Top måder at få hurtig metabolisme

Ved du, hvad hurtigt stofskifte er? Hvilket stofskifte har du, hurtigt eller langsomt? Et hurtigt stofskifte kan føre til kompleksitet i at holde din vægt. Metabolisme refererer til den fælles kemiske procedure, der omdanner mad til energi. Ligesom gas til din bil, er mad din krops magt. Hvis du indeholder et hurtigt stofskifte, har din krop brug for brændstofeffektivitet. Sammenlign med nogen ved et normalt ellers langsomt stofskifte, din krop er ikke så kompetent til at omdanne mad til metabolisk energi.

metabolisme hurtigt

Tegn på en hurtig metabolisme:

I et forsøg på at tage på i vægt kan det resultere i overspisning af madvarer, som kan vise andre problemer. Mange mennesker, der forsøger at tage på i vægt, vil læne sig efter at spise alle former for mad, der ikke er bedre for dem.

Hvis du har kompleksitet ved at tage på i vægt ellers er muskler naturligvis det første symbol, der har et hurtigt stofskifte. Dette lyder måske bedre for nogle, stadig for tynde mennesker; dette vil resultere i nogle alvorlige sundhedsproblemer.

Årsager til hurtig metabolisme:

  • Hvis du er i angst, vil dette også påvirke dit stofskifte og yderligere vurdere det. Konsekvent rygning plus pres vil naturligvis være et enkelt motiv, som du kan fjerne alt gennem en livsstilsændring.
  • Ectomorphs består af en opdelt opbygning, der skaber dem de mest sandsynlige kandidater til at omfatte et hurtigt stofskifte. De er ofte slanke af små skuldre, enorm lille muskelmasse derudover en lille ramme.
  • Arvelighed spiller bestemt et element i din krops stofskifte kan lide det ellers ikke. Der er tre forskellige kropstyper – mesomorfer (personer med atletisk opbygning), ektomorfer (dem med meget tynde bygninger), endomorfer (dem med større kroppe).
  • En anden grund til, at nogen kunne få et hurtigt stofskifte, er, hvis de brænder. Dette er meget snart endnu et motiv til ikke at øge denne vane stadig i dit liv. Ud over alle de andre sygdomme, det kan medføre, er rod i dit stofskifte endnu et problem, der skal medtages til den voksende liste.
  • Væk fra DNA er der yderligere årsag til et hurtigt stofskifte. En overaktiv skjoldbruskkirtel, kendt som hypertyreose, er en enkelt årsag. Angst, træthed, en hurtig puls plus vægttab er sædvanlige symboler på hypertyreose. Skjoldbruskkirtlen er en anden årsag til dit hurtige stofskifte.

Bedste måder at få hurtig metabolisme:

1. Hav dine vitaminer:

B -vitaminer, især niacin, kan hjælpe med at skrue op for tingene ved at øge energiskabelsen fra mitokondrierne, vores cellers kraftdrivere. Fabrikat, mejeriprodukter, fuldkorn og æg er alle velhavende grundlag for B -vitaminer. Prøv quinoa, et korn, der er rig på B-vitaminer, ellers tilføjer en halv kop hakkede peberfrugter desuden lidt flosset fedtfattig ost til dit morgenæg.

Hurtigt stofskifte 1

2. Undersøg din kalorieforbrænding:

For at få et yderligere præcist tal, spørg om, hvor kraftig du er ved at bruge denne lommeregner. Dit svar er det antal kalorier om dagen, du har brug for for at beholde din nuværende vægt. Skær 500 ekstra kalorier om dagen af ​​ved at indtage mindre, træne mere eller helst lave en kombination. Du vil falde 1 til 2 pund for hver uge.

3. Slet ikke Yo-Yo Diet:

Det betyder, at du vil hæmme dit stofskifte. Når du taber dig, taber du muskler plus fedt, men når du øger den igen, er det typisk fedt, der forbrænder mindre kalorier.

Ulemper ved en hurtig metabolisme:

En anden ulempe ved et hurtigt stofskifte er, at det bliver meget ekstra svært at lave muskler. Da din krop brænder din mad af så hurtigt, er der intet, der kan stimulere muskelvækst.

Mennesker, der er alt for tynde, har en tendens til at finde anklagede for ikke at spise nok, ellers prøver de selv at blive sultne for at se ud, som de gør. Kvinder med hurtig metabolisme kan også opleve besvær med menstruation, da deres cyklusser kan blive uregelmæssige.