20 populære solbrillemærker til mænd og kvinder

Solbriller! Det er et must-have tilbehør til både mænd og kvinder. Den stil og tendenser, der er forbundet med solbrillemærkerne, stiger for nylig. Det er blevet et perfekt tilbehør til begge køn til alsidige lejligheder og udseende. Solbriller hjælper os med at beskytte mod de skadelige UV -solstråler og tilføjer en definitiv stilerklæring for at give smarte, slanke og kantede vibes med moderne nuancer. Uanset om det er på en ferie eller en fest eller brunch og udflugter, løfter solbrillerne det overordnede udseende og tilføjer et unikt statement -stykke med cool udseende og fashionable vibes. Hvis du leder efter nye designs i din samling, har vi det bedste mærke til mænd og kvinder her.

Hvilke er populære solbrillemærker i Indien:

Mani forbundet med solbriller til mænd og kvinder mærker er blevet meget populær for nylig. Det er blevet et perfekt tilføjelses-tilbehør, der er værd at investere i for at opnå moderne retro og fejlfrit udseende. Vi har en håndfuld af de bedste og bedste mærker, der fremstiller solbrillerne til både mænd og kvinder i dette scenario. De er alle standarder i verdensklasse inden for design, udseende og modeller. Vi har solbriller af højeste kvalitet og udseende fra de populære globalt fashionable Givenchy, Fendi, Gucci og Versace til den stedsegrønne Calvin Klein, HRX, Levis, G star og Ray-Ban.

Top og bedste solbrillemærker og modeller i verden:

Lad os se på de nyeste solbrillemærker.

1. Ray-Ban solbriller:

Ray Ban solbriller

KØB NU

Firmaet RayBan er blandt det mest populære mærke til solbriller, både i Indien og verden. Det er et italiensk og amerikansk oprindelse, skabt tilbage i 1936. I de tidlige dage var RayBan kendt for deres Aviator-solbriller, hvorefter de er kommet i gang med at producere og designe flere typer og udseende til sidst. Lige nu er de blandt de førende populære populære solbrillemærker i denne serie.

Nøglefunktioner: Mærket koncentrerer sig kun om at levere det rigtige øjet-slidrelaterede tilbehør til mænd og kvinder. De har en række linser og solbriller i deres design. RayBan er kendt for sine slanke og moderne, men tidløse designs.

Typer af tilgængelige solbriller: Wayfarer, Aviator, Round, Eye-form med forskellige stelfarver, herunder brun, grå, militærgrøn, gennemsigtig og blå.

2. Fastrack solbriller:

Fastrack solbriller

KØB NU

Fastrack er et indisk mærke, der blev fundet i 1988. De har en række tilbehør og produkter, der passer til indiske ungdoms præferencer og stilerklæringer. Lige fra ure og tasker/tegnebøger til solbriller og mere er Fastrack blandt det førende tilbehørsmærke lige nu i Indien. Dette er blandt de mest populære kendte solbrillemærker.

Nøglefunktioner: I modsætning til flere modehuse og førsteklasses designermærker er Fastrack -produkter af højeste kvalitet og overkommelige.

Typer af tilgængelige solbriller: Man kan finde en række solbriller i mærket, fra runde og aviator til geometriske designs og forskellige modeller.

3. Polaroid solbriller:

Polaroid solbriller

KØB NU

Polaroid er et særligt anerkendt brillemærke, der blev etableret i 1937 i Cambridge. De er kendt for at lede og designe innovative polariserede solbriller, linser og stel. Mærket fokuserer på at skabe højeste kvalitet og holdbare brilleprodukter, der fungerer som et fashion statement, men beskytter øjnene mod skadelige stråler og andre ydre faktorer.

Nøglefunktioner: Polaroid -briller og solbriller giver højeste komfort og kvalitet i polariserede linser og briller. De er holdbare, kvalitetspræmie samt velegnede til øjne.

Typer af tilgængelige solbriller: Da polaroid er et brillemærke, har de en række produkter, der matcher stilkrav og øjensundhedssager. Du kan finde designs af stel og linser med farver her.

4. Calvin Klein solbriller:

Calvin Klein solbriller

KØB NU

Calvin Klein er et amerikansk amerikansk firma etableret i 1968. Mærket har specialiseret sig i beklædningsprodukter, tilbehør, tasker og en række forskellige sportstøj. Højkvalitets mærketilbehør, herunder brillerne, fremstår som forenklede og stilfulde med et skarpt og skarpt design i stedet for sydende og blændende udseende.

Nøglefunktioner: Solbrillerne fra CK er af høj kvalitet og holdbare, med et rent, detaljeret design, elegance og klassiske modeller.

Typer af tilgængelige solbriller: De ikoniske silhuetmodeller i deres briller inkluderer aviator, runde og metalliske minimalistiske designs.

5. Burberry solbriller:

Burberry solbriller

KØB NU

Burberry, det fænomenale og berømte britiske mærke, startede oprindeligt med beklædningsgenstande og regntøjstøj. De opstod i 1879 af Thomas Burberry. Efter at have startet med tøj og jakker gik de også i håndtasker, briller og andet tilbehør. Burberry er kendt for sine signaturartikler med moderne, men alligevel klassiske og trendy designs.

Nøglefunktioner: Burberry -tilbehør er trendy, klassisk og stilistisk udseende med moderne nuancer og et levende klassisk udseende. De er alle lækre, men alligevel klassiske.

Typer af tilgængelige solbriller: Firkantede, runde, ovale og pilotrammer med forskellige farver.

6. Gucci solbriller:

solbriller mærker

KØB NU

Gucci-mærket er kendt over hele verden for sit luksus modehus med makeup, dufte, tøj, fodtøj og solbriller. Mærket blev skabt af Guccio Gucci i Firenze, Italien, tilbage i 1921. Siden da er der ingen vej tilbage; de har udviklet en række tilbehør og tøj, der passer perfekt til modefreaks og designerhuse.

Nøglefunktioner: Gucci solbrillerne er kendt for æstetisk og elegant udseende, med finurlige designs og kantede, smarte tiltalende stiludtalelser.

Typer af tilgængelige solbriller: Aviator, runde, ovale, firkantede og rektangulære solbriller.

7. Oakley solbriller:

Oakley solbriller

KØB NU

Oakleys blev etableret i midten af ​​1970’erne og er det førende mærke i sportstøj og briller i verden. Oakleys er specialiseret i at lave internationalt anerkendte sportsbriller og briller. Udover dette er de også berømte for ure, sko og andet beklædningstilbehør. Det bedste brandbrille -mærke er et datterselskab af et italiensk luksusmærke med hovedsæde i Californien.

Nøglefunktioner: Oakleys er kendt for at forberede unikt tilbehør og briller til internationale atleter. De koncentrerer sig om berøring og solbriller i topkvalitet og har over 800 patenter på deres innovative designs.

Typer af tilgængelige solbriller: Polariseret linse, Prizm, Prizm polariseret, med en række farver fra sort, brun og krom til gennemsigtig.

8. Prada solbriller:

Prada solbriller

KØB NU

Prada -mærket er et andet ikonisk italiensk mærke kendt for sine overdådige og karakteristiske tidløse stiludtalelser og tilbehør. Mario Prada grundlagde mærket i 1913, og de har en række designs til at skabe tilbehør, sko, håndtasker og mere. Deres solbriller skinner lyst med innovative og unikke udseende og stilarter. Blandt luksusmærkerne til solbriller er Prada blandt toppen!

Nøglefunktioner: Mærket skaber bæredygtige kvalitetslooks med innovative metoder og unikke designs. Prada -tilbehøret er kendt for tidløst, klassisk og statement -look, der holder tidstesten og forbliver i trenden.

Typer af tilgængelige solbriller: Brille, geometrisk, pilot, rund og firkantet design med forskellige farver.

9. Lacoste solbriller:

Lacoste solbriller

KØB NU

Lacoste er et fransk luksusmærke fundet af tennisspilleren Rene Lacoste i 1933. Det ikoniske mærke producerer en række tilbehør og tøj, såsom briller, sportstøj, lædervarer, dufte og ure. Mens de startede med almindelige T-shirts og sportstøjslinjer, viste deres udvidelse til tilbehør og dufte sig at være en succes.

Nøglefunktioner: Lacoste handler om at skabe tidløst globalt mode -ikonisk udseende med ubesværede og komfortable styles.

Typer af tilgængelige solbriller: Mærket er berømt for sine brillefarvede og afrundede briller i metallisk look med elegante og finurlige styles.

10. Vogue solbriller:

Vogue solbriller

KØB NU

De fleste af os kender Vogue som et mode- og livsstilsmagasin. Det er rigtigt. Det blev fundet helt tilbage i 1892, og i dag er Vogue det førende magasin i branchen. Det har flere filialer i forskellige lande verden over og uddeler et dedikeret magasin til hver del. De har lanceret deres eksklusive tilbehør til briller, og de er perfekte til at matche alle modefreaks præferencer og smag.

Nøglefunktioner: Ligesom magasinet dedikeret til modeindustrien handler Vogue-brillerne kun om moderne og dristige mode-ikoniske tendenser i en overkommelig serie til mænd og kvinder.

Typer af tilgængelige solbriller: Vogue briller fås i forskellige stilarter, designs og modeller. De varierer i forskellige farver, designs og indviklede, innovative udseende også. Deres populære inkluderer katteøje og runde solbriller med en farvetone og tykke metalliske stel.

11. D&G solbriller:

D & amp; G solbriller

KØB NU

Også kendt i kort form som D&G, Dolce og Gabbana ejes af Domenico Dolce og Stefano Gabbana. Designerne etablerede mærket i 1985 for at skabe unikke designs med feminin æstetik, moderne mode og eliteudseende. Deres designs og kreationer handler om at forbedre sensualitet og eksotiske stiludsagn. Luksusmærket er nu en pioner inden for tøj, sko, tasker, smykker, tegnebøger og solbriller.

Nøglefunktioner: Dolce og Gabbana -mærket handler om at løfte sit look med moderne mode og æstetik fyldt med femininitet, elegance og klasse.

Typer af tilgængelige solbriller: Krystal, slanke og krydsede solbriller er berømte i deres samlinger.

12. Versace solbriller:

Versace solbriller

KØB NU

Versace er et andet luksusmærke, der stammer fra Italien i 1978. Det er et modefirma grundlagt af Gianni Versace, der oprindeligt udviklede luksuriøse og overdådige sofistikerede tøj- og tilbehørslinjer. Det har sit hovedsæde i Milano (Italien) og dominerer fortsat tendensen i modeindustrien. I betragtning af dets unikke design og modeller er Versace en fremtid, nutid og tidligere industri. Også deres solbriller er et kæmpe hit og med storhed og elegant udseende.

Nøglefunktioner: Mærket fokuserer på at skabe luksuriøse designs og stilarter med dristige og indviklede designs. De vides kun at skubbe grænserne for at skabe noget nyt og begynder ofte en ny trend.

Typer af tilgængelige solbriller: Oversized, Cateye, sommerfugl, enkelt linse, pilot, ovale, firkantede, runde og rektangulære solbriller.

13. Fendi solbriller:

Fendi solbriller

KØB NU

Vi har et andet luksuriøst italiensk mærke nu – Fendi! Mærket blev fundet i Rom tilbage i 1925, og siden da har det skabt støj til stilfuldt tilbehør med storhed og udseende. Fendi har solbriller, lædervarer, sko, dufte og moderigtigt udseende og slanke overordnede designs.

Nøglefunktioner: Fendis særpræg er at skabe noget, som ingen andre vil tænke på. Nytids-tanker og unikke kreative processer inspirerer deres stilarter og designs. Brillen og tilbehør er edgy, moderne, moderne, men alligevel behagelig og innovativ.

Typer af tilgængelige solbriller: Geometriske, firkantede og runde i grå, beige, bordeaux, grøn, sort og gul farve.

14. Adidas solbriller:

Adidas solbriller

KØB NU

Adidas, et tysk mærke, er kendt for sine atletiske sportstøjsprodukter globalt. Mens mærket er berømt for beklædning og fodtøj, har de også minimalistiske, enkle og klassiske designs. Solbrillerne fra Adidas er ingen undtagelse; de kommer med elegante designs og tidløst udseende, perfekt til alle på tværs af aldersgrupper.

Nøglefunktioner: Solbrillerne kommer med en række skarpe og markant unikke, innovative styles i forskellige designs og farver.

Typer af tilgængelige solbriller: Cat-eye, aviator, ovale, runde, rektangulære, beskyttelsesbriller, atletiske briller og så videre!

15. Puma solbriller:

Puma solbriller

KØB NU

Puma, det tyske firma, er blandt verdens førende producenter af atletik- og sportsprodukter. Lige fra beklædning og fodtøj til tilbehør er de førende i branchen. Deres sortiment af solbriller sammenlignes ikke mindre med deres tøj. Brillen er perfekt til enkle og holdbare designs, med komfort såvel som minimalistisk stil.

Nøglefunktioner: Det ikoniske Puma -tilbehør og solbrille -designs er afslappet, elegant, enkelt og ligetil.

Typer af tilgængelige solbriller: Fra sports solbriller og beskyttelsesbriller til afslappede afrundede, aviator og ovale briller, du kan finde alt i dette mærke.

16. Dior solbriller:

Dior solbriller

På nuværende tidspunkt har vi været vidne til en række mærker grundlagt, især Italien, som er kendt for at være verdens modehus. Vi har en anden fra Europa selv, Dior! Grundlagt af Christian Dior i 1946, stammer mærket fra Frankrig. De har stået arven med deres unikke og stilfulde slanke designs og har været i branchen med succes så længe. Disse designer solbrille mærker bryder trenderne og skaber en ny viral stil med deres kreative teknikker og tanker.

Nøglefunktioner: Diors gamle hus er berømt for konstant at udvikle unikt tilbehør, der bliver viralt med nyt udseende, men alligevel med slanke, smarte og edgy elegante designs.

Typer af tilgængelige solbriller: Aviator, pilot, rund, firkantet, sommerfugl, spejlmaske og overdimensionerede solbriller.

17. Tom Ford solbriller:

Tom Ford solbriller

KØB NU

Tom Ford -mærket er et meget nyt mærke, der steg til berømmelse i det sidste årti. Det blev grundlagt i 2005 af Tom Ford og blev berømt som et amerikansk luksushus kendt for sensuelle, unikke og karakteristiske stilarter og tendenser. Tom Ford -mærket er kendt for dufte, smykker, tilbehør, fodtøj og solbriller til mænd og kvinder.

Nøglefunktioner: Solbrillerne er kendt for et luksuriøst og selvsikkert look, inspireret af nye trends og unikke kreative designs. Grundlæggeren har engang afsløret: “Jeg lagde fem sko på et bord og vælger det, der står over for hver anden.”

Typer af tilgængelige solbriller: Aviator, rund, firkantet, gennemsigtig, rektangulær med forskellige linsefarver.

18. Solbriller med flyvende maskine:

Flying Machine solbriller

KØB NU

Disse er simpelthen almindelige solbriller med en meget tynd ramme. Det giver ingen problemer med at bære, og det virker vægtløst. Flyvende maskine er et af de bedste mærker af solbriller. Det er blevet et meget almindeligt design. Alligevel accepteres det af mange. Det viser din melodiøse og elskværdige fremkomst. Det er et gammelt og guldmønster sødet med et tilfredsstillende design.

19. Bebe solbriller:

Bebe solbriller

Denne solbrille er bare majestætisk med sit kunstneriske design. Gennemsigtigt glas med en sort ramme ser beskeden ud. Denne solbrille kommer til at se smart ud på brugeren. Det har den kvalitet at blive ønsket af næsten alle. Med dette præcise design vil brugeren se omhyggelig og ekstraordinær ud. Det har et behageligt og stringent design for at se sød ud på brugeren.

20. Van Heusen solbriller:

Van Heusen solbriller

I modsætning til hvad mange tror og antager, er Van Heusen et indisk mærke, der blev fundet i 1989. Mærket producerer både formelt og fritidstøj til mænd og kvinder i beklædning og andet tilbehør. Det overkommelige mærke er kendt for det enkle og ligetil smarte look inspireret af forretnings- og formelle looks og de sofistikerede, men trendy klassiske designs.

Nøglefunktioner: Tilbehøret er alle komfortable, elegante, sofistikerede og klassiske, som er tidløse og passer til moderne design.

Typer af tilgængelige solbriller: Aviator og Wayfarer solbriller til mænd i dette mærke er fremherskende i sortimentet.

I Indien er solbriller nødvendige at have på grund af det varme sommervejr. Solbriller hjælper med at blive beskyttet mod støv, UV -stråler og varme. Men vigtigst af alt er det blevet en stilerklæring for unge. Solbriller er et must tilbehør for dem. Solbriller fås i forskellige farver, former og størrelser. Man burde have forskellig fra andre for at have et unikt udseende. Fra en række solbriller med mærkevarer kan du vælge den stilfulde for at få et kendislook. Men det bør prioriteres at holde dine øjne sikre. Mange nye stilarter dukker dagligt op i designs af solbriller, der fanger dit hjerte. Du får lyst til at have alt.