Salma Hayekin aviomies auttaa palauttamaan Notre-Damen miljoonilla

Ranskalainen miljardööri ja Salma Hayekin aviomies tukevat Pariisissa palaneen Notre-Damen katedraalin kunnostamista erittäin suurella summalla. Hän henkilökohtaisesti lupasi tämän julkisissa lausunnoissaan traagisen tapahtuman jälkeen. Yhdessä isänsä kanssa he keräävät tähän tarkoitukseen noin 100 miljoonaa dollaria. Näin he tukevat tämän silmiinpistävän rakenteen palauttamista koko ihmiskunnan kulttuurihistorian osalta. Salma Hayekin reaktio on erittäin myönteinen ja hän tukee miestään tässä päätöksessä.

François-Henri Pinault on yksi Notre-Damen suurimmista hyväntekijöistä

salma ja fracois - hienoa yhdessä

Salma Hayekin reaktio tulen jälkeen Pariisin katedraalissa

Salma Hayekin koko perhe on ilmaissut syvän surunsa. Hänen tyttärensä on myös kertonut tunteistaan ​​sosiaalisissa verkostoissa. “Rakastan sinua, Pariisi” hattu Salma Hayek kirjoittanut muun muassa Instagramiin. Hänen miehensä François-Henri Pinault on yksi katedraalin tulevan jälleenrakennuksen suurimmista kannattajista.

Hän on useiden kuuluisien muotibrändien, kuten Gucci, omistaja.

François-Henri Pinault ja Salma Hayek ovat unelmapari

aviomies ja salma hayek

Notre Damen nykyinen tila Pariisissa

Pariisin Notre Damen katedraali ei palanut kokonaan, mutta suuri osa siitä tuhoutui tulipalossa. Suurin syy palon nopeaan leviämiseen on se, että erittäin suuret osat rakenteesta ovat puuta. Ensi silmäyksellä katedraalin tulipalo näyttää uskomattomalta tragedialta. Mutta historiallisesti tällaisia ​​suuria uskonnollisia rakennuksia rakennetaan useissa vaiheissa, ja tapahtumia tai restaurointeja on tapahtunut uudestaan ​​ja uudestaan. Juuri tämä tekee tällaisista rakennuksista niin jännittäviä suuressa määrin. Tässä yhteydessä katsottuna lähestyvää ennallistamista voidaan pitää normaalina.

Hayek ja hänen perheensä kertoivat sosiaalisessa mediassa kantansa Notre Damen palauttamiseen

salma notre dame katkaisu

Kriittiset reaktiot

Kuulet jatkuvasti kriittisiä kysymyksiä siitä, miksi Lähi -idän suurten muistomerkkien tuhoamiseen kriisin aikana ei kiinnitetä niin paljon huomiota. Koska monet heistä ovat yhtä tärkeitä ihmiskunnan historialle kuin Pariisin Notre-Dame. Se herätti myös kysymyksen siitä, miksi köyhyyden vaivaamat alueet eivät saa niin nopeaa ja anteliasta tukea miljardööreiltä, ​​kuten Salma Hayekin aviomies François-Henri Pinault.

Lumoava pari

notre dame salma mann

Salma Hayek tukee miestään hänen päätöksessään auttaa 100 miljoonalla Notre-Damella

Hayek yhdessä Pinaultin kanssa

Salma lumoaa luonnollisella kauneudellaan

salma loistava kuva pitkät hiukset