25 forskellige typer strømper til mænd og kvinder i Indien

Strømper er meget nyttige og vigtige dele af fodtøjet. Sokker hjælper os med at undgå de grimme sko-bid og beskytter også vores fødder mod den friktion, der opstår, når vi går iført sko. Der er forskellige typer strømper baseret på længden. Man bør også være forsigtig med at vælge strømper i henhold til vejret og klimaet.

Forskellige typer sokker med billeder:

Her er et par typer strømper, hvorfra du kan bestemme den rigtige til dig selv.

1. Ankel længde sokker:

Ankel længde sokker

Disse strømper går også under navnet “Low Cut Socks”. De foretrækkes af mænd, der bærer lave snit sko, bådtype sko eller loafers. Disse strømper forhindrer vabler og giver samtidig et sofistikeret og elegant look. Folk, der elsker funky ting, bør helt sikkert have ankellange strømper.

2. Knælængde kvinders strømper:

Knælængde Dame Strømper

Disse typer kvinders strømper foretrækkes generelt af dem, der elsker at have støvler på. Det er sokker, der ser højt ud. Disse strømper giver fuldstændig beskyttelse mod hårdt vejr og er meget velegnede til udendørs aktiviteter. I de tidligere dage var disse strømper meget populære blandt piger, og det var en del af uniformen.

3. Fiskenetstrømper til damer:

Fiskenet sokker til damer

Disse er meget stilfulde damestrømper. De fås generelt i sort og hvide farver. De kan bæres med lærredsko eller endda pumps. De betragtes normalt som et festivaltilbehør. De tilbyder et funky look til dit ellers almindelige outfit.

4. Sokker med læglængde:

Sokker i læglængde

Kalveslange strømper bruges generelt med shorts, nederdele og afslappede kjoler. De giver både varme og beskyttelse. Kalveslange strømper foretrækkes, når du vil se meget afslappet ud.

5. Hegn Net Sokker:

Hegn Net Sokker

Disse strømper er en del af det eksotiske tøj. De er generelt lavet af en blanding af akryl og spandex materiale. De er meget sexede og har et geometrisk mønster. Det kan også bemærkes, at en størrelse passer til alle.

6. Strømper til besætningslængde:

Sokker med besætningslængde

Disse typer strømper er omkring seks til otte tommer lange og når under læggen. De er gode til udendørs aktiviteter som vandreture og endda sport. Disse strømper er unisex og kan bruges af både mænd og kvinder.

7. Slip on Socks:

Slip on Socks

Slip-on strømper er meget tynde. De betragtes generelt som perfekte til ballerina sko, loafers. Et andet navn for disse strømper er No Show Socks. Slip-on strømper er gode til folk, der ikke kan lide at have strømper på. Så hold et par slip-on strømper ved hånden.

8. Kvartlængdesokker:

Sokker i kvartlængde

Kvartlange sokker når lige over anklen og under læggen. De giver fødderne beskyttelse mod blærer samt skobid. Disse typer strømper kan bæres af mænd med jakkesæt og andre professionelle tøj, da de har et elegant look. Kvinder foretrækker at bære dem om natten bare for at beskytte deres fødder.

9. cubanske hælstrømper:

Cubanske hælstrømper

Cubanske hælstrømper er fantastiske bedøvelser med et enkelt udseende og en af ​​de bedste kvinders strømper. Det ser virkelig charmerende ud, når det bæres med kjoler i vintage stil. Disse strømper har uigennemsigtige manchetter med bageste sømme i slående sort farve. Cubanske hælstrømper findes generelt i 3 farver – sort, hvid og beige.

10. Ankel & Heel Pain Reliever Socks:

Ankel & amp; Heel Pain Reliever Socks

Disse typer strømper er specielt fremstillet til at lindre smerter i fødderne. Det er en velsignelse for løbere, vandrere eller folk, der bruger lang tid på at stå. Det giver lindring fra Heel Spurs, Arch Pain, Heel Pain etc. det er designet på en sådan måde, at det kan bæres dagligt og meget behageligt under sportsaktiviteter. Fodlugt reduceres betydeligt, da den har antimikrobielle fibre. Det har specielle kompressionszoner til at lindre smerter.

11. Hæklede baby støvler:

Hæklede baby støvler

Disse støvler er til babyer. De beskytter babyernes ømme fødder mod de barske forhold. Disse er meget lette at lave og findes i mange mønstre og stilarter. Der er forskellige steder, der viser nemme måder at skride disse støvler på. De er også let tilgængelige i butikker og online.

12. Moccasin Tøfler Sokker:

Moccasin tøfler

Her er endnu et dejligt par sokker til børn. Hjemmesko i mokasin -stil holder fødder og tæer varme. Det anvendte læder er af en vaskbar slags. Læderet er syet på bomuldssokkerne. Disse typer strømper findes i forskellige farver og funky slags designs.

13. Lårhøje sokker:

Lårhøje sokker

Disse lårhøje sokker er lavet af en blanding af poly-bomuld. De er bløde og meget behagelige at have på hele dagen. De ser meget søde ud, når de bæres med minis eller shorts. De kan også bruges med skoleuniformskørtet. De er fleksible og bløde på huden.

14. Fodboldstrømper:

Fodboldstrømper

Disse strømper er specielt fremstillet til fodbold eller fodboldspillere. De giver en masse komfort, da de er polstret ved hæle og fod. Det anvendte stof tillader let luftstrøm og ventilation. Toppen har elastik for at forhindre den i at hænge ned under løb.

15. Vinterstrømper:

Vinterstrømper

Om vinteren bliver fødderne temmelig kolde, og det bliver svært for dig at gå rundt. Disse vintersokker er strikket af uld for at holde dine fødder varme om vinteren. Gå videre og skaff dig et par af disse varme vintersokker. De er så lette, at du også kan strikke dem selv.

16. Frillestrømper til babyer:

Frillestrømper til babyer

Tjek disse søde par bomuldssokker med dikkedarer. De ser smukke ud på babyer såvel som piger. De fås også i forskellige farver, der matcher deres kjoler. Det er et glimrende valg til fødselsdage, fester og andre funktioner. Det kan også bruges som daglig slid. De er behagelige, da de er lavet af bomuld.

17. Stirrup Sokker:

Stirrup Sokker

Stirrup sokker var en del af uniformen til baseballspillerne i 1900’erne. Langsomt forsvandt denne stil af strømper. I dag vender den gamle sokestil tilbage med et stort brag. Hvide lange sokker er dækket til med Stirrup strømper.

18. Benvarmerstrømper:

Leg Warmer Sokker

Benvarmere er favoritterne om vinteren. De er generelt lavet af naturligt bomuldsgarn, som er en god svedabsorberende. De er et trendy tilbehør, der foretrækkes af piger, da du kan bære dem på dine jeans eller på et nederdel, så din kjole ser ekstra unik ud. Disse gør også gode gaver til fødselsdage og jul.

19. Skisokker:

Skisokker

Folk, der elsker at stå på ski nu, har disse vidunderlige strømper specielt designet til ski-elskere. De er sjove at have på, da de kommer i lyse og levende farver. Disse strømper holder dine fødder varme i den iskolde sne. De tilbyder også komfort og holder dine fødder lugtfrie. Kalven er helt lukket, da de har et højt snit. Disse strømper har polstrede såler.

20. Split Toe Sokker:

Split Toe sokker

Indiske kvinder har meget svært ved at gå rundt om vinteren, da de normale sokker er svære at have på med chappals eller sandaler. Disse Split Toe -strømper er meget efterspurgte, da de kan bruges med chappals. Strømperne har et rum til stortåens tommelfinger, og de resterende tæer har et andet rum. Det er som en bagehandske til foden!!!

21. Ballet Grip Socks:

Ballet Grip Sokker

Ballet Grip Socks er designet til yoga, ballet og andre aktiviteter. Disse strømper giver dig mulighed for at koncentrere dig om aktiviteten uden frygt for at glide. Det holder også fødderne rene og tørre. Sålen har et prikmønster, der øger grebet på gulvet.

22. Gel Sokker:

Gel sokker

Det er virkelig vidunderlige strømper, da de fungerer som fodcremer. Du behøver ikke at påføre fodcreme for at holde din fod blød, da disse strømper kommer med en foring af fugtgivende gel, der har E -vitamin & Jojobaolie. Opbevar dem i køleskabet inden brug. Brug den om natten i et par dage, og du vil se dine fødder blive bløde og uden revner.

23. Lyserøde tylsokker:

Lyserøde tylsokker

Disse strømper er lavet af nylon tyl materiale, der er af en meget overlegen kvalitet. De strækker sig ikke og sidder løst. Disse tylsokker har en rygsøm ligesom de gamle dages strømper.

24. Hjerteformede rygsømssokker:

Hjerteformede rygsømssokker

Hvis du planlægger at bære en mini nederdel eller shorts til enhver udflugt, så er her en perfekt slags strømpe, der vil passe meget godt til din kjole. Disse strømper har rygsøm med lidt lyserødt hjerteresign over sømmen bagpå. Denne sok vil skabe en stilerklæring.

25. Gennemsigtige strømper:

Gennemsigtige sokker

Det er de nyeste trendy sommersokker. De er lavet af en kombination af spandex, polyester og bomuld. De er tynde og gennemsigtige med designs kun på anklen, fødderne og tæerne. De findes i mange farver, der matcher din kjole, og de passer godt til enhver form for fodtøj.

Strømper er meget vigtige, da de forhindrer fødderne i at stinke. De forhindrer også vabler og holder fødderne varme om vinteren. Der findes forskellige slags kvinders strømper og herresokker. Der er forskellige typer strømper til forskellige årstider – uld til vinter, tynd bomuld til sommer osv. Der er også forskellige typer strømper til forskellige former for sportsgrene. Så glad sokning!!