Hvordan undgår man vandforurening?

Hvad er vandforurening? Hvordan undgår man vandforurening? Offentligheden, der er opmærksom på problemerne, er den første såvel som den førende måde at løse det på. Nogle ændringer ændrer ellers modifikationen i vandets væsentlige, kemiske såvel som biologiske egenskab, som vil have en skadelig effekt på levende ting, er vandforurening.

vandforurening

Det er fantastisk at håndtere vandforurening, som alle (såvel som regeringer såvel som lokale råd) skal bekymre sig om. Hver enkelt af os har indflydelse på vores lokale vandforsyninger sammen under betingelser for vandkvalitet plus den mængde vand, vi udnytter i tider med mangel. I denne artikel har jeg givet få ting, der hjælper dig med at undgå vandforurening.

Instruktioner til undgåelse af vandforurening:

1. Udnyt vand smart:

Undgå at holde hanen kørende, når den ikke er i træk. Derudover kan du reducere mængden af ​​vand, du bruger i vask samt badning. Hvis vi alle udfører dette, kan vi i betydelig grad undgå vandmangel plus reducere mængden af ​​snavset vand, der ønsker behandling.

2. Undgå over vanding:

når det er tid til at vaske græsplænen og haven ned, anbefales det at bruge en langsomt vandingsmetode for at stoppe et løft i udslip af gødning til grundvand. Som et alternativ til at stole på en sprinkler skal du tro på trickle ellers “dryp” kunstvandingssystemer plus blødgøringsslanger, der bringer et højere stadie af kompetence.

3. Skyl IKKE noget i toilettet:

Undgå at skylle pillerne, væske ellers pulvermedicin eller andre lægemidler ned ad toilettet. Beregnet til anbefaling om korrekt bortskaffelse af alle former for medicinsk affald.

4. De-nitrifikation:

Det er en naturlig proces, der kan bruges til at stoppe udvaskning af nitrater i jord; som igen afbryder grundvand fra at blive urent af næringsstoffer.

5. Mindre brug af syntetiske varer:

Undgå at bruge husholdningsprodukter, der indeholder kemikalier. Som et alternativ kan du bruge grønne produkter, der ligner bionedbrydelig sæbe samt helt naturlige toiletartikler. I retning af at friske dit hus, forhindrer du det via blegemiddel såvel som kemiske rengøringsmidler og bruger eddike som en erstatning.

6. Bilolie:

Du skal genbruge så vidt det er sandsynligt. Derudover er det vigtigt at holde din bil godt vedligeholdt for at undgå lækage af giftige væsker som frostvæske plus olie.

7. Smid ikke kuld:

Undgå at smide affald i floder, søer ellers oceaner. Hjælp med at rydde op i det kuld, du observerer på strande ellers i floder og søer, bekræft, at det er sikkert at samle kuldet og placere det i en tæt skraldespand.

8. Brug septiktanke:

Septiktanke bruges til at pleje spildevandet på det sted, hvor det er placeret. De er typisk vant til at behandle spildevand som en enhedsbygning.

9. Naturlig gødning:

Plænegødning fremstillet af naturlige materialer hjælper med at forhindre vandforurening. Kompost eller produkter, der indeholder benmel, anbefales. Et andet gødningsvalg, der skal overvejes, er et, der indeholder nitrogen med langsom frigivelse.

10. Gå naturligt:

Anvendelse af kemiske pesticider samt gødning fører til vandforurening, da inficeret vand siver ned i grundvandet og løber ud i nærheden af ​​en vandkilde. Naturlige pesticider, som du kan bruge, tager i insekticid sæbe samt pyrethrum. Naturlig gødning indeholder græsafklip, træaske samt dyrekompost.

11. Brug skraldespand:

Slet ikke slippe affald alligevel. For hele tiden stødt på den nøjagtige affaldsspand. Dette omfatter steder som stranden, flodbredden og vandområder. Ikke-nedbrydelige varer, der ligner tamponer, bleer og hygiejnebind, formodes ikke at blive skyllet ned i toilettet, der bruges til disse kan ende med at skade proceduren for spildevand, plus normalt ende som affald, der ligger på strande.

Derfor er det vigtigt for hver enkelt af os at få passende skridt til at undgå vores mest værdifulde ressource, vand, som for at blive uren.