15 Stilfulde og ekstraordinære Line Tattoos Designideer

Line -tatoveringer er noget andet end moderat så langt som en kontur. Disse perfekte, sorte linjer frembringer et stærkt udtryk, men alligevel kan deres betydning regelmæssigt dækkes af mystik. Med mønster af sorte prik -tatoveringer på stigningen blandt mænd, er det alt andet end svært at se, hvor linjearbejde begyndte fra. Du kan finde linjearbejdstatoveringer matchet inklusive geometriske former til skabninger, kranier og det er kun toppen af ​​isbjerget.

Selvom det er flygtigt såvel som ekstraordinært, er de endelige designs stadig ganske ofte forbløffende at tage et kig på. Denne nye tatovering af stregværkskunst bliver populær blandt unge. Line -tatoveringer er en kunstnerisk måde at lave tatoveringer på. Værket omfatter linjer tegnet for at fuldføre et design og lavet med tynde eller tykke linjer.

Ekstraordinære Line Tattoos Design Ideer

Søde og fantastiske Line Work Tattoos:

Lad os finde her med viste linjetatoveringer for at få det ufattelige udseende.

1. Rose Line Work Tattoo:

Rose Line Work Tattoo

Her er en smuk rosetatovering udført med linjearbejdsdesignet. Det indviklede design er perfekt til folk, der elsker enkelhed og sarthed. Roserne og bladene er fyldt ud med linjer, der enten er tynde eller tykke.

2. Heart Line Work Tattoo:

Heart Line Work Tattoo

Denne tatovering har tatoveringslinjer, der får hjertet til at fremstå som et diagram. Anatomi hjerte tatovering er meget præcis og har koncentriske linjer, der udfylder det meste af hjertedesignet. Vælg denne tatoveringsstil for en præcis gengivelse af ethvert billede, du kan lide.

3. Minimalistisk Line Work Tattoo:

Minimalistisk Line Work Tattoo

Der er en kunstner, der laver disse minimalistiske tatoveringer med en linje, der ser meget sexede og fantastiske ud. Designet indeholder kun enkelte eller dobbelte linjer for at skabe et mønster og lave et komplet billede. To kvinders ansigter er sammenflettet her med to linjer.

4. Design Line Work Tattoos:

Design Line Work Tattoos

Disse linework -tatoveringer bruges til at skabe fine designs som geometriske eller arkitektoniske designs. Designene kan placeres i hænder eller ben, men har brug for et rent område for at fremvise designet perfekt. Vælg et design, der gør brug af tynde linjer og tykke til den dramatiske effekt.

5. Cloud Line Work Tattoo:

Cloud Line Work Tattoo

Denne sky -tatovering er bare et perfekt mønster og gør brug af tatoveringsdesignet med sort linje. Designet indeholder sorte linjer, der har fået symmetri og struktur ved brug af tynde og tykke linjer. Regndråberne er også fyldt med linjer.

6. Rocket Line Work Tattoo:

Rocket Line Work Tattoo

Denne søde fine linjetatovering af en raket er perfekt til mindre områder af kroppen. Tatoveringen er lavet med fine og tynde linjer, der bare viser omridset af billedet. Tilføjelsen af ​​røde linjer tilføjer lidt farve til tatoveringen.

7. Flower Line Work Tattoo:

Flower Line Work Tattoo

Her er en vidunderlig valmue blomst tatovering udført med tynde linjer. Den tynde tatovering giver en meget sart tatovering, der ser fantastisk og feminin ud. Placeringen af ​​disse tatoveringer vil også øge charmen ved det. Piger, der kan lide at prøve noget anderledes og enkelt design, så kan de bruge dette design af en simpel blomst.

8. Tatoveringer til begynderlinjer:

Begynder Line Work Tattoos

Enkle linjetatoveringer er især fordelagtige for begyndere og dem, der gerne vil opleve tatoveringen for første gang. Disse designs er enkle og normalt små nok. Vælg dem, der giver et personligt præg. Dette design er enkelt og midlertidigt, så i henhold til din hudeffekt kan du gå efter mere design i fremtiden.

9. Flamingo Line Work Tattoo:

Flamingo Line Work Tattoo

Dette flamingo design er en perfekt line art tatovering, der er dramatisk og fantastisk. Detaljerne om flamingo som skygge osv. Er meget præcise. Line art -tatoveringsdesignerne er også gode at vælge til første timere. Enkelt udseende, men præcis stil for denne tatovering i en bred samling tatoveringsmønstre med fuglelinjer.

10. Tree Pattern Line Work Tattoo:

Tree Pattern Line Work Tattoo

Du kan vælge disse vidunderlige trælinjetatoveringer, der gør træets design realistisk eller abstrakt. Du kan gå videre og få dem minimalistiske eller endda som traditionelle trædesigner. Vælg at dække et større område, da dette vil tilføre tatoveringens skønhed. Trædesign lærer os at gå lodret i livet.

11. Geometrisk Line Work Tattoo:

Geometrisk Line Work Tattoo

Hvis du kan lide geometriske designs, er du sikker på at finde disse geometriske linjetatoveringer meget attraktive. Disse designs har geometriske mønstre, der er lavet med tynde og tykke linjer. Du kan vælge noget, der glæder dig og gøre det til dit eget. Det hjælper med at skabe positive tanker i dit sind.

12. Dog Line Work Tattoo:

Dog Line Work Tattoo

Her er en perfekt stregtegningstatovering, der vil glæde alle hundeelskere. Dette billede af en hund med et hjerte er behageligt og smukt. Du vil helt sikkert elske denne tatovering, og det vil være en personlig. Du får en god samling fra dette mønster af tatoveringer til hundedesign.

13. V Line Work Tattoos:

V line Arbejdstatoveringer

V -line tatoveringer til mænd er perfekte, hvis du har en fantastisk krop til at prale af det. Tatoveringerne dækker området nedre del af maven og kan have designs, der er dristige eller endda enkle. V -line tatoveringer foretrækkes af berømtheder, der elsker at vise deres kroppe frem. Sådan design foretrækkes af modellerne eller de unge.

14. Kontinuerlig Designer Line Work Tattoo:

Kontinuerlig Designer Line Work Tattoo

En anden minimalistisk tatovering er den enkeltlinjetatovering, der udføres med kun en enkelt linje. Det er fantastisk med kun en enkelt linje trukket for at fuldføre det. Single line tatoveringen er perfekt til nye tatoveringsdesignere såvel som folk, der ønsker deres første tatovering. Du kan prøve dette design med dit foretrukne kunstværk.

15. Grafisk Line Work Tattoo:

Grafisk Line Work Tattoo

Vælg et grafisk design, og lav det ved hjælp af en linework -tatovering. Det her er bare smukt. Det er perfekt til kunst og design. Denne skygge vil også fange dine venners opmærksomhed.

Få disse tatoveringer, der er præcise og udgør en meget flot tilføjelse til din tatoveringssamling. Disse tatoveringer er bedst for kristne hengivne til at vise deres passion for deres religion og skikke.