Selena Gomez ja Justin Bieber – draama vaimolleen Hailey Baldwinille Instagramissa

Hailey Baldwin ja hänen avioliitonsa Justin Bieberin kanssa näyttävät ulkopuolelta aivan täydellisiltä. Mutta omien sanojensa mukaan nuori malli tuntuu erittäin stressaantuneelta ja turvattomalta. Hänen negatiiviset tunteensa eivät ole vain, vaan myös liittyvät muun muassa hänen miehensä kuuluisaan ex-tyttöystävään. Baldwin näyttää vertaavan itseään muihin ihmisiin (luultavasti myös Selenaan) Instagramissa useammin. Lisäksi fanit pitävät Selena Gomezia ja Justin Bieberiä usein unelmaparina.

Fanit syyttivät Hailey Baldwiniä Instagramissa Bieberin ja Gomezin väliltä

Hailey Baldwin, Selena Gomez ja Justing Bieber

Selena Gomez ja Justin Bieber – unelmapari?

Selena Gomez ja Justin Bieber olivat pari yhdessä ja he olivat erittäin suosittuja sellaisenaan. Monet hänen faneistaan ​​eivät näytä pystyvän selviytymään siitä tosiasiasta, että nämä kaksi hajosivat. Yhteiset kokoukset ja kuvat saavat säännöllisesti otsikoita ja juoruja.

Se vaikuttaa Baldwiniin syvästi. Instagramissa jotkut seuraajat vuonna 2018 syyttivät häntä seisomasta Gomezin ja Bieberin suhteen. Asiat kävivät niin huonosti, että Justin Bieber antoi virallisen lausunnon, jossa hän julisti nykyisen vaimonsa elämänsä rakkaudeksi. Pariskunta on nähty yhdessä useammin viime kuukausina. Joten asiat näyttävät olevan todella hyviä.

Mitä tulee todelliseen kilpailuun Baldwinin ja Gomezin välillä?

selena gomez ja hailey baldwin vierekkäin

Mutta mitä Bieberin ja Gomezin välillä tällä hetkellä tapahtuu?

Mikä oikeastaan ​​pitää paikkansa Selena Gomezin ja Justin Bieberin ympärillä olevista tuoksuista? Selena Gomezin reaktio Bieberin uuteen musiikkiin antaa ajattelemisen aihetta. Justin Bieber on kertonut, että hänen musiikkikappaleensa heijastavat hänen tunteitaan hänen nykyisestä elämästään. Selena Gomez on kommentoinut tunteitaan siitä. Hän on hyvin utelias, kirjoittaako hän edelleen lauluja hänestä tai nykyisestä vaimostaan. Hän jatkoi, että hän rakastaa edelleen Justin Bieberin musiikkia ja tietää, että hän on onnellinen rakkaussairauden aikoina uusia kappaleita kirjoittaa. Syntyykö hänen suhteensa Selena Gomeziin uusien musiikkikappaleidensa kanssa? Pysymme uteliaina.

 Justin Bieber saa otsikoita paitsi musiikillaan

julkkiskuva Justing Bieberistä

Selena Gomez jakoi avoimesti mielipiteensä Justin Bieberin uudesta musiikista

selena gomez yksin kuvassa

Heiley Baldwin – mitä et näe ensi silmäyksellä, on heidän turvattomuutensa!

Hailey Baldwin kauniissa muotokuvassa

Näiden kolmen julkkiksen ympärillä on aina hajuja!

selena gomez, hailey baldwin, justing bieber

Lähteet:

Julkkis Insider