a gyönyörű mosolyával. A kidolgozásnak tűnő részletek nagyszerűek, és jól néznek ki. Jól ápolt körmeit jól reszelték és karbantartották.

Rózsavörös:

Rani Mukherjee smink nélkül 5

Rani teljesen elkápráztatja ezt a piros pulóvert, amelyet a színésznő korai éveiből készít ezen a fényképen. A pulóver tökéletesen felveszi karcsú alakját, és kiemeli jó testalkatát. A mosolya, mint mindig, kiemelkedő tulajdonság, amelyet mindig hibátlanul sportol.

Alkalmi Chic Rani:

Rani Mukherjee smink nélkül 6

Semmi sem sugároz kényelmet, mint egy szép sportzakó. Rani elhagyja gyönyörű sariját ezért a fekete bársony és szürke kabátért, amelyet mosolyogva sportol. A fülbevaló, amelyet visel, nagyon klassz, és csillogást kölcsönöz öltözékének.

Sportos Rani:

Rani Mukherjee smink nélkül 7

Rani egy reggeli kocogásra megy egy aranyos együttesben, amely nagyon lányos, de ugyanakkor funkcionális. A rózsaszín, a kék és a barna kombinációja jól kiegészíti a bőr tónusát. A visszahúzott haj lenyűgöző vonásait is kiemeli, amit aztán fanyar mosollyal fejez be.

Hercegné & A paparazzik:

Rani Mukherjee smink nélkül 8

A paparazziknak semmi más nem tetszik, mint megpillantani egy csillagot. Rani, aki nagyon aranyos csillagmotív sapkát visel, úgy néz ki, mint aki kész egy éjszakának nevezni. A specifikációk is nagyszerű kiegészítők.

Stílusos overall:

Rani Mukherjee smink nélkül 9

Rani látható aranyos fekete overallban. A nagy szemüveg tökéletesen illik ovális arcához. Ez a sugárzó mosoly soha nem áll a helyén.

A Fitness Freak:

Rani Mukherjee smink nélkül 10

Rani arról is ismert, hogy fitness -őrült. A jóga iránti elkötelezettsége az egyik fő oka annak, hogy tónusos. A testmozgás is ragyogóvá teszi a bőrét, ahogy azt egykor mondta.