Top 8 Anjali smink nélkül

Filmes karrierjét azzal kezdte, hogy modellező évei elmaradtak, miközben elkezdett dolgozni az alacsony profilú telugu és tamil filmek áttörésén. Debütáló filmjét hirtelen felajánlotta neki a filmrendező egyik modellkedési mutatványa során, és így Anjali lassan és fokozatosan talapzatot szerzett magának a Kollywood film műfajában..

A kezdetekkel az a helyzet, hogy mindig olyan csinosak és felkészültek a kamerás megfigyelések során, hogy amikor a való életben látjuk őket, gyakran másképp néznek ki. Most a sztárokon múlik, hogy fenntartsák magukat addig a pontig, amikor sminkkel vagy anélkül is jól néznek ki. Annak ellenére, hogy ez elég megerőltető életmód, nézzük meg, hogy Anjali megfelel -e az elvárásainknak, vagy sem.

1. Póz az autónál:

anjali smink nélkül A Pose By The Car

Pompás kék felsőt visel Anjali teljesen pompásan néz ki egy autó mellett. Ez a kép tiszta bizonyítéka annak, hogy Anjali egy csepp halott szépség, még akkor is, ha az arcán nincsenek sminkjelek. Anjali a szépség, ha nem sminkel.

2. Hangkiadás:

anjali Audio Release Look

Ez a déli színésznő egy nagyon jazzes félpólós nyakú, teljes ujjú pólót visel, és tudja, hogyan kell káprázatosnak tűnni, anélkül, hogy bármilyen bonyolult sminkre lenne szüksége. A mosolya mindig olyan csábító, amikor hatékonyan húzza le a smink nélküli megjelenést. Ő valóban szépség smink nélkül, és ez a kép ismét bizonyíték erre a tényre.

3. Minimalista díj:

Anjali Smink nélkül Minimalista Díj Look

Ha bármilyen hivatalos eseményre megy, egy kis sminkre van szükség ahhoz, hogy a játék csúcsán legyen még azok számára is, akik nem kedvelik a sminket. Anjali, aki a smink nélküli megjelenést részesíti előnyben, néha a minimalista megjelenés mellett dönt, amely csak egy kis rúzs, szemceruza és rúzs. Ez a kép azt mutatja, hogy ennek a színésznőnek nincs szüksége extravagáns sminkre, hogy bármilyen eseményre ragyogó rámpás megjelenést hozzon létre.

4. Etnikai gyökereinek felkarolása:

Anjali smink nélkül, ölelve etnikai gyökereit

Ezen a képen ez a déli színésznő nagyszerűen felöleli etnikai gyökereit. Az etnikai viselet már sok különböző és élénk színből áll, ezért Anjali nagyszerűen használja ezeket a színeket smink nélkül. A smink csak eltompítaná a szépségét, ha ilyen nagyszerű megjelenést kell lehúznia.

5. Mozgókép:

Anjali smink nélkül

A film része, ez a kép Anjali forgatása közben készült. Ez még mindig azt mutatja, hogy a sminkes nagyon minimális sminket használt fel, hogy a színésznőt a fényképezőgép teljes dívajává tegye. A felhasznált smink nem adott hozzá mesterséges szépséget, hanem fokozta Anjali szépségét.

6. Simpleton fotózása:

Anjali Smink nélkül Simpleton fotózása

Anjali egyik nagy vívmánya, hogy remekül tud kinézni a fényképezőgépen akár fotózás közben, akár forgatáson. Ez a fotózás azért készült, hogy megmutassa, Anjali pontosan nem igényel sminket, hogy jól nézzen ki a fényképezőgépen. A kamera fokozta szépségét, és mosolya teljesen lélegzetelállító volt. Ő valóban inspiráció minden hölgy számára.

7. Természetesnek lenni:

Anjali tamil színésznő a Hyderabad DCP Office Photos -ban

Anjali még a stresszes helyzetekben is a lehető legjobban néz ki, és ez a kép is ezt bizonyítja. A rendőrőrsről kilépve Anjali nyugodtnak és összeszedettnek tűnt, és mivel nem volt idő sminkelni, ez a kép valódi bizonyítéka a smink nélküli szépségének..

8. Hirtelen őszinte:

Anjali smink nélkül hirtelen

A hirtelen égetés olyasmi, amiről az emberek néha nem tudnak, vagy meglepődnek, hogy áldozatul esnek, és Anjali filmsztárként rengeteg hirtelen Candid -nak van kitéve. Ez a kép hirtelen őszinte elkapja Anjali váratlanul, de még mindig szépség smink nélkül.