Sarah Ferguson järjesti erityisen hyväntekeväisyystapahtuman prinssi Andrew’n kanssa

Sarah Ferguson tunnetaan monista järjestämistään hyväntekeväisyystapahtumista. Yksi tunnetuimmista on Lasten ilma -ambulanssi. Viime tiistaina kahden prinsessan äiti järjesti lounaan ja huutokaupan ja keräsi elintärkeän rahoituksen tälle projektille. Muun muassa hän julkaisi asiasta viestin Instagramissa. Hän sanoi, että oli ihana päivä tukea @childrensairamb. Sarah Ferguson kirjoitti edelleen olevansa erittäin ylpeä tämän kampanjan suojelijana. Rahalla ostettiin vielä kaksi helikopteria. @childrensairamb ei saa tukea valtiolta ja on siksi riippuvainen vain yksityisistä lahjoituksista.

Sarah ja prinssi Andrew osallistuvat edelleen moniin tapahtumiin yhdessä 

julkkis -uutiset fergusen andrew

Sarah Fergusonin ja prinssi Andrewin yhteinen hyväntekeväisyysjärjestö

Lasten ilma -ambulanssi -järjestöä sponsoroivat samanaikaisesti Sarah Ferguson ja prinssi Andrew. Itse asiassa näyttää siltä, ​​että se on toiminut upeasti monta vuotta. Esimerkiksi prinssi Andrew oli Sarah Fergusonin puolesta tapahtumassa tämän vuoden toukokuussa.

Kyse on kokouksesta kuuluisassa Lamberthin palatsissa. Tuolloin Sarah Ferguson ei voinut hyväksyä tätä nimitystä, ja sillä oli suuri merkitys organisaatiolle. Tapahtuman aikana kaikkien sanotaan vaikuttaneen prinssi Andrew’n hyvästä huumorintajusta. Hän olisi jatkanut puhumista paljon perheiden kanssa, jotka ovat jo saaneet apua Lasten ilma -ambulanssijärjestöltä.

Hyväntekeväisyys on tärkeää Sarah Fergusenin koko perheelle

suuri julkkis -uutinen fergusen perheen kanssa

Sarah Fergusonin ja prinssi Andrewin ystävyys avioeron jälkeen

Tämä hyväntekeväisyystapahtuma on toinen tilaisuus kirjoittaa Sarah Fergusonin ja prinssi Andrew’n välisestä ihanasta ystävyydestä. Entisten vuosien tapaan entinen perhepari osallistui moniin tapahtumiin yhdessä tänä vuonna. Viimeisten joukossa olivat Royal Ascot ja myös Lady Gabriella Windsorin ja Thomas Kingstonin kuninkaalliset häät.

Sarah ja Andrew yhden pienen prinsessansa kanssa

julkkis -uutiset sarah fergusen yhden tyttären kanssa

Sarah perheestäsi

Avioerosta huolimatta Sarah Ferguson ja prinssi Andrew pitävät perhettään erittäin tärkeänä. Heidän perheensä on kuin pöytä, Sarah sanoi haastattelussa. Hän pystyy seisomaan vain neljällä jalalla. Tässä tapauksessa nämä jalat ovat Sarah, prinssi Andrew ja heidän kaksi tytärtään. Tässä suhteessa he neljä tukevat toisiaan emotionaalisesti ja kaikin tavoin. Kun häneltä kysytään roolistaan ​​äitinä, hän sanoo olevansa hyvin, hyvin ylpeä siitä, että hän täyttää tämän roolin upeasti.

Nuori kuninkaallinen pari

veneretki Fergusenilta ja prinssi Andrew -julkkis -uutisilta

Erottuaan he olivat kuitenkin hyviä ystäviä

nuori Andrew ja Sarah julkkis uutisia

Sarah ja Andrew prinsessa Dianan kanssa

Andrew Sarah Diana Harry

Prinssi Andrewin ja Sarah Fergusenin häät 

julkkis uutiset häät sarah andrew

Eugenie miehesi ja äitisi välillä 

sarah fergusen eugenie ja eugenien aviomies