A top 9 Amala Paul smink nélkül

Amala Paul egy híres dél -filmes színésznő, akinek nagy része volt a slágerekből és bukásokból. Ez a szépség, miután csatlakozott az egyeteméhez, elkezdte modellezési portfóliójának korszerűsítését, amely révén néhány elismert filmajánlatot kapott. Hamarosan oldalakat kezdett játszani a malajálam filmekben, és végül egy vitatott karakter, akit egyik filmjében ábrázolt, utat vágott neki az erdőn keresztül, hogy elérje a csúcsot. Annak ellenére, hogy a film sosem sikerült nagyra, mégis.

Amala Paul, amelyet most az egyik legszebb dél -indiai filmvezetőnek tartanak, ebben a cikkben számos smink nélküli átalakításon megy keresztül, amelyek miatt kissé másképp nézhet ki. De a nap végén mi leszünk a bírói, hogy valóban gyönyörű ember -e kívülről.

1. Friss arcú szépség:

amala paul smink nélkül

A képen látható, divatos, szaténfehér blúzt viselő Amala haja nyitva volt és természetes, oldalra szétnyílt, miközben minimalista megjelenésében csodálatosnak tűnt. Ahogy a napsütésben megcsókolt, sült bőr csillogott, az arcán csak a kegyelem volt látható.

2. Természetesnek lenni a lövéseknél:

Amala Paul smink nélkül 2

Egyik korábbi fotózásán Amala színésznő jól nézett ki a részéről, miközben magához ölelte hiányosságait, és továbbra is bátran pózolt a fotónak. Mutatja a világnak, hogy határozottan hisz a hibákban, itt Amala vörös magas nyakában és szeplősen mosolyog kedvesen a kamerának.

3. A minimalista megjelenés:

Amala Paul smink nélkül 6

Amala egy meglehetősen sima bőrű porcelánbaba -kinézetet mutatott be itt, ahol a minimalista megjelenés mellett döntött. Hagyományos bindi díszítette a homlokát, miközben szeme lágy tapintású volt, kiemelve a vonásait, talán lágy, rózsás fényességgel az ajkakon.

4. Más megjelenés:

Amala Paul smink nélkül 4

Amala ezúttal egy egészen más megjelenést próbált ki, egy gyönyörűet, ahol felöltött egy szemüveget, és egy gyönyörű, szöges arany fülbevalót viselt. Egészen kecsesen nézett ki új kiegészítőjével, miközben a smink nélküli arca mosolyra húzódott.

5. A készlet mögött:

Amala Paul smink nélkül 5

Az egyik másik képen látható volt, hogy segítő kezet nyújtott a rendezőnek, miközben mindketten belevetették magukat a fényképezőgép mozdulataiba. A felvételek és a smink retusálás között Amala Pault teljesen istenien nézett ki, és minimális sminkje javítja a megjelenését.

6. Póz Ahoy:

Amala Paul smink nélkül 6

Amala miközben szaténfehér ruhájában pózolt, csipkézett szegéllyel, a fej mögött tartotta az elegáns kalapját. A képen nyoma sem volt a sminknek, mégis meglehetősen szerénynek és gyönyörűnek látszott, aranybarnított bőre meleg hangulatot árasztott..

7. Kíméletlen szelfi:

Amala Paul smink nélkül 7

Egy átlagos selfie -játék megfelelt Amala -nak a képernyőn, ahol ugyanolyan ragyogóan nézett ki a fényképezőgépről. Ez a szelfi látta, ahogy megmutatja hibátlan bőrét, miközben figyelmesen nézte a kamerát. Azt mondják, hogy egy kis bélés a lányok legjobb barátja, ezért egy halvány fekete vonal kiemelte csinos kukucskálóit.

8. Még egy szelfi:

Amala Paul smink nélkül 8

Amala ismét szelfit készített, és ezúttal semmiféle sminkmaradvány nem volt az arcán. Haja középen szétválva és formázva természetes érzetet adott, és ragyogóan pompázott a kamerában.

9. Készült a munkájához:

Amala Paul smink nélkül 9

Miközben Amala azzal foglalkozott, hogy a dolgozók megismerkedtek aznapi szerepével és munkájával, a válla fölött őszintén látta, hogy alkalmi ruháiba öltözve, póniba kötött hajjal, smink nélkül, az arcán megbeszéli a jelenetet más tagok.