Rakenna muta -keittiö – hedelmälaatikoista ja lavoista video -ohjeiden avulla

Etsitkö tällä hetkellä leikkikeittiötä puutarhaan? Varo! Nykyään lapsuuden unelma toteutuu, koska tämä lavoista ja hedelmälaatikoista valmistettu muta -keittiö saa pienet sydämet lyömään nopeammin. Mutikeittiö lapsille on jotain hyvin erityistä, koska kannustat samalla lapsesi aistikokemuksia. Lasten ulkokeittiössä pienet oppivat motorisia taitojaan, itseluottamustaan ​​ja tärkeitä tuntokokemuksiaan luovalla tavalla. Jos haluat tukea lapsesi kehitystä leikkisällä tavalla, näytä kuinka se tehdään Rakenna muta keittiö voi.

Rakenna mutakeittiö hedelmälaatikoista ja -lavoista (9)

Haluatko video -opetusohjelman, joka näyttää askel askeleelta kuinka voit rakentaa leikkikeittiön lapsille itse. Sitten voit katsoa Sarin videon täältä & Kristillinen. Tällä välin olemme jo julkaisseet joitain Sarin ja Christianin DIY -projekteja DIY -blogista Saris Garage. Luova pari Pohjois -Frieslandista on suunnitellut huonekaluja eurolavoista ja hedelmälaatikoista useiden vuosien ajan.

Joten oli vain ajan kysymys, milloin kaksi pohjois -friisiläistä rakensivat lastensa keittiön kuormalavoista tyttärelleen. Oikeat kuormalavat, hedelmälaatikot & Voit ostaa viinilaatikoita täältä: Osta hedelmälaatikoita

Tee itse -lapsen keittiöön tarvitset vain pari hedelmälaatikkoa ja lavan. Hedelmälaatikoiden ja kuormalavojen leikkikeittiön työ on todella vähäistä. Hanke voidaan toteuttaa helposti yhdessä päivässä. Hedelmälaatikkotrendi ja kuormalavatrendi eivät myöskään näe loppua.

Rakenna mutakeittiö hedelmälaatikoista ja -lavoista (7)

Miksi nämä puiset monitoimilaitteet ovat niin suosittuja? sari & Kristitty rakastaa hedelmälaatikoiden kanssa työskentelyä yhtä paljon kuin lavahuonekalujen tekeminen. Toisaalta, koska puulaatikot ovat täydellisiä ulkotöihin ja ne voivat altistua elementteille hyvin pitkään. Toisaalta, koska voit työskennellä hedelmälaatikoiden kanssa upealla tavalla kautta linjan.

Sinun ei siis tarvitse luoda kokonaiskuvaa monista pienistä laudoista, vaan voit työskennellä kuormalavojen ja hedelmälaatikoiden ansiosta. & Kristityt tarjoavat niitä kaupassaan suuressa mittakaavassa, ja vain kaksi hedelmälaatikkoa kattaa koko alueen.

Rakenna mutakeittiö hedelmälaatikoista ja lavoista (2)

Hedelmälaatikot löydät Saris Garage Shopista & Viinilaatikot ovella ja ilman ovea, hyllylaatikoina, vintage -ilmeellä, sytytetyt hedelmälaatikot, painetut puulaatikot, luonnolliset tai käytetyt laatikot. Valikoima on valtava. Saris Garage Shopin selaaminen on ehdottomasti vierailun arvoinen, koska siinä on myös vintage -huonekaluja, Lavatyynyt & Lavatyynyt ja paljon muuta löydettävää. Tässä lavahuonekaluihin & Hedelmälaatikot Vintage Shop Saris Garage: https://www.sarisgarage.shop/

Rakenna mutakeittiö hedelmälaatikoista ja -lavoista (6)

Rakenna mutakeittiö hedelmälaatikoista ja lavoista (3)

Rakenna mutakeittiö hedelmälaatikoista ja lavoista (5)