Pienen asunnon kalustus – mitä voit tehdä 48 neliömetrin asuintilalla?

Aina kun kirjoitan aiheesta “Pienen asunnon sisustus ja suunnittelu”, muistan lämpimästi tunnetun runon Kurt Tucholsky “Ihanteellinen”  Vuodesta 1927. Sillä välin elämä on muuttunut täysin, mutta unelmamme ja toiveemme ovat tuskin muuttuneet. Kaikki haluaisivat saada “huvilan maassa, jossa on suuri terassi”. Sijainti on myös erityisen tärkeä – joko Itämerellä tai suoraan Berliinin Friedrichstrasse -kadulla. Tässä pitäisi olla “yhdeksän huonetta, ei parempaa kymmentä”! Kattopuutarha on myös toivottavaa. Unet ovat hienoja, mutta todellisuus on usein hyvin erilainen. Varsinkin jokaisessa suuressa kaupungissa, jossa pitäisi tyytyä pieneen asuintilaan. Mutta mitä voit tehdä pienessä 48 neliömetrin huoneistossa, jotta se näyttää mukavalta ja kodikkaalta rajoitetusta tilasta huolimatta. Teimme pienen tutkimuksen ja löysimme mukavan esimerkin pienestä huoneistosta. Näytämme sinulle hetken kuluttua!

 Pieni 48 neliön huoneisto – voit asua mukavasti täällä!

Pieni huoneisto, jossa on rajoitettu asuintila 48 neliömetrin minimalistinen keittiö sininen jääkaappi ruokapöytä muovituolit

  • On todellista taidetta pystyä sisustamaan ja suunnittelemaan pieniä asuntoja

Tällaisia ​​pieniä asuntoja löytyy jokaisesta suuresta kaupungista, joten se on pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Se on vain 48 neliömetriä, mutta niin taitavasti suunniteltu, että sen omistajat todella nauttivat elämästä tässä rajoitetussa tilassa.

ATG -suunnittelu on sen yrityksen nimi, joka tilattiin muuttamaan kompakti asunto viihtyisäksi kodiksi kolmen perheen perheelle. Huoneisto sijaitsee Sofian keskustassa Bulgariassa, ja sen moderni muotoilu on loistava esimerkki elämästä Bulgarian pääkaupungissa. Huoneen suunnittelussa suunnittelijat lähtivät minimalismin periaatteista, joten kaikki on selvää ja yksinkertaista. Vaikka ei ole tarpeettomia tai hieman liioiteltuja yksityiskohtia, pienessä huoneistossa on silti tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu, joka yllättää toiminnallisilla ratkaisuilla.

 L-muotoisessa keittiössä on minimalistinen muotoilu, mutta se tarjoaa omistajille kaiken tarvitsemansa.

Pieni huoneisto perustettu L -muotoinen keittiö minimalistisesti suunniteltu valkoiset seinät avoin hylly puiset työtasot upottavat kaktuksia kattilaan

  • Pienen asunnon kalustus-rohkeat suunnittelijaratkaisut ovat menestyvän sisustuksen perusta ja lopputulos

L-muotoinen keittiö pidetään mahdollisimman yksinkertaisena, ja siinä on valkoiset keittiökaapit ja puiset työtasot. Keittiön takaseinä näyttää erityisen tyylikkäältä marmoroidulla ulkonäöltään ja on integroitu saumattomasti koko huoneeseen. Jotta huoneen ulkoasu ei näytä liian minimalistiselta, suunnittelijat ja asunnonomistajat ovat päättäneet koboltinsinisestä Smeg-jääkaapista, joka todella toimii upeana katseenvangitsijana huoneessa. Sitten sisustukseen rakennettiin pari mustaa aksenttia, jotka ovat myös silmiinpistäviä. Olet todennäköisesti huomannut sisäänrakennetun liesituulettimen mustan putken ensimmäisessä kuvassa. Ja läpinäkyvät, erittäin tyylikkäästi muotoillut muovituolit mustilla jaloillaan ovat todellisia katseenvangitsijoita pienissä huoneissa.

Pieni huoneisto, mutta tyylikäs ja erittäin käytännöllinen. Olohuone, jossa on harmaa kulmasohva, näyttää erittäin kutsuvalta. Tyylikäs lasiovi erottaa tämän huoneen ja käytävän.

Perusta pieni asunto olohuone harmaa kulmasohva koristetyynyt pieni pyöreä sohvapöytä

Koska 48 neliömetrin asuintilassa sinun on arvostettava jokaista neliösenttimetriä oikein ja käytettävä sitä huolellisesti, keittiö ja ruokailutila virtaavat saumattomasti todelliseen asuinalueeseen. Alun perin tässä pienessä huoneistossa oli vain yksi olohuone sekä kylpyhuone ja wc. Olohuone pienennettiin tarkoituksella pienemmäksi, jotta syntyi lisähuone. Siellä on nyt makuutila ja pieni työtila, jossa on työpöytä. Puuseinä jakaa huoneen näihin kahteen erilliseen vyöhykkeeseen ja toimii samalla säilytystilana toisella puolella.

 Et tarvitse paljon tilaa pieneen työskentelykulmaan?

Pienen asunnon kalustus, työskentelyalue hyvin yksinkertaisesti suunniteltu verhojen taakse

Itse asiassa voit suunnitella kaksi makuuhuonetta tähän pieneen huoneistoon ja sisustaa ne käytännössä. Ensimmäinen makuuhuone on minimalistinen ja siinä on suuri vaatekaappi, jossa on runsaasti säilytystilaa. Tämä on tehty puusta aivan kuten taso, jolla sänky sijaitsee. Pieni sohvapöytä ja muutama taideteos täydentävät ulkoasua. Toinen makuuhuone on suunniteltu makuuhuoneeksi, ja siinä on alusta tavallisen sängyn sijasta. Vielä on tuoleja ja hylly. Ei oikeastaan ​​ole tilaa millekään muulle.

 Sängyn sijasta on alusta, jolla patja sijaitsee.

Pieni huoneisto perustaa ensimmäisen makuuhuoneen alustan patja minimalistinen erittäin käytännöllinen

Makuuhuone näyttää erittäin kodikkaalta ja on käytännöllisesti kalustettu pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Pienen asunnon kalustus Vanhempien makuuhuone on sisustettu mukavasti käytännössä pienimpiä yksityiskohtia myöten

Suunnittelijaratkaisu käytävällä on myös mielenkiintoinen. Pääsy makuuhuoneeseen. Mutta tämä on piilotettu valkoiseen vaatekaappiin, jotta se ei pilaa käytävän koko ulkoasua. Älykäs, eikö? Katso myös muut kuvat. Nämä ovat loistava todiste siitä, että voit asua hyvin rajoitetussa 48 neliömetrin asuintilassa. Tämä voi varmasti kannustaa monia nuoria sisustamaan pienet asuntonsa modernilla, käytännöllisellä ja silti erittäin mukavalla tavalla!

 Voit elää todella hyvin jopa pienessä asuintilassa, jos sinulla on täydelliset kalusteet.

Perusta pieni asunto rajoitetulle asuintilalle asuaksesi hyvin ja sisusta täydellisesti

 Makuuhuone on pieni, mutta erittäin käytännöllinen.

Pienen asunnon kalustus Näkymä makuuhuoneeseen, pieni mutta kodikas

 Käytävä on kokonaan valkoinen ja siinä on muutamia mustia aksentteja. Ovi johtaa kylpyhuoneeseen ja wc: hen.

Pienen asunnon sisustaminen Käytävä on kokonaan valkoinen, pienet aksentit mustilla hyllyillä

Kylpyhuone on erittäin tyylikäs valkoinen ja suunniteltu valkoisella ja harmaalla marmorilla.

Pienen huoneiston kalustus Kylpyhuone valkoinen, lattia harmaa ja valkoinen marmorilaatta

 Eteisestä menet makuuhuoneeseen tai sitä kutsutaan myös makuuhuoneeksi.

Pieni asunto eteisen piilotetun oven vieressä johtaa makuuhuoneeseen