9 forskellige kraveben -tatoveringer til mænd og kvinder!

Tænker på blæk din krop med et overdådigt tatoveringsdesign! Hvad med at få din kraveben blækket! Ja, kravebenstatoveringer er det primære valg for både mænd og kvinder for effektivt at fremhæve den sensuelle del. Tatoveringsstilen vedrører et område, der er tæt på brystet, og derfor er det perfekt til at komme med enhver form for udsagn.

Bedste kraveben -tatoveringsdesign

Stilfulde og søde kravebenetatoveringer:

Lad os tjekke nogle hjertebankende designs, der vil opmuntre dig til at få det trykket på kravebenet.

1. Script Collar Bone Tattoo:

Script Collar Bone Tattoo

Samlingen af ​​kravebenstatoveringer kvindeligt omfatter script -tatoveringer. Det smukke udvalg af skrifttyper, det giver dig, ville gøre ethvert citat eller en erklæring, du tror på, fremhævet for at samle med din persona.

2. Wave Collar Bone Tattoo:

Wave Collar Bone Tattoo

Små kravebenstatoveringer har været en illusion for de unge at give deres look et andet look. Bølger har været de bedste til at dekorere din kraveben, hvilket indikerer konstant forandring, fred og ro.

3. Fighting Deer Collar Bone Tattoo:

Fighting Deer Collar Bone Tattoo

Hjorte har altid været synkroniseret med naturen, og et kamphjertetatoveringsdesign har været en af ​​de populære kravebenstatoveringer. Begge hjorte er fremstillet i sort og gråt blæk og er repræsenteret i en kampstilling, der viser styrke og kraft.

4. Blue Rose Collar Bone Tattoo:

Blue Rose Collar Bone Tattoo

Kvindelige kravebenstatoveringer er ufuldstændige uden rosedesign på listen. Den blå rose med to dugdråber på giver tatoveringen et realistisk touch. Tatoveringen fascinerer litteratur, velstand, kærlighed, der er ulykkelig og meget mere.

5. Birds Collar Bone Tattoo:

Birds Collar Bone Tattoo

Fugle har givet forskellige søde kravebenstatoveringer for at blive blækket, især for hunnen. Designet bærer flere fugle i flyvende tilstand, som viser vej til frihed, perspektiv, frigørelse, fred, visdom, held, kærlighed og glæde.

6. Lion Pattern Collar Bone Tattoo:

Løve mønster krave knogletatovering

Lion giver et robust look til mænds kravebenstatoveringer. Junglens konge er bredt vedtaget af de mænd, der er forbundet med skovlinjen. Tatoveringen symboliserer evnen til at regere, styrke, visdom, dominans og meget mere. Dette mønster er bedst blandt college -drenge eller i et musikband.

7. Eagle Wings Style Collar Bone Tattoo:

Wings Style Collar Bone Tattoo

Eagle wings kraveben tatovering mænd giver en dyb betydning for den person, der har inked det. Det afslører den positive såvel som den negative side af personen, som afslører beskyttelse mod onde, gribende og balance i livet, mod, kreativitet, helbredelse og meget mere.

8. Kranium med roser krave knogletatovering:

Kranium med roser krave knogletatovering

Kranium og roser har et godt område til at udføre en varig tatovering i kravebenområdet. Tatoveringen er velegnet til både mænd og kvinder, som vedrører død, feminin, udødelig kærlighed, offer, lidenskab, sensualitet og meget mere.

9. Tribal Collar Bone Tattoo:

Tribal Collar Bone Tattoo

Tatoveringen kraveben efterlader et bemærkelsesværdigt design, når det får et stammedesign -touch. Designet dækker ikke kun kravebenet, men håndterer også halsudskæringen, der ligner en halskæde. Når det får mørkt blæk med grå nuancer, efterlader det et kraftigt indtryk.

Endelige tanker:

En tatovering på kravebenet er næsten enhver ungdoms drøm i disse dage. Designene er meget elskede af dem, der leder efter et enkelt og sofistikeret, men alligevel fashionabelt look. De kommer generelt med små og søde designs at vælge imellem. Piger kan lide at prøve denne stil med tatoveringsmønster; hvis du bruger toppe uden skulder, så vil denne stil helt sikkert passe dig. Få nogle stilfulde mønstre i en bred samling af kravebenstatoveringer.