9 bedste og søde navle tatoveringsdesign

Tatoveringer kan hugges på enhver del af kroppen; det afhænger af dit ønske og ønske. Men det skal være farvet på et sådant sted, der får en person til at fremstå mere charmerende og dragende.

Generelt bliver hunner tatoveret designet på kropsdele, når de får dem til at virke mere intense og pirrende, det er navlen. Da dette er et naturligt sted, kan tatoveringsdesign forekomme meget intens, og mange designs ser bare fantastiske ud omkring maveområdet.

navle tatovering

Enkle og stilfulde navle tatoveringsdesigner:

Lad os få et hurtigt kig på de 9 bedste typer af navle -tatoveringer.

1. skinnende navle tatovering designs:

Skinnende navle tatoveringsdesign

Da det bliver sagt, at uden sol ikke kan eksistere, tager udviklingen af ​​et barn ligeledes moderflåden, når det er i livmoderen. Omkring søflåden er tatoveret og de skyggefulde solstråler giver et bemærkelsesværdigt udseende til bæreren af ​​denne tatovering.

2. Cool navle tatoveringsdesign:

Cool navle tatoveringsdesign

Det nedre maveområde kan være et dragende sted at få tatoveringsdesign. Dette design dækker næsten det nedre såvel som maveområdet, hvilket giver brugeren et lokkende og forførende udseende. Hjerteformen i midten sammen med fugle på modsatte sider giver et tydeligt og betagende udseende.

3. Fantastiske navle tatovering designs:

Fantastiske navle tatoveringsdesign

En delfintatovering symboliserer intelligens og venlig karakter af en person, så ved at tatovere i nærheden af ​​flåden kan du vise dine kvaliteter på en stille og kølig måde. Den sortfarvede delfintatovering giver brugeren et tydeligt udseende. Dette er et fantastisk tatoveringsdesign og en cool udtryk uden ord.

4. Fantastiske navle tatovering designs:

Fantastiske navle tatovering designs

Halvmånen er designet med en kraniefigur indeni, hvilket får den til at se spektakulær ud. For at tilføje et mere utroligt udseende er små søde tre blåfarvede stjerner afbildet tæt på flåden, så det ser mere sensationelt ud. En smuk måde at udtrykke gennem tatovering designer din kærlighed til stjernerne og månen.

5. Elegant navle tatoveringsdesign:

Elegante navle tatovering designs

I designet er søde blomsterblade designet omkring navlen, og diamantformen med små prikker over det giver designet et strålende udseende. Dette er en enkel og elegant tatovering på navlen til mandlige folk.

6. Mousserende tatoveringsdesign med maven:

Mousserende navle tatoveringsdesign

Her kommer et trendy og ekstremt smukt udseende tatoveringsdesign. På flåden er den fabelagtige lille sommerfugl udformet i smukke nuancer af grønt og sølv, der giver et mere forstærket look. Som sommerfugl besidder lignende karakteristika for hunnen, et perfekt og sejt design til hver hun.

7. Tatoveringsdesign med navle:

Tatoveringsdesign med navle

Du kan få disse tegneseriedesign tilpasset efter din yndlingsfigur og få tatoveret nogle citater for at få det til at se mere unikt og klart ud. Dette kan være et godt tatoveringsdesign til en person, der elsker at lave funky og tatoveringsdesign.

8. Ancient Belly Button Tattoo Designs:

Gamle navle tatoveringsdesign

Denne type designs fremstår meget enkel, men alligevel med et strejf af elegance. Dette stammedesign fremstår unikt, twist og små kurver virker forbløffende, når de tatoveres på navlen.

9. Ornamental Belly Button Tattoo Designs:

Dekorative navle tatovering designs

Disse tatoveringsdesign ser meget ægte ud, som om bæreren bærer ornamenter i nærheden af ​​flåden. Halvcirklen med sort blæk og de små blomster med en sød sommerfugl får designet til at fremstå mere attraktivt. De beroligende farver tilføjer designet et mere realistisk look.

Navlen tatoveringer er stor opmærksomhed søger, så du bør undersøge godt, før du beslutter dig for noget design. Disse mave -tatoveringer ser fantastiske, glamourøse, lokkende og sexede ud på både mænd og kvinder. Der er mange forskellige former for mave -tatoveringsdesign, så fix en, der forbedrer din personlighed og giver dig et fantastisk look.