Karácsonyi szemsmink – hogyan kell csinálni?

A karácsonyi szemsmink nagyon egyszerűen elkészíthető. A drámai hatáshoz használható alapszínek olyanok, mint a fenti kép lehet piros és zöld. Ez pirossal történik. Ha azonban zöld ruhát szeretne viselni, akkor zöld színt használhat erre. Ezenkívül használhat zöld strasszt vagy laza csillogást. Használhat friss színeket is, például ezüstös vagy mályvaszínű színt a friss megjelenés érdekében. Ez választás függő. A füstösség is meglehetősen feltűnő ebben a megjelenésben.

Karácsonyi szem smink

Az alábbiakban bemutatjuk a karácsonyi szemsmink létrehozásának lépéseit:

 •  A megfelelő sminkeléshez az alapvető dolog az kell, hogy legyen, hogy az alapot megfelelően kell elvégezni alapozással és alapozással. Ahhoz azonban, hogy ez hosszabb ideig fennmaradjon, alaposan meg kell tisztítani a felületet. Ehhez vagy bármely más mélytisztító oldathoz használhat olajmentes tisztítószert. Használhat néhány neem vagy más antibakteriális szappant is, amelyek pattanás elleni tulajdonságokkal rendelkeznek, ha a bőrnek ilyen tisztításra van szüksége.
 •  Ezután meg kell szárítani a felületet, és alapozót kell alkalmazni. Ha ez egy hosszú órás parti megjelenés, akkor alapozni kell a fedőlapokat és az arcot is.
 •  Ezután használhat korrektorot. Ha nincs öregedő bőre, akkor használjon rejtegető pálcát az olyan területekre, mint az alatta lévő területek és az arcfoltok. Ezután a korrektort megkenheti a szükséges területeken.
 •  Ezután alapozót kell felvinni az egész arcra, beleértve a szemhéjakat is. Ezt össze kell keverni egy szivaccsal.
 •  Vigyen fel kompaktot, vagy veszítse el kompakt erejét az egész arcra. Használhat egy pirosítót az arc számára. Használjon rúzst ehhez a megjelenéshez.
 •  Vigyen fel ezüst rózsaszín árnyalatot az egész területre, beleértve a szemöldökcsontot is. Keverje össze ezt megfelelően egy applikátorheggyel.
 •  Most már veheti az árnyék sötétebb árnyalatát, mint egy sötétvörös vagy egy téglavörös. Használhat fekete vagy szén árnyalatot is. Mindezek felhasználhatók füstös hatás létrehozásához a vöröses árnyalat felett. Használja ezt a színt a fedél külső oldalán és a gyűrődési terület egészén vékony mintával. Ne menjen át a ráncokon a szemöldökcsonton.
 •  Most használja a vörös szemhéjfestéket. Használhat zöld színt is. Használhatja mind a piros, mind a zöld színt, és egyesítheti néhány csillogással, hogy olyan parti megjelenést hozzon létre. Itt a vörös színnel történik. Ezért vegye a piros színt, és keverje össze az egész fedéllel. Keverje össze ezt a külső sötétebb árnyalattal. Használjon applikátorkefét vagy más, vékonyabb applikátorkefét. Használja ezt a piros színnel, hogy az alsó perem külső szélétől induljon, és befelé haladjon az alsó vízvonal belső széléig, de hagyjon réseket a vízvonalban.
 •  Használjon gél bélést, és húzza fel a bélést vékony vagy felfelé hajló nehéz módon. Ezt az alaknak megfelelően elkészítheti.
 •  Most elvégezheti az alsó perem bélését. Ennek a vörös szemhéjfesték színe felett kell lennie.
 •  Használjon laza csillámokat az oldalán. Használhat ragasztót és csillámokat, valamint strasszokat a további hatás érdekében.
 •  Használjon műszempillákat és nehéz szempillaspirált.